prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zase sa to kasle!
Lilliana, uvedeny enzymaticky prostriedok je velmi slaby, male mnozstva a nizka aktivita. Hovadzia zlc je plna enzymov, pomoze nam travit hlavne tuky, ale aj niektore bielkoviny a pouziva sa v mnohych silnejsich enzumatickych zmesiach,
Na silnejsie si mozes pozriet
-odkaz odstránený-
dobry den ,kolko mg celadrinu denne? dakujeem
prosim ta rng chystam sa brat askorbat vapenaty. v grame je 100mg vapnika. ja sa chystam brat vacsie mnozstvo cca 20-25g denne. to znamena ze 2-2,5g vapnika dene. neumoze mi to uksodit kedze Ca by sa malo brat tych cca 1,5g pokial viem. ale pokial nebudem jest vela latok co pomahaju vstrebavaniu Ca tak mi to telo vyhodi nie? dakujem
Dobrý večer, RNG chcela by som sa opýtať čo by mohlo pomôcť pri trombocytopénii spôsobenou chemoterapiou pri nádoroch pľúc u starej ženy? ďakujem
anne mne svojimi uzasnymi dlhorocnymi ATBliecbami tak vynicili imunitu ze som skoro umrel tento rok na zapal myokardu a doteraz z toho niesom vonku, takze lekarov a lieky nechcem uz ani vidiet
5qo:
"ja osobne tiez zo smrti lieky nenavidim -dokonca aj aspirin..lekari ma dostali do takehoto stavu prave vdaka dlhorocnemu precpavaniu liekmi ktorymi vzdyvyriesili(aj to vacsinou len naoko)jeden problem a vyrobili mi tri dalsie."
Tak pod toto sa mozem aj ja 100 % podpisat. Uplny suhlas !!!
Princesska:
nj na lekarne hned zabudni.
Treba hlavne googlovat, objednava sa zo zahranicia, z US, UK, ale aj z Ciech, Paypall nepotrebuješ, tovar sa plati vacsinou kreditkou.
adam, tebe nedoslo, ze ide o platenu imzerciu? ja som tak isto v tom istom mesacniku zaplatila reklamu- zverejnili mnou napisany clanok ohladom kozmetickeho osetrenia pleti