prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG - co povies na to, ze tie liecby a choroby co sa tu odporucaju liecit prevazne vitaminom C mozu byt sposobene niecim inym, ako je napr. nedostatok jodu ?
Tu je napr. dobry clanok, ktory popisuje situaciu
www.casopisimidz.sk
Okrem ineho sa tam hovori aj o slabej vstrebatelnosti anorganickeho jodu a vysokej vstrebatelnosti organickeho.
Hovori sa tam napr. aj o organicky viazanom jode v tekvicovom oleji, ktory sa predava tusim ako FORTUNA VITA, ale stoji nehorazne peniaze.
zo zahrn. stranky objednavat neviem, paypall nemam
Som tu zas, obehala som lekárne a vsade na mna pozeraju ako na exota ked pýtam ten Betain HCL, nikde to nemaju a ani nepoznaju ato som z velkeho mesta, kde to kupujete??? a ten extrakt z listov olivovníka to uz vobec nevedeia o co ide, tea tree olej mi davala :))))) takze vlastne si nic odporucane ani kupit nemozem
Ahoj RNG, vedel by si mi prosím poradiť, chcela by som vyskúšať tie tekuté zeolity. Ako dlho by som ich mala užívať na detoxikáciu organizmu (2x20kv.)? Viem že je to ťažká otázka a pre každého je to individuálne, ale chcem vedieť aspoň približný časový úsek (týždeň,mesiac...).A viete mi niekto povedať, kto ste ho už skúšali, koľko kvapiek je tá 30ml flaštička?
slabe..aspon tie hodnoty co mi nieco hovoria ostatne sa nedaju poc porovnat kedze by mali byt skor jednotkach udavane nez v gramazi. inac kalcium fosfor betain slaby.a tych 15gdu vrazebnych bromelainu an nhovorim, nekupuj
RNG prosim co poviete na tieto enzymy,daju sa uzivat na cistenie? Ta hovädzia zlc nie je skodliva?
Vápnik 144 mg
Fosfor 110 mg
Betaín hydrochlorid 100 mg
Pankreatín 100 mg
Amyláza 50 mg
Proteáza
(enzým z papáí) 50 mg
Bromelaín 600 GDU v 1 g 25 mg
Papaín
(enzým z papáí) 25 mg
Pepsín 25 mg
Hovädzia žlč 15 mg
Lipáza 10 mg
Celuláza 5 mg
Kaciatko uz som ti raz vysvetlil aby si na mna nereagovala - ja som to tebe nepisal - ja nemam zapotreby si pisat s 10 rocnymi hlupanami
bingham, tema sa vola OTAZKY NA RNG nie OTAZKY NA BINGHAMA. nezneuzivaj, ze tu RNG nie je.
aadrika nie som RNG ale ozrejmim ti to
MMS - nelieci nic
No mnoho ludi si mysli ze dokaze stimulovat imunitny system a teda telo dokaze odolavat voci roznym chorobam, dokonca si myslia ze moze chorobu zdolat behom niekolkych hodin
Ale tieto dezinformacie ktore tu ponukaju ludia su momentalne vo faze experimentovania
napr. jeden prispievatel - pouziva rozne vyzivove doplnky udajne aj MMS no vysledky zatial nikde aj ked tvrdi ze ano.... potom by sa stale nepytala na rady
Ale je to tvoje slobodne rozhodnutie, aby niekto nepovedal ze propagujem konvencnu medicinu - ako to tu uz raz niekto napisal