prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
muc, cukor v krvi mam ukazkovy ako z encyklopedie
RNG, mne ide o to, ze ten kus sunky, syra by som zjedla s tymi mineralmi na kosti namiesto spiruliny, kedze ju nemam. Tak som sa chcela opytat, ci teda ten kus bielkoviny nahradi tu spirulinu, alebo nie. Alebo staci zjest tie mineraly same, bez toho? Dakujem.
ja som od mala silny zastanca autosugescie, ale tak daleko, ako ovplyvnenie rastu prs som nedospel. Nakoniec, vsetko je v podstate mozne, len toto sa mi zda prilis nepravdepodobne.
Ale pestuj si to, ked mas na to sklony, vselikde v zivote sa to zide, mne to velmi pomahalo pri uceni a zdolavani roznych problemov.
RNG, aj ja mam jednu otazku...vela som citala o pozitivnych ucinkoch autosugescie, ako sa mnohi ludia takto vyliecili, pretoze psychoka je prepojene aj s fyzickym stavom cloveka. Zamyslam sa nad tym a napadli ma dve veci, mozno to bude zniet blaznivo ale...nedali by sa pomocou autosugescie zväcsit prsia? Ja som citala o tom, ako si jedna zena priala byt vyssia a stale si to kazdy den opakovala, ze rastie a naozaj vyrastla. A dalo by sa takto vyliecit aj akne? Ked nie, tak co potom robit s tymito problemami?
"Originální Schindeleho minerály sestávají z jemně mleté kamenné mouky s vysokým obsahem kysličníků křemíku, hliníku, vápníku, železa, hořčíku, draslíku, sodíku a značného množství stopových prvků"
-odkaz odstránený-
Takze sa jedna len o mlety kamen, anorganicku vodo nerozpustnu formu, s nahodnym obsahom, nie presnymi pomerami, ako su v dobrych doplnkoch na kosti.
Naviac je tam aj hromada hlinnika, takze hura na Alzheimera!
Moj nazor v skratke: podvod ako hrom!
Koloidne mineraly su vyluh, vodny zo skamenelych trav, tj obsahuju len vodorozpustne zlozky, nie piesok
V oblasti minerqalov je uz desiatky rokov vyskumu, uz od 50 tych rokov sa vyrabaju rozne mineralne doplnky, najprv len pre dobytok(ten je prednejsi, ako ludia, zrejme) dnes aj pre ludi. Pri vyskume sa zistilo, co sa dobre absorbuje, co nie, co sa dobre zabuduje a co nie a tieto zmesy roznych mineralov v presnom pomere, plus vsetky ostatrne nevyhnutne zlozky na kosti(vitamin D, K, aminokyseliny) sa v tychto novsich a ucinnych zmesiach nachadzaju.
Je to radove lepsie, nez mlete nahodne kamene!Alebo mineralne vody, kde tak isto zlozenie je celkom nahodne, vazba anorganicka a absorbovatelnost velmi mala.
Tieto predstavuju pre telo vlastne len zamorenie.
Rng, vedel by si i prosím ťa povedať niečo k Schindeleho minerálom? Akú majú formu a vstrebateľnosť. Ďakujem.
u nas je preventivka raz za dva roky. ale zial, niektori ludia to ignoruju a vysetrit sa nedaju viac rokov
muc, kazdy by si mal pravidelne merat tlak, teplotu, cukor a aj ine parametre, skor nez sa objavia ine, ovela vaznejsie priznaky.
Kompletny rozbor krvi aspon raz do roka je to, co tu v USA tunajsi lekari tlacia.
anonym, moze to byt oboje, ale aj natiahnuty medzireberny sval, bolesti zo zaludka, branice a plno inych dovodov.
Daj si na to nieco teple(vlnenny sal), tiez MSM krem a ked ti to neodide po niekolkych dnoch, tak to nie je medzireberny sval ale nieco z vnutra.
evcca na kazdy pad si daj vysetrit krv na cukor