prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
livka, este raz: tetania je dosledok nedostatku mineralov nie nedostatku syntetickych chemickych antidepresiv.
Doplnenim mineralov pripadne niektorych neurotransmiterov prirodnymi doplnkami sa to da bez zamorenia tela vyriesit.
Niekedy staci len napravit travenie a telo si vytazi potrebne latky z jedla samo.
To je najlepsi pristup, lebo so zlym travenim alebo absorbciou clovek prichadza o tolko roznych zivin, ze doplnky by musel brat na hrste, a to nikomu neodporucam.
silvia 111, zeleny jacmen obsahuje male mnozstvo lepku, to je totiz bielkovina v jacmeni a nielen v zrne.Ale je to tak malo, ze to okrem celiakov nikto nepozoruje.
aj GSE je antiviralne do urcitej miery. Ale je hromada inych ci uz zvysujucich viralnu imunitu, alebo priamo potlacajucich vyrusy.
pozri na temu -odkaz odstránený-
Kazdemu radim standardne brat selen, zinok, jod a probiotika, tieto znacne zvysuju viralnu imunitu a maju aj hromadu inych dobrych ucinkov v tele.Zinok a jod su priamo potlacajuce virusy, Lactobacilus Bulgaricus v porobiotikach je znacne zvysujuci viralnu imunitu, tiez.A selen je antiviralny a podiela sa na vyrobe enzymov , podobne ako jod a tieto rozbijaju virusy tiez.
spirulinka, kosti sa skladaju nielen z mineralov, ale aj roznych organickych latok, najma bielkovin. Tak ked chces, aby sa ti mineraly zabudovali, potrebujes s nimi brat aj trochu bielkovim, Maso, syry, spirulina a ine su plne bielkovin.
prosim ta rng vies nieco poradit co je najlepsie namiesto chaprral na virove? je totiz blbe dat 8dolarov za chaparal 40 za postovne a este dan 19percent. vopred dakujem
RNG, prosím ťa, má calcium lactate niečo spoločné s laktózou?
Mozem sa spytat,co mam uzivat ak mam casto krce v prstoch na rukach.Minule som piekla kolac a kym som vyslahala cesto tak som plakala od bolesti a zaroven to bolo strasne komicke....jeden prst po druhom mi chytal bolestivy krc,nakoniec som drzala ruku pod horucou vodou kym mi to preslo.Ale sa mi to casto opakuje.
RNG,mozem sa este opytat neodpovedal si mi sice na moju otazku ohladom lieku ale zaujima ma kedze poviem po pravde rada by som skusila dostat sa z toho bez AD´je to podla teba mozne alebo sa to neda co chyba nojmu telu ked mi nasadila AD naozaj sa to neda dostta pod kontrolu bez nich dakujem
RNG, obsahuje zelený jačmeň lepok? Na internete som na viacerých miestach čítala, že nie, ale naša gastroenterologička tvrdí, že áno.
ahoj RNG, prosim ta skus mi poradit nieco na mononukleozu a velmi vysoke hodnoty EBV virusu???
o prostriedkoch na zvysovanie viralnej imunity viem, existuje vsak nieco specificke, trebars GSE???
vdaka