prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravím RNG....mohli by ste mi prosím objasniť čo je MMS a jeho účinky? dakujem veľmi pekne
ja osobne tiez zo smrti lieky nenavidim -dokonca aj aspirin..lekari ma dostali do takehoto stavu prave vdaka dlhorocnemu precpavaniu liekmi ktorymi vzdyvyriesili(aj to vacsinou len naoko)jeden problem a vyrobili mi tri dalsie. myslim ze ucina latka je chlorofyl co je rastline farbivo-preto to tak hnusne farbi na zeleno. ci tam je aj nieco ine to si uz nepametam lebo skatulku uz nemam ale keby tam bola niaka chemia tak by som to asi nebral
gse sa pije?ja som myslela ze si tym len potieram plet
a pozor na medvede :))
na 120 kg chlapa treba 70 kvapiek do dvoch litrov vody, pit postupne cely den.
Bye!
RNG, prijemny vyletik ti prajem a oddychni si od pc :)
s tymto sa lucim na tyzden, idem na hory.
kaciatko, kedze na ten spray s chlorofylom nie je uvedene ziadne zlozenie a ine produkty dr Mullera su kozmetiky alebo primale-neucinne davky, velmi by som sa na ucinnost nespoliehal. Kozmetikla spravidla obsahuje veci nevhodne pre vnutro tela a ked sa nahodou dostanu cez kozu, len zvysia zamorenie tela.
Ja by som sa radsej obratil na kokosovy olej, vitamin E, vitamin C(neutralny ako napr ester C palmitate=tukorozpustna forma), aloe vera, zinkove preparaty atd.
Dakujem velmi pekne za rady. RNG, kokosovy skusala zatial len cisty, tak pridame aj ten cukor, ked to ma lepsiu ucinnost. trosku to po tych olejoch preslo, tak som rada. Dufam, ze ten chlorofylovy sprej nema nejaku chemiu, zda sa mi, ze zlozenie nepisu. ma to az take ako spalene od slnka, tak dnes aj DMSO znizila o polovicu.
RNG, prosim ta, kolko kvapiek citricidalu pre 120kg chlapa (ten priatel kamaratky, co ma problem s chrapanim), chce aj vyplachovat dutiny aj pit. neviem to najst.
inac, na mna lezie asi chripka, dufam, ze nie prasacia :)) dopujem sa vit C (neviem, co este ine by som mohla pridat) to asi to moje ponocovanie pri pc a nedostatok spanku :(
lorelaj: jedine co sa ti moze stat z gse je ze ti trochu vynici crevnu mikrofloru-ale ovela menej ako ATB. RNG hovori ze od koncetracie 400. tych 35kvapiek co odporuca je 1200 takze podla mna ked ich vypijes pravidelne pocas 12hodin cez den tak by ti to laktobacily mali vydrzat. ak nie probiotika ti pomozu takze gse mozes brat dlhodobo