prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Kaciatko ten krem nie je zly... ale preco si vysadila HAK
Kaciatko: ak ma mas rada tak si nebudes davat take vysoke davky vitaminu C - ale teraz vazne ja viem ze mas svoj nazor na tie megadavky, ale skus zmensit davky aspon trosku a uvidis ze ti bude rovnako dobre :)
RNG,
dakujem za odpoved. Tie enzymy este raz skusim, ved maju vyborne zlozenie. Ak bude zle, ostanem asi pri Pangrole. Este Vas poprosim o Vas nazor na to, ze pri sucasnom uzivani enzymov treba zvazit uzivanie DGL. Preco? Mozu sa brat sucasne? A neviete, ako je to s triphalou? Moze sa brat sucasne s enzymami, resp. DGL?
Dakujem.
problemom nie je len cena..aj ked to je tiez problem. predsa len kopec doplnkov aj ked dostanete v eu aj tak su dovezene z usa kde ich vyrabaju takze to nevyde lacnejsie(kopec je bud patentovanych v usa, alebo sa robi z rastlin ktore tam su ako chaparal alebo ich za par penazi dovezenych z juznej ameriky ako graviola)a tie postovne su hrozne. ale uplne najhorsie je ze ked ma clovek problem a potrebuje to tak tie dva tyzdne je naozaj dlha doba
nuz ja som sa snazil, to bol moj ciel a pri spravnych ludoch a systeme, ktory som navrhol by to dodnes pracovalo.
Zialbohu, akonahle som dal do ruk moc konatelom(a to som musel podla Slovenskych zakonov na chod podnikov s.r.o.), ti si robili podla svojho. Nepomohlo ani vymenenie konatelov.
To su vsetko zvysky postkomunisticke,kde clovek akonahle ma moznost alebo poziciu, okamzite ju zneuzije na svoje vlastne ciele.
Ten isty pristup bol pri schvalovani roznych doplnkov na dovoz, preto to cele stagnovalo. Este stale tam plati:kto koho pozna, pripadne koho treba podplatit. Nuz ja som na take nieco nie zvyknuty za poslednych 40 rokov zivota a to mi pilo krv
Problemy s clom, so zasielkami, s bankami....
sade , 5qo, to neboli len financne straty, to boli aj ine problemy, personalne, byrokracia, pretazenie.
Dost tazko viest podnik zo zahranicia, zatial kazdy z krajanov co robil na Slovensku na dialku bussiness pohorel. Ja som sa nazdaval, ze som sikovnejsi, ale po vyse 4 rokov strat a problemov som to nemohol dalej niest, ani casove, ani financne, ani s nervami.
anjelik 25, yam neobsahuje priamo hormony, ale len polotovar na ich vyrobu. Takze telo si vyrobi podla potreby z neho hormony.
Co sa tyka bezpecnosti yamu, kedze je to priloha k jedlu pre mexickych indianov, podobne ako u nas zemiaky, nepredpokladam, ze by s toho maleho mnozstva v kapsuli mal niekto nejaky problem.Zatial som o ziadnom nepocul, len pozitivne spravy na p[omoc s tazkymi periodami, znizenim prolaktinu a podobne.
no mal smolu ze nevydrzal doteraz...pri mojich problemoch by sa mu vdaka mne vsetky naklady vratili :-)
Je veľká škoda že rng musel zavrieť svoj obchod, pozerala som si tu stranku a naozaj super ceny oproti tym nasim na Slovensku, skoda clovek ktory dokaze poradit ohladne vyrobkov je super, len skoda ze sa tie vyrobky nemozu predavat aj u nas.
Ja by som hned asi polku z jeho ponuky kupila, skoda keby sa dal ten obchod znova nejako obnovit.