Otázky na RNG

Mariaj

RNG,prosim, mam v zenskom bakteriu streptococcus agalactiae.Zaujimalo by ma,ci on moze byt aj v mechuri,lebo ma nutieva na mocenie/citim akoby aj zapal,taku nepohodu/.Zasla by som aj k urologovi, avsak dost to podcenuju a ja mam aj nieco take ako alergie v traveni,z coho ma tiez nuti na moc.
Este ma prosim zaujima,ci by mi pomohla "manosa",lebo tam je napisane,ze to je na bakterie E-coli.DAKUJEM

MARIAJ

JURKO565,mala som vela traviacich problemov aj ich mam,ale uz v znizenej miere.V podstate to iste co Ty, aj viac.Mala som aj nedostetok kyseliny,ale doplnenim sa problemy nevyriesili.Trochu to pomohlo ale.Aj som si doplnila enzymy.Aj to iba trochu.Najviac mi pomohla vylucovacia dieta.Drzala som ju pri zapale zaludka.Avsak nie ako povedal doktor,ale to som vylucila,co mne nepasovalo.Bol to aj taky lahko stravitelny puding napriklad,co jedia malicke deti.Potom som prisla nato,ze mam alergiu v traveni.Doktor povedal,ze sa mi neodburavaju biogenne aminy,co je vraj ta alergia v traveni.Ak sa budes nieco pytat a neodpoviem Ti,tak preto,lebo momentalne nemam doma internet,tak az o tyzden. Ahoj

vikinka111

Uz druhy tyzden mi sklbe lavim ocnym vieckom,ide mi to uz na nervy.Neviete mi poradit co by mohlo pomoct....chyba mi nieco v tele?

kavickovkaňň

Co by ste mi poradili pre priatela ake vitaminy? Je velmi vycerpany ci uz fyzicky alebo psychicky nakolko staviame dom a zaroven aj chodi do prace....nieco na posilnenie svalov,kosti...
dakujem

RNG

borko, kazenie zubov je z rozkladu sposobeneho streptokokmi v ustach. Tie sa daju potlacit ci uz pouzitim xylitolu(zuvacky, cukriky) alebo niekolkokrat denne podrzat v ustach par minut nieco antimikrobialne, ako roztok citricidalu alebo koloidnu striebornu vodu.

borko

Ahoj RNG, prosím ta, nevieš mi poradiť niečo proti hustým slinám v ústach? Môj zubár hovorí, že mám častejšie piť menšie množstvá vody, ale tak ja si myslím, že to robím. Kvôli hustým slinám je zvýšená kazivosť zubov. Ďakujem!

RNG

spirulinka, samozrejme ze mozes pouzit akekolvek jedlo s tym, len som odporucal nie privela, lebo mineraly maju tendenciu znizovat kyslost zaludka a ked zjes vela, nebude sa ti to pri nizkych kyselinach poriadne travit(tazoba v zaludku, nafukovanie)

spirulinka

RNG, prosim vas, mozem uzivat vecer mineraly na kosti - Bonne Essenc. spolu s kusom bielkoviny / sunka, syr / namiesto spiruliny, kedze ju momentalne nemam kupenu? Lebo tak sa mi mari, ze ste to raz pisali, ze sa to tak moze.
Dakujem

RNG

hviezdica, na to je hromada roznych faktorov, je to vlastne cely mensi vedny odbor
Vseobecne mlade dievcata a mladi chlapci maju tu pravdepodobnost najvacsiu, potom to dost prudko klesa u vacsiny.
Zialbohu v nasej civilizovanej spolocnosti pohlavna vyspelost a maximalna plodnost a schopnost starat sa o rodinu su casove znacne vzdialene. Naviac co sa tyka chlapov, nejak civilizacnymi jedlami a roznymi inymi faktormi pocet spermii sa v poslednom case prudko znizil, aj ich viabilita(zivotoschopnost)
Aj u zien su caste vysoke hladiny prolaktinu a ine hormonalne poruchy.

hviezdica00

Ako je mozne ze niekto otehotnie na prvy sup, mozno aj nechcene a niekomu sa nepodari napriek plodnym dnom :(