Otázky na RNG

Mvdr

RNG ------ PRECO TO VSETKO ROBIS ?

Pomahas ludom a niektory su absolutne nekultivovany a nezasluzia si tvoje rady. Citam tvoje velmi dobre odpovede, zalozene na faktoch. Stoji ta to nemalo usilia vysvetlovat tzv.odbornikom zakladne veci a aj tak pokracujes . PRECO ?

Jarmila32

Z nicoho nic ma zacala boliet peta na nohe,rano sa ledva na nu postavim...potom to sice rozchodim ale uz to trva dva tyzdne ,neviem co mam s tym robit.A este jedna zaujimavost,nie som tehotna ale strasne mi vonia piesok a strk,aj hlina zo staveniska....je to normalne?

livka,

RNG ja viem o tetavii vdaka tejto straanke dost ale tiez viem ze aj stres a nervozita a uzkost na nu vplyvaju a neurologicka mi najprv povedala ze mam panicku poruchu co nie je pri tej chorobe nic nove ale teraz ze neurozu a preto tie lieky ja som sa ale ne ten stres rozhodla myslim pre mensie zlo myslim ze na mna len dolahlo to ze som asi rok zila v strese tak berem ten guaracuran a pise tam aj ze uvolnuje svalove napetie a krce zda sa my ze brat antidepresiva by bolo skor minusom nez plusom co si myslis ty

RNG

Problemuy s hrdlom zacinaju ako problemy=infekcie v nosnych a prinosnych dutinach.
Tieto sa daju znicit len miestnym=topickym pouzivanim antimikrobialnych latok, ako napr koloidna strieborna voda a roztok citricidalu, kvapkane do nosa niekolkokrat denne.
Oralne(cez usta brane) prostriedky sa nedostanu do tychto dutina infekcie v nich pretrvavaju casto dlhe roky, aj ked clovek navonok vyzera zdravy.
Odtial sa dostavaju s hlienom na nosne mandle, krcne mandle, hlasivky, do priedusiek a nakoniec aj do pluc, a vyvolaju choroby kedykolvek je telo oslabene(chlad, hlad, stress, ine infekcie)

zuzula11

RNG, chcem Vas poprosit o radu ... niekolkokrat za rok mi uplne vypadne hlas ... pracujem ako ucitelka co je dost vazny problem ... beriem vitaminy a probiotika, ak mam problemy s hrdlom, hned zacnem pit kalcium ... nepomaha ... lekar mi povedal, ze mam zmenit zamestanie ... Poradite nieco? Dakujem ...

RNG

livka, tetania u zien je casto dosledkom hormonalnych kolisani, ked telo nevie ucinne hospodarit s mineralmi. Hlavne v case prechodu sa to u mnohych zien vystupnuje aj do osteoporozy. Tiez pri pouzivani syntetickych hormonov na potlacenie prirodzenej plodnosti zien, HAK.
Tam odporucam v prvom rade si napravit hormonalne hladiny a spominam najma doplnky najma yam, senovku grecku,
tiez pupalkovy/borakovy olej, damianu, black cohosh a Dong Quai(angelika cinska, silny adaptogen pre zeny)

RNG

miloosko, v teme herpes mas plno antiviranych niektore si mozes vyrobit aj sam.
Ja som onoho casu dovazal aj chaparal, ale prakticky nikto on neprejavil zaujem.
Inac obchody som musel zavriet aj napriek zrejme najnizsim cenam pre nedostatok obratu, verlke straty, byrokraciu na Slovensku a rozne personalne problemy.
Este raz, pozri na temu herpes:
-odkaz odstránený-

RNG

sylvia, laktoza je mliecny cukor.
Laktaty su soli kyseliny laktickej, ktora sa v tele nachadza vo velkych mnozstvach a je potrebna v kazdej bunke na mitochondrialnu vyrobu energie.
Takze sa jedna o dve rozne veci, s podobnym menom.
Laktobakterie su tie, co nam vyrabaju dostatok potrebnej laktickej kyseliny z roznych materialov(bakterie "mliecneho kvasenia" pracuju nielen na mlieku ale aj mnohych inych zdrojoch sacharidov, pomenovane su podla mlieka, ktore skvasuju, ale skvasuju aj hromadu inych veci, vcitane kapusty, kim ci, calamad, uhoriek a hromady latok v nasich crevach)

RNG

gabi 11, je to tetania a najpravdepodobnejsie sa jedna o nedostatok draslika, ale moze to byt aj vapnik, horcik, ba dokonca zriedkavo aj zinok.
Tema na draslik je www.zdravie.sk
Samozrejme sa to da doplnit, odporucam pouzivat so so znizenym mnostvom sodika(ta, co ma miesto casti sodika draslik) a samozrejme dobre mineralove zmesu na kosti, ako napr Bone Essentials, od Swansona alebo rozne podobne, ktore maju podobne zlozenia mineralov a potrebnych vitaminov na absorbciu a zabudovanie mineralov. Tieto sa postaraju o vsetky ostatrne potrebne mineraly. Samozrejme odporucam brat aj dobre rybacie oleje a to z mnozstva dovodov, ktorymi su tieto prospesne pre telo a zdravie.