Otázky na RNG

zdenka6

rng prosim ta ak mozes porad mi co to moze bit mam take videnie niekedy dany obraz vidim aj mi vadi ked sa nan pozeram mam take vlnenie najskor pred lavym okom zboku a potom aj na druhe trva to asi 15 minut potom dostanem taky strach az sa bojim mala som to uz aj davnejsie asi pred 10 rokmi teraz znova neviem cim to je take zvlastne ako keby ten vzduch okolo mna plaval a vlni sa potom to prejde moze to mat za nasledok aj stres moj manzel zomrel tanto rok aj si mi daval rady pre neho ale nepomohlo

vaneska13

Dobry den, RNG.
Chcela by som Vas spytat na enzymy.Lekar mi predpisal Pangrol 20000. Do casu, kym mi prisli NOW Super Enzymes, som ho uzivala a potom som presla na spominane enzymy.Chvilku po tom, ako som dojedla, som zacala citit velmi neprijemnu tazobu na zaludku a tlak najprv v oblasti zaludka, potom nizsie. Skusala som jednu tabletu s ranajkami, jednu s obedom, stale zle. Dokonca sa mi zda, ze po obede to bolo este horsie. Nerozumiem tomu, tesila som sa na enzymy, v ktorych nie je ziadny zbytocny "sajrajt" (pardon za vyraz) a dopadlo to takto :( Moze to byt kvoli betainu? Pangrol, ktory som brala pred tym ho neobsahoval.
A este jedna otazka. Moze sa DGL brat sucasne s enzymami? Na skatulke je totiz zvlastne upozornenie o tom: "Zvazte uzivanie enzymov a DGL."
Velmi pekne dakujem.

milosiik

ahoj rng myslis si ze su lepsie multienzyme alebo tieto?
www.vitalsupport.sk
ak hej kolko dene tychto na intezivne cistenie. dakujem vopred za tvoj rychly a odborny nazor :)

[zruseny12]

este som zabudla aby si vedel uz vsetko okolo...poslednej dobe mi zalahuje v usiach-nikdy predtym som to nemavala...a na rukach sa mi vytvorili ako keby ekzemi,nebude to vsetko suvisiet s tym NIKLOM?

[zruseny12]

PEKNY DEN RNG
rada,by som sa s tebou poradila...
minule mi opuchli oci-skor pod ocami tie vacky...boli velmi citlive,aj ma to bolelo,ta koza bola taka drsna, svrbela palila...a vytvorili sa mi take ako vrasky...
postupne to trochu ustupilo,ale to nie je este ono...
co si myslis RNG,budu to oblicky?
pijem caj na precistenie obliciek...vcera som si urobila taku mensiu jemnu masaz na tie miesta,tak trochu to pomohlo...
a este jedna vec...jedla som vela cesneku a malin...to obsahuje nikel...ja som na neho alergicka-mohlo to sposobit aj toto?
prosim ta o nazor...
inak chystam sa aj k lekar.s tym a chcem si dat vysetrit aj oblicky,ved mam uz 41 rokov, a chcem vediet ako som na tom s oblickami...
velmi pekne ti dakujem za odpoved

livka,

bola by som ti povdacna ak by si ma oboznamil z liekom guajacuran berem ho 2 dni na tetaniu a panicku poruchu vcera som ho uzila 2krat tak ako mam a po druhej teda vecer mi po nom prislo zle nevolno az na odpadnutie uz 2 tyzdne som na tom mizerne aled dnes neviem ci po tom lieku alebo pre chorobu

anjelik25

RNG,

chcela by som sa spytat ci mi uzivanie wild yamu a vceliej materskej kasicky pomoze k uprave hormonov (testosteronu) a pomoze k otehotneniu?
a aky dlhy cas by sa to malo brat?

dakujem

RNG

5qo, boswelicka kyselina ako protizapalovy prostriedok je uvedeny v mnozstve roznych literatur od roznych lekarov, casto pouzivana v zmesi s inymi protizapalovymi na zvysenie ucinnosti.
Je aj plno inych protizapalovych bylin, ci uz z ayurvedy(indicke lekarstvo), cinskeho lekarstva a modernych lekarov vychadzajucich z tychto tradicnych medicin.

5qo

dakujem za rychlu odpoved,no beriem uz skoro vsetko a neviem sa toho zbavit, teda este to msmko si skusim kupit a ten curcumin je uz na ceste,tak snad pomoze.

inac boswelicka kyselina sa asi nepredava na slovensku ze? mas snou niake osobne skusenosti co sa tyka ucinosti..napriklad keby si ju s niakym s ostatnych protizapalovych mal porovnat.

RNG

5qo, nielen vitamin C a E je protizapalovy, spomenul som aj curcumin, dumbier, boswelicku kyselinu, MSM, rozne glucosacharidy(glukosamin lyprinol) a samozrejme cistiace enzymi, ako bromelain, serrapeptaza a ine.