prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dakujem velmi pekne, RNG. uz si nam tu vsetkym chybal...
kaciatko 7, pokial ma detox, ma aj este nakazu v tele.Takze nech to len uziva, pokial detox nezmizne a este aj tyzden po tom, aby nahodou nezostal nejaky superodolny mikrob, ktory by sa potom rozmnozil a nestacili by na neho ani tie vysoke davky co berie teraz.
Dovod na vyslachtenie coraz odolnejsich mikrobov su nedoliecene infekcie, kde len tie najodolnejsie ostanu a tie sa rozmnozia, co je casto potom skoro neznicitelne a prechadza to do stavu, co lekari oznacuju ako "chronicke" a nezaberaju na ne ani najlepsie atb.
ja viem len vela cecka potrebujem lebo by som musel jest kortikoidy alebo trpet. a som rad ze sa dostanem aspon k niakemu netrualnemu takze si nemozem vyberat (k askorbatu vapenatemu) vzhladom na to ze som na slovensku. preto sa pytam taku kvazi cudnu otazku
Vdaka za rady, RNG. prosim ta, ten citricidal by este mal uzivat? dnes je 7.den. ci ma znizit. alebo je to individualne? naozaj neviem. detox este pokracuje, pustili sa mu hlieny, aj brucho ho boli, asi tam je helikobakter.
Nina, chanca piedra tu spominana bola ako caj z lyzice byliny(6-7 gramov) na rozpustenie kamenov. Ona je aj zaroven cistiaca, antimikrobialna a snad napomaha aj v regeneracii./ Ale najviac by som zdoraznil extrakt z olivovych listov, pripadne curcumin a aloe vera, lebo tie su napomocne proti zapalom a na regeneraciu.
Snad aj z aminokyselin arginin,ornitin, cystein,(hlavne forma NAC=N-acetyl cystein, na Slovensku acc, pripadne hojiveu sladovku hladkoplodu(licorice) a hojivy L-carnosine).
Vitamin C a E spolu s uv edenymi aminokyselinami odporucal na regeneraciu tela uz Linus Pauling poukazanim na to, ze s ich pomocou si telo vyraba kolagenove(nosne) struktury v tele, ktore su zakladom regeneracie vsetkeho tkaniva a organov.
5qo, nemqa zmysel brat veci, co telo nevie spotrebovat a musi vyhadzovat. To len zbytocne zatazi ladviny aj penazenku.
kaciatko 7, lieky proti vysokemu tlaku sa maju brat len ked je tlak stale vysoky. Inac je to len vec stresu, pripadne zuzenia ciev kavou a podobne.
Z vasodilatantov(rozsirovanie ciev) je velmi dobry hloh, ovocie , susene. Davka, od 1 do 5 gramov denne, rozdelene na viac brani.
Neuspava, ma tak isto ACE efekt a naviac obsahuje vitaminy a antioxidanty, velmi dobre na cievy a telo celkove.
RNG tie ladviny, tam je Sjogrenov syndrom -TIN - s poškodením tubulárnych funkcii a glom finkcicii stredne ťažkého stupna , to je zápis zo sekvenčnej gamagrafie. Inak Dakujem. chanca piedra mam 500 mg. od Swanson, denne koľko by si doporučil a tiež mám extrakt z olivových listov a oregano, C a E pije, inak výsledky sa jej celkove veľmi zlepšili, pije aj enzymi, aj bromelain, rybie oleje, minerály spirulinu.
5qo, odmorit telo mozno urychlit enzymatickym cistenim, roznymi antioxidantami, cistenim pecene(protokol dr Berksona) , absorbentmi, a podobne.
Odporucal by som ti brat aj protizapalove, ako napr curcumin, pripadne hojive, ako aloe vera a rozne adaptogeny.
Maruska 77, streptokokov je hromada, takze pokial neviem o aky a kde sa jedna, mozem poradit len vseobecne doplnky antimikrobialne, najma citricidal, ktoreho roztok je velmi ucinny na rozne streptokoky v tele, a to aj na tie, ktore su znacne antibioticky rezistentne(odolne). Odporucam nielen pit, ale aj kvapkat si do nosa niekolkokrat denne,tiez drzat v ustach niekolko minut, lebo aj tam sa casto mnohe zdrzuju a hlavne v prinosnych dutinach a pod zubmi sa velmi tazko nicia telesnou obranou.
Zamorene telo casto poriadne neucinkuje na antibiotika, preto odmorenie(chelacia, absorbcia, enzymaticke cistenie) su casto velmi napomocne.
Temy podobneho typu tu uz bezali casto.