prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zdenka, ber nieco na ukludnenie, napr St Johns Wort, vitaminovu zmes Stress B, mineralove zmesy na kosti a podobne.
Mas nabeh na nervove poruchy, ktore mozu vyustit do tetasnii, depresii, hysterii a podobne. Treba po potlacit v zaciatku. Aby som nezabudol, vyborna je aj vcelia materska kasicka, 2x 1 gram denne, pripadne 5-HTP , SAM-e a ine.
vaneska 13, obvykle odporucam kapsule, tie menej zatazuju zaludok, lebo obsah sa rozplynie v zaludku, zatial co tableta sa nemusi rozpustit dost rychlo a lezi na stene zaludka a drazdi.
Pre tych co maju dost kyselin extra betain HCl moze sposobovat tazobu zaludka, ale zatial som sa velmi s podobnym problemom nestretol, lebo v super multienzyme je len 200 mg betainu HCl, co je celkom malo.
milosiik, su aj silnejsie enzymy na trhu, ale tie uvedene Jarro su pomerne velmi dobre, hlavne ked maju pridanu alfa galaktosidazu, lebo mnoho ludi ma problemy s naduvanim po zelenine a fazuli a toto to riesi.
Na cistenie su tiez vhodne, hoci sa pomerne dost znicia zaludocnymi kyselinami(je to len vlastne pancreatin s pridanou alfa galaktosidazou), preto na cistenie casto pouzivam radsej zhruba podobne aktivity , ale z rastlinnych enzymov(bromelain, papain, a rozne fungalne), lebo tieto sa nenicia zaludocnymi kyselinami a tak sa z nich viac dostane do krvi.
Este lepsie su silne zmesy, ktore obsahuju aj rastlinne aj fungalne aj zivocisne enzymi, hlavne pre to, ze kazdy enzym ma trosku inaksie posobenie v tele, takze nie je proteaza ako proteaza, amylaz je tiez mnozstvo druhov a podobne.
rng: 13:38 pozri sa na tu linku na tie enzymi co si o nich myslis... dakujeeeeeeem
maria, oblicky treba cistit, tak ako aj ine organy z casu na cas. Zanedbane sa mozu zaniest a zlyhat.
Cistenie tela je v prvom rade ale vec enzymov a cistenia ciev
guajacuran(guainasefine) je hlavne expektorant(tj odhlienovac) ale ma aj tlmiace ucinky.
Osobne by som ho na tetaniu nebral, aj ked niekedy utlmovace pomahaju.Pozri na temy tetania a panicka porucha.
anjelik, vysoke hladiny testosteronu nie su az natolko skodlive pre otehotnenie ako vysoke hladiny prolaktinu. A ten sa da ucinne znizit yamom.
Vcelia materska kasicka je tiez napomocna, ale nepriamo.
koloidne striebro sa neutralizu po kratkej dobe takze ked pockas 10minust ta to nezabije a istota je istota
zdenka ja som maval nieco podobne a bolo to fakt neprijemne. neviem ci to je to co ty mas, opisujes to trosku inac.ja som maval skor take biele skrvny ako ked sa pozres do slnka, niekedy ma pri tom bolela hlava. niekdo mi radil jest ginko prim a odost sa to zlepsilo. po dlhych rokoch som zisitl ze mi to spustala alergia na mlieko/soju a odvtedy mam pokoj do kym nezjem omylom nieco mliecne. zajdi si k alergologovy na testy na potravinove alergie a vsimaj co jes cca 2dni posledne. inac niekde som to videl pod nazvom migrena s ocnou aurou. keby mi to niekdo povedal skor usetril by mi roky trapenia ale to by som chcel od nasich doktorov vela.co si nezistis sama nevies