Otázky na RNG

RNG

Chris 2345, dovodov na depresie a depersonalizacie je plno, od zleho travenia/nedostatkov mineralov,
candidy a inych mikrobov produkujucich nervove toxiny ,
rozne zamorenia tela(ortut, olovo, pesticidy) az po
jednotlive nedostatky v mozgu spojene s genetickymi poruchami pri vyrobe neurotransmiterov v tele.
Travenie sa da zlepsit, cim telo dostane viac potrebnych latok aj pre cinnost mozgu(okrem inych procesov v tele)
Skodlive mikroby sa daju vyhubit na nahradit uzitocnymi probiotikami
Telo sa da odmorit od toxinov chelaciou, enzymatickym cistenim, aj roznymi absorbentami, vcitane roznych "zelenych",
Pripadne sa dajnu doplnit jednotlive neurotransmiotery,,ktore telu z roznych dovodov chybaju.

Je cela skupina tych co maju podobne problemy, najdes ich kontaktom na jeden@atlas.sk
Mnohi z nich sa odmoruju od ortuti, lebo tato je velmi casty dovod poruch v mozgu, niektori skusaju brat rozne doplnky na neurotransmitery(mineralove doplnky a vitaminy, rybacie oleje,St Johns Wort, 5-HTP, SAM-e, GABA, choliny,...).
Toto robia mnohi z nich po dlhych rokoch skusania ,neuspesne, tieto problemy adresovat antidepresivami a psychologmi.A mnohi z nich uz maju uspechy, hoci nie je to jednoducha cesta, lebo moznych dovodov je tak vela

chris2345

Dobry den RNG. Trpim panickou poruchou spojenou s depersonalizaciou a derelizaciou, nebol som s tym este u zaidneho lekara. Vyskusal som uz vsetko mozne co bolo volne dostupne, ale nic mi nepomohlo. Chcel by som vam poprosit ci mi neviete nieco ucinne poradit. Budem Vam velmi vdacny. dakujem

Ivka 1

Samozrejme aj vitamin B9 -kyselina listova /acidum folicum/ je velmi dolezita pred otehotnenim a pocas tehotenstva. Jej nedostatok moze v tehotenstve sposobit poskodenie nervoveho systemu plodu.

RNG

jurko, neviem hadat, co ti chyba, len som menoval vsetky mozne prostriedky na napravu, co poznam.
Normalny traviaci proces musi mat dost kyselin, dobru funkciu pankreasu,dostatok enzymov, spravny pohyb v crevach(vlakniny) dobre cistenie criev(vlakniny) a samozrejme spravnu crevnu floru(probiotika)

jurko565

RNG dakujem za velmi rychlu odpoved,
myslis ze by som mal skusit opat brat ten betain? No ved ja som ho bral sotva 2 dni ... Po zobrani tabliet 2 betainu s jedlom (2* 330mg) by mi mala nevolnost prejst napr. do pol hodiny? Alebo spytam sa inac mam brat betain aspon 5 dni a tak vyvodit ci mi pomaha?

Neviem najst lekarsku spravu ale cital som ju a bola zamerana na pankreas .. moze mat nieco s tym spolocne?? Inac po zobrani PANGROLU sa mi ulavi (po jedle .. dufam ze to nie je "placebo")

Dakujem velmi pekne RNG, velmi si vazim, ze takto pomahas mne i ostatnym ludom

RNG

alchemika, aby som nezabudol, treba aj vitamin B-6, B9(kyselina listova) a B-12.
B-9(800 mcg) zabrani vytvoreniu razstepu chrbtice(spina bifida)plodu

RNG

jurko 565, ked su to nie kyseliny, musi to byt nieco ine. Ako som povedal, traviace problemy sa riesia kyselinami, enzymami, vlakninami a probiotikami.
Tj ked sa nejedna o nakazu ako helikobakter alebo zapaleny pankreas z roznych dovodov.
Zastavovanie vyroby kyselin protonovymi pumpami znici traviaci proces a narusi zaludocnu barieru(kyseliny zabijaju bakterie)proti roznym nakazam , ktore sa nachadzaju na surovom jedle, takze to rozhodne neodporucam.
Nedostatok vlaknin znamena slabu motilitu(pohyb v crevach) kde sa jedlo zdrzuje pridlho a mozu sa premnozit skodlive bakterie a ine kultury, ako hnilobne, ktore produkuju plyny a toxiny=bolesti brucha.
Premnozenie skodlivych kultur zatlaci aj uzitocne p[robiotika, ktore nam produkuju az 70% obrannych latok v tele.
Enzymi pomahaju travit(zrychlia a zlepsia absorbciu) a zaroven ked sa absorbuju do krvi, cistia cele telo.

RNG

darjana,odporucam 35 kvapiek citricidalu do litra vody, pit postupne cely den, Kedze mas aj helikobaktera, odporucil by som aj dvojnasobnu davku.
TRie vredy na tvari je detoxifikacna cinnost tela z toxinov z tvojich nakaz v tele.
Obsahuju nielen bakterie, na ktore su ucinne antibiotika, ale aj plesne a kvasne/hnilobne kultury, na ktore atb ucinne nie su.
Na hnisave vyrazky odporucam zmes kokosoveho oleja, jemneho praskoveho cukru a citricidalu(lyzica oleja, 1.5 lyzice jemneho cukru a 5 kvapiek citricidalu. Ja do toho pridavam aj jodovu tinkturu aj kvoli antimikrobialnym/protiplesnovym ucinkom, ale najma kvoli zafarbeniu na pletovu farbu.

RNG

anna C vyzera to na spomaleny tok lymfy. Viac vody, viac pohybu, pripadne nejake enzymaticke cistenie by ti pomohli.
Lymfa sa totiz pohybuje v tele len pohybom svalov.
Precistil by som si oblicky, aj tam moze byt problem s nanosami(chanca piedra a ine urologicke)