prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
bingham, tema sa vola OTAZKY NA RNG nie OTAZKY NA BINGHAMA. nezneuzivaj, ze tu RNG nie je.
aadrika nie som RNG ale ozrejmim ti to
MMS - nelieci nic
No mnoho ludi si mysli ze dokaze stimulovat imunitny system a teda telo dokaze odolavat voci roznym chorobam, dokonca si myslia ze moze chorobu zdolat behom niekolkych hodin
Ale tieto dezinformacie ktore tu ponukaju ludia su momentalne vo faze experimentovania
napr. jeden prispievatel - pouziva rozne vyzivove doplnky udajne aj MMS no vysledky zatial nikde aj ked tvrdi ze ano.... potom by sa stale nepytala na rady
Ale je to tvoje slobodne rozhodnutie, aby niekto nepovedal ze propagujem konvencnu medicinu - ako to tu uz raz niekto napisal
Zdravím RNG....mohli by ste mi prosím objasniť čo je MMS a jeho účinky? dakujem veľmi pekne
ja osobne tiez zo smrti lieky nenavidim -dokonca aj aspirin..lekari ma dostali do takehoto stavu prave vdaka dlhorocnemu precpavaniu liekmi ktorymi vzdyvyriesili(aj to vacsinou len naoko)jeden problem a vyrobili mi tri dalsie. myslim ze ucina latka je chlorofyl co je rastline farbivo-preto to tak hnusne farbi na zeleno. ci tam je aj nieco ine to si uz nepametam lebo skatulku uz nemam ale keby tam bola niaka chemia tak by som to asi nebral
gse sa pije?ja som myslela ze si tym len potieram plet
a pozor na medvede :))
na 120 kg chlapa treba 70 kvapiek do dvoch litrov vody, pit postupne cely den.
Bye!
RNG, prijemny vyletik ti prajem a oddychni si od pc :)
s tymto sa lucim na tyzden, idem na hory.
kaciatko, kedze na ten spray s chlorofylom nie je uvedene ziadne zlozenie a ine produkty dr Mullera su kozmetiky alebo primale-neucinne davky, velmi by som sa na ucinnost nespoliehal. Kozmetikla spravidla obsahuje veci nevhodne pre vnutro tela a ked sa nahodou dostanu cez kozu, len zvysia zamorenie tela.
Ja by som sa radsej obratil na kokosovy olej, vitamin E, vitamin C(neutralny ako napr ester C palmitate=tukorozpustna forma), aloe vera, zinkove preparaty atd.