Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Nina 26, poskodene ladviny(chemikalie=lieky alebo rozne nakazy) treba liecit a regenerovat.
Kedze neviem, cim boli poskodene konkretne, mozem len vseobecne ponuknut veci na regeneraciu, ako vitamin C a E, caj z byliny chanca piedra a niektore antimikrobialne latky(Citricidal, curcumin, extrakt z olivovych listov, oreganovy olej...)

Nina26

Objednala som si vo Swansone Turmeric 240 ks 720 mg, draždi mi slinivku brušnú, ak by mal niekto záujem odpredam, aby som ho nemusela vyberať z kapsúl na korenie, keď niekto mal zas problém korenie vypiť. Neviem či to bol 5qo.
Mail: jkrajcov@gmail.com

5qo

rng tym si vlastne chcel povedat ze to je dobre alebo zle ze to telo vyhodi? cize vlastne pokial nenzjem zaroven aj dostatocne D3 nepotrebny Ca vyhodim a nebude to vadit ze som ho skonzumoval zbytocne?

kaciatko7

Ahoj RNG, prosim ta, ako dlho sa ma asi robit kura s citricidalom? moj kamarat uziva 7.den, 70kv denne plus vyplachy nosa a hrdla. Dost mal silne prejavy detoxikacie, zimnice, hlieny, hnacka, lenze on sa nikdy nedetoxikoval a teraz vidime, ze jeho organizmus musel byt velmi zaneseny. davkovanie neznizil, ze radsej vydrzi, len nech sa toho zbavi. ale napr. sestra uzivala a ziadne prejavy nemala. mam mu to uz znizit, alebo este pockat. berie len 1x denne antihypertenziva, ale aj tie by rad vysadil, kedze je po nich velmi ospaly. tlak ma vyssi v ordinacii, ked si meria doma, tak je v norme. vdaka

5qo

rng: ja viem ze to su liecebne davky. berem ho namiesto kortikoidov, inac som mal zapal srdocveho svalu z menigokove infekcie pred dvomy mesiacmi a berem alfalipoicku kyselinu , c , e , vela enzymov a po dvoch mesiacoch sa toho stale neviem zbavit a udajne ho uz nemam(viem z biopsie) ale pisal si ze ostava este tyzdne zamorenie od neho. nevies co by som mohol este brat aby som to urychlil? dakujem

Maruska: gse pit+do nosa,koloidne striebro do nosa, a imunita- probiotika,selen, zinok popriapde 3g C dene

maruska77

RNG prosim chcem sa spytat ci existuje nejaka alternativna liecba straptokoka... priatelovi ho zistili v januari. 2 mesiace bral penicilin 3x denne, ASLO ostalo na hodnote 480... odvtedy mu pichaju kayde tri tyzdne pendepon do zadku. Aslo sa zatial nezmenilo. Uz si nechal aj vytrhnut jeden zub a nic.. Teraz mu planuju vybrat mandle.. ma ich zvacsene ale nemava ani anginy, ani zapalene hrdlo. nic. dalo by sa mi pomoct nejakymi vitaminmi? co ak mu vyberu mandle a aslo ostane rovake?
dakujem velmi pekne!!
prajem krasny den!

Nina26

RNG prosím Ta, ak vieš poradiť pri diagnoze: Stredne ťažká glomerulofiltračná funkcia obličiek, výrazejšie vľavo, obojstranne so spomaleným vylučovaním a bez stázy moča v dutom systéme. Pitný režim aj 5-6 l vody vypije za deň. Ďakujem

RNG

Lyzicka vody je 5 gramov. Do nej sa rozpusti 500 mg=0.5 gramu MSM, co je obvykla velkost kapsule MSM.To je zhruba 10% roztok.
Uz jednoduchsie to napisat neviem.