prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
evcca, v lete, ked mam niekedy podobny problem, horky caj z chmelu alebo slabe/bezalkoholicke pivo uhasi smad lepsie, ako voda.
pre rng tlaci ma v pravom boku a necitim bolest len tlak moze to byt pecen alebo zlcnik?
ahoj rng, prosim ta, existuje nieco na uhasenie neutichajuceho smadu. je to na zblaznenie. bez vody nevydrzim ani 20minut.
Aby som nezabudol, samozrejme treba brat aj vitamin C(3 gramy) a vitamin E 400IU, (plus aminokyseliny ornitin a cystein)
oboje z nich pravidelne brane maju velmi dobry ucinok na celu funkciu srdca a jeho regeneraciu(pozri na LInus Pauling, a dr Mathias Rath, ktory sa s tymto dlhsie zaoberali so svojimi vyskumnymi kolektivmi v osemdesiatych a devadesiatych rokoch)
viktorka 37, pichanie pri srdci je obvykle priznak nedostatku kyslika v srdecnom svale, tj ciastocne zapchate vencove cievy. Kazdemu odporucam si cistit cievy, raz az dva krat do tyzdna(mozno i viac v tomto pripade) brat lyzicu lecitinu.
Potlacanie priznakov patentovanymi syntetickymi chemikaliami problem nevyriesi, len na kratko odstrani priznaky.
Ak potrebujes nieco na rozsirenie ciev(vasodilatant) ovocie hlohu je vyborny vasodilatant(ACE efekt), davka sucheho 2x1 gram, alebo i viac, podla potreby.
karool, 600 az 800 mg je davka horcika, ktory by sme denne mali dostat, podla moznosti z potravy.
Ten laktat horcika obsahuje len 51 mg horcika, ale laktaty sa vyborne absorbuju, takze ked mas nedostatok horcika, tak niekolko tabliet by malo byt z neho dobry zdroj.
jurko, neviem presne o akuych biogennych aminoch tu hovoris a v spojitosti s cim.
alventa 37.5 mg(jedna sa on nizku davku venlafaxinu, syntetickej drogy s udajne norepinephrinovou akciou, kde znizuje zanik NE, niektori tvrdia, ze zvysuje aj serotonin.
Nuz ale ja tu uz davnejsie uvadzam St Johns Wort, ktory zvysuje hladiny serotoninu, norepinephrinu aj GABA, pricom sa jedna o prirodnu latku, vytazok z lubovnika bodkovaneho, potravinovy doplnok v USA, ktory nema postranne skodlive ucinky syntetickych drog napr ako uvadza wikipedia na venlaflaxin:
* Headache (34%)
* Nausea (21-35%)
* Insomnia (15-23%)
* Sexual dysfunction (14-34%)
* Dry mouth (12-16%)
* Dizziness (11-20%)
* Sweating (10-14%)
* Decreased Appetite (8-20%)
* Abnormal ejaculation (8-16%)
* Hypertension (4-5%)
* Vivid/Abnormal dreams (3-7%)
* Akathisia (Agitation) (3-4%)
* Decreased libido (3-9%)
* Increased yawning (3-5%)
* Apathy
* Constipation
* Ongoing Irritable Bowel Syndrome
* Fatigue
* Vertigo
* Orthostatic hypotension (postural drop in blood pressure)
* Impulsive Actions
* Electric shock-like sensations also called "Brain zaps"
* Increased anxiety at the start of treatment
* Memory Loss
* Restless Legs Syndrome
Inac ako som uz spomenul, tetania je hlavne z nedostatku mineralov, nie nedostatku neprirodzenych syntetickych drog.
sade v pripade stresu ja pouzivam tuto zmes -odkaz odstránený-.
Niekedy som pouzival, predaval a odporucal aj tuto:
www.doctorstrust.com
Mariaj, D-manoza odkakne mnohe balterie so sliznic a tie sa splachnu s mocom von. Davka ucinna, je ale 2 gramy kazde 3 hodiny, podlas mojich lekarskych zdrojov.