Otázky na RNG

RNG

kavickovkaňň, prepracovanost sa neda nahradit zopar pilulkami, zialbohu. Kazde telo ma svoj limit a ten treba respektovat. Najlepsie zotavenie je z osemhodinoveho neprerusovaneho spanku. Z posilnujucich odporucam naja stress B pluc C formulu, ale aj to nie permanentne, len narazovo.
Pripadne ukludnovadla, ako SAM-e, 5-HTP, GABA...

viktorka37

prosím o radu. mám urobené vyšetrenia kardiológa.pichá a zvieza ma v oblasti srdca. echokg, záťažové ekg sú v poriadku. lekárka mi nasadila preductal, no zdá sa mi, že mi je po ňom častejšie zle. najprv ma to zvieralo a nemohla som sa nadýchnuť pri orgazme, ked som bola aktívna ja, potom už aj pri obyčajnej, nenamáhavej činnosti. dnešná diagnoza je - neutovegetat. dystonia. nasadený mám egilok 25mg., 1/4 ráno. som rada, že mám srde ok , no ani presne neviem aká je diagnoza. lekárka mi dala najavo, že mám skúsiť viac pohybu a tekutín.čo mám. nešibe mi, naozaj ma to pichá a zviera. sex už ani nemám chuť mať. čo mi to tá lekárka určila za diagnozu? dakujem

karool

prosim vas rng ked mam na tabletke mg- magnesii lactas dihydricus 500mg -51mg cisteho horcika. ktory udaj mam pozeat pri davkovani?pisal si ze okolo 800mg horcika by malo byt deni prijem ,len neviem ktory udaj mam pozerat dakujem

jurko565

RNG taktiez by bolo super leby si vedel nieco o tych biogennych aminoch a ci by si nemohol posudit ci to mozem mat i ja

dakujem

jurko565

MARIAJ velmi pekne dakujem za reakciu,
urcite by som bol velmi rad keby ste napisali nieco viac o tejto vasej diagnoze a hlavne ci ste fakt mali fakt taketo priznaky ako ja (napr. zatial som sa nestretol, ze by ludia hned po zobudeny mali zly pocit na zaludku a popri tom problemy s kyselinami). Taktiez by som rad vedel ako ste na tom teraz.
Inac teraz mam aj takmer kazdy vecer okolo osmej zvysenu teplotu.

Dakujem pekne

livka,

rng,mozem ta este poprosit pisala som tu ohladom lieku guajacuran kvoli tetanii a panickej poruche bola som aj na eeg svetko v poriadku aj ked mi pocas neho prislo zle normalne som mala problem sediet zo zavretymi ocami na stolicke dnes v nooci mi prislo znovu zle po niekolkych dnoch uz je toho na mna dajak vela len co sa trosku pousmejem ze mi to prechadza je to tu zas dopadla som tak ze mi dala antidepresiva v zivote som ich nebrala a nechapem ako som sa dostala az sem ide o liek alventa 37 mozes mi k tomu nieco povedat je to navykovy liek lahko znasatelny mam z antidepresiv dost obavy aby som si nepohorsila

mojaeni

sade, co su to za tabletky?
videla som, ze si sa v jednej teme pytala, CMUQ, ci jej pomohli vitaminove doplnky na vlasy. Mas aj ty tento problem?Lebo ja ano a prijmem akukolvek radu, hoci mam vyskusane uz takmer vsetko.

sade8

rng, co hovorite na tento vyzivovy doplnok - na obsah beciek v jednej tablete?

VITAMIN B1 - THIAMIN 10 mg
VITAMIN B2 - RIBOFLAVIN 10 mg
VITAMIN B3 - NIACIN 50 mg
VITAMIN B4 - KYS. LISTOVÁ 200 µg
VITAMIN B5 - KYS. PANTOTHENOVÁ 25 mg
VITAMIN B6 - PYRIDOXIN 10 mg
VITAMIN B7 - BIOTIN 50 µg
VITAMIN B8 - CHOLIN 50 mg
VITAMIN B9 - INOSITOL 50 mg
VITAMIN B12 - KOBALAMIN 10 µg