prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
milosiik, su aj silnejsie enzymy na trhu, ale tie uvedene Jarro su pomerne velmi dobre, hlavne ked maju pridanu alfa galaktosidazu, lebo mnoho ludi ma problemy s naduvanim po zelenine a fazuli a toto to riesi.
Na cistenie su tiez vhodne, hoci sa pomerne dost znicia zaludocnymi kyselinami(je to len vlastne pancreatin s pridanou alfa galaktosidazou), preto na cistenie casto pouzivam radsej zhruba podobne aktivity , ale z rastlinnych enzymov(bromelain, papain, a rozne fungalne), lebo tieto sa nenicia zaludocnymi kyselinami a tak sa z nich viac dostane do krvi.
Este lepsie su silne zmesy, ktore obsahuju aj rastlinne aj fungalne aj zivocisne enzymi, hlavne pre to, ze kazdy enzym ma trosku inaksie posobenie v tele, takze nie je proteaza ako proteaza, amylaz je tiez mnozstvo druhov a podobne.
rng: 13:38 pozri sa na tu linku na tie enzymi co si o nich myslis... dakujeeeeeeem
maria, oblicky treba cistit, tak ako aj ine organy z casu na cas. Zanedbane sa mozu zaniest a zlyhat.
Cistenie tela je v prvom rade ale vec enzymov a cistenia ciev
guajacuran(guainasefine) je hlavne expektorant(tj odhlienovac) ale ma aj tlmiace ucinky.
Osobne by som ho na tetaniu nebral, aj ked niekedy utlmovace pomahaju.Pozri na temy tetania a panicka porucha.
anjelik, vysoke hladiny testosteronu nie su az natolko skodlive pre otehotnenie ako vysoke hladiny prolaktinu. A ten sa da ucinne znizit yamom.
Vcelia materska kasicka je tiez napomocna, ale nepriamo.
koloidne striebro sa neutralizu po kratkej dobe takze ked pockas 10minust ta to nezabije a istota je istota
zdenka ja som maval nieco podobne a bolo to fakt neprijemne. neviem ci to je to co ty mas, opisujes to trosku inac.ja som maval skor take biele skrvny ako ked sa pozres do slnka, niekedy ma pri tom bolela hlava. niekdo mi radil jest ginko prim a odost sa to zlepsilo. po dlhych rokoch som zisitl ze mi to spustala alergia na mlieko/soju a odvtedy mam pokoj do kym nezjem omylom nieco mliecne. zajdi si k alergologovy na testy na potravinove alergie a vsimaj co jes cca 2dni posledne. inac niekde som to videl pod nazvom migrena s ocnou aurou. keby mi to niekdo povedal skor usetril by mi roky trapenia ale to by som chcel od nasich doktorov vela.co si nezistis sama nevies
Ahoj RNG, chcela by som sa ťa opýtať, či by mal byť nejaký odstup od užitia koloidného striebra a kyseliny a-lipoovej, keďže tá kyselina je vraj chelátor. Neviem či má vplyv aj na KS. Vďaka.
ahoj rng,
Zaobstaral som si betain, lebo som bo presvedceny ze mam malo zaludocnych kyselin. Isiel som podla testu pana Damiana zobral som rano 2 tabletky - ziadna zmena, 4 tabletky uz som citil tazobu na zaludku (324mg betian 5 mg pepsin 1 tableta). Dnes som rano 6:30 zobral 2 tabletky a naranajkoval som sa a az do 10:00 som citil vacsiu tazobu na zaludku a taktiez sem tam aj bolest taka mensia nechut k jedlu. O 16:00 som zobral dalsie 2 tablety a potom asi o 35 min som opat citil taku tazobu na zaludku.. Takze to znamena ze uz som mal dostatok kyselin predtym. Tak som velmi sklamany, lebo uz som bol presvedceny ze po roku mi bude dobre. Tak mam brat antacida?? Mam doma Lomac co je inhibitor protonovej pumpy..
PROSIM BUD TAKY DOBRY A POZRI SA NA TOTO: to su moje priznaky, chcel by som uz konecne zistit co mi je a zit plnohodnotny zivot:
-rano nevolnost a velke nechutenstvo .. potreba vykonat velku potrebu (stolica) potom sa mi velmi ulavi na zaludku (???) ale stale to nieje ono
-nadmerne grganie
-ZIADNY zapach z ust
-niekedy nechutenstvo (niekedy mensie niekedy vacsie)
-pocas dna som slaby, ospaly
-niekedy nadmerne vetry
-niekedy po jedle bolest 3-5 cm nad pupkom (pichanie)
-bolest pod hrudnou kostou niekdy az v krku (lava cast, nieje to nejaka silna bolest skor taka 5 sekundova bolest)
-vecer pred spanim musim mat nieco v zaludku inac by som tazko zaspal (take nieco ako palenie zaludka)
Teraz berem 1 krat PANGROL 20000 po jedle (obed) a vecer Probiofix
OTAZKA: Bol by som velmi rad ak by ste mohli podla tychto priznakov urcit co mi je.
Dakujem velmi pekne!