Otázky na RNG

RNG

sisi1119, vsetko je tam spravne, az na zaver, ze melatonin zvysuje imunitu priamo.
Ked clovek lepsie spi, lepsie sa regeneruje, ale ze by to podstatne zvysovalo priamo imunitu, to je chybne tvrdenie.
Tymus a hlavne sisticka(hypofyza) maju tendenciu kalcifikovat vplyvom hlavne viralnych zapalov, takze zvysovanie imunity proti virusom tu znamena zvysovanie obranyschopnosti aj voci inym mikrobom a rakovine, nepriamo.

jurko565

ahoj RNG,
nemoze mat ten moj problem suvislost s niecim inym ako s kyselinami? Prosim keby si vedel o niecom inom tak by som bol neskutocne rad, kedze na kontrolu idem az 12. oktorbra.. (nezabera ani omeprazolum ani betain :O )

Ivka 1

Alchemilka tak v prvom rade vit.B12 a pocas celeho tehotenstva a kojenia uzivat zmes vitaminov na prirodnej baze a vyvazenu mineralnu zmes v chelatovej forme,ktora je lahsie stravitelna pre organizmus a dobre sa vstrebava. Velmi dobre na rozvoj mozgovej cinnosti babatka od druheho trimestra uzivat nenasytene mastne kyseliny Q3 a Q9.
Presne nazvy produktov Ti poslem mailom ak budes chciet.

Darjana

Dobry den, RNG,
prosim poradit v davkovani Citricidalu - na vnutorne uzivanie - pocet kvapiek na mnozstvo vody - denna davka. Mam zlateho stafylokoka, staf. epidermis a helicobaktera. Prosim uviest aj davkovanie na potieranie hnisavých (zltozeleny hnis) vredov na tvari Dakujem.
Poznamka: antibiotika Megamox 1G mi hnis. stavy utlmilo na 3-4 tyzdne, potom sa vsetko vratilo a myslim, ze pokozka je v este horsom stave.
Prajem pekny den.
Darjana

anna C.

Zdravím p.RNG.Poradte mi prosím. Ráno mávam opuchnuté všetko. Oči,tvár,prsty na rukách,nohy,ťažko sa mi rozhybujú končatiny.Čo má obsahovať môj pitný režim.Dík

Ivka 1

Alchemilka nestane sa nic a ked budes uz vediet ze si tehotna , tak uzivanie yamu a vcelej materskej kasicky nebude potrebne. Potom budes potrebovat vit. B12, ktory je velmi dobre uzivat aj pre planovanym otehotnenim ale najma prve tri mesiace tehotenstva ako prevenciu pred razstepom chrbtice a podnebia plodu. Samozrejme aj dalsie vitaminy a hlavne mineralne latky /vapnik,horcik,draslik,molybden na kosti a zuby/.

sisi 1119

RNG,je toto prvda?

Melatonín je prírodný hormón regulujúci ľudské biologické hodiny, kontroluje rytmus spánku a bdenia. Hladina melatonínu s pribúdajúcim vekom enormne klesá. Už na začiatku dospelosti je 4-násobne nižšia ako u 3 ročného dieťaťa. V strednom veku je už 8-násobne nižšia, a v staršom veku klesá hlboko pod jednu desatinu z pôvodnej hodnoty. Tento pokles hladiny melatonínu sa podieľa na postupnom zmenšovaní, až znefunkčnení týmusu, v ktorom sa vyvíjajú, školia T lymfocyty. T-lymfocyty v rámci funkčného imunitného systému rozpoznávajú a likvidujú nádorové bunky v organizme hneď po ich vzniku, čím brzdia rast zhubných nádorov. Zakrnenie týmusu a stresom podmienené narušenie imunity sú najvážňejšie príčiny zlyhania imunitného systému, ktorým melatonín dokáže úspešne predchádzať.