Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

kaciatko, v tych 15 gramoch askorbatu vapenateho mas viac nez dost vapnika na doplnenie!.
Skoda, ze nemas aj askorbat horecnaty a zinocnaty, tak by si askorbatmi pokryla zaroven aj mineraly na kosti.
Nezabudaj na vitamin D-3, bez neho sa ti tie mineraly nevstrebaju a nezabuduju. Nalepsia forma D-3 su kvalitne rybacie oleje, ktore maju aj plno inych uzitocnych uloh v tele.

RNG

Adam, zapaly su hlavne z roznych zamoreni, cast z nich su tiez mikrobialne tiez toxiny, takze kombinacia antimikrobialne, enzymaticke cistenie a polotovary na regeneraciu je to, co sa snazim brat na tie zapalove problemy.
U starsich ludi je to casto virusova cinnost tych nasich "udomacnenych", preto posilovanie viralnej imunity je velmi dolezita cast doplnkov(selen, zinok, probiotika).
Co sa tuka ladvin mam ich na 100%, lebo neberiem doplnky zatazujuce ladviny.
Co sa tyka pecene, o tu sa staram extra, lebo to je nas filter a treba ju pravidelne cistit, na co je protokol dr Berksona, teda hlavne sylimarin(z bodliaku, zvysuje tok zlce a podporuje regeneraciu a tvorenie novych hepatalnych buniek) tiez alfa lipoicka kyselina, ktoru nase telo v malych mnozstvach vyraba a dodatok robi telu dobre(antioxidant, univerzalny regenerator antioxidantov, chelator tazkych kovov...) a samozrejme antiviralny a antioxidacny selen.

O organy sa treba starat a extra cistenie a regeneracia predlzuju a skvalitnuju zivot.

Ludia v svoje "civilizovanej" cinnosti zmenili stravu a prostredie neprirodzene a s pribudajucimi vedomostami okolo prirodnych latok a funkcii tela si dnes chybajuce prirodne latky kvoli tej nerozumnej civilizacnej cinnosti musime aspon doplnit, kedze sa nemozeme uz vratit k tomu svetu a stylu, na ktore bolo telo usposobene.

kaciatko7

Vdaka, RNG, tak rychlo vysadim a najdem z tych vhodnejsich. aj citim trosku bolest akoby v oblasti obliciek, a to ich beriem plne 2 mesiace. a ked vlastne uzivam askorbat vapenaty, momentalne 15g denne (kvoli detoxu od nikotinu, potom znizim), tak to mi nestaci? uplne som na ten vapnik vo vit C zabudla.

RNG

Kaciatko, uhlicitan vapenaty alebo horecnaty rozhodne nie su pre ludi, co mali problemy s oblickami, kedze velka vacsina z uhlicitanov sa musi vylucit a tym zatazuje oblicky.
Dobre su citraty, maleaty, proteinove chelaty, askorbaty, laktaty.

AdamKrt

Neviem, preco chces uzivat kalcium - cize vapnik, ked je ho bezne dost v strave, vodach atd.

Kalcium co beries bude anorganicke. Ak chces kvalitne kalcium, tak obrovske mnozstvo - este viac nez mlieko, syry je v maku.

AdamKrt

kaciatko7 - Znamy mal sumive kalcium po zaruke. Pil to potom miesto malinovky. Po par mesiacoch mal taky problem s oblickami, ze myslel, ze zosalie. Znicoho nic sa mu objavili oblickove kamene, piesok...

AdamKrt

RNG: zaujimalo by ma - co pecenove testy, pripadne oblicky ? Ziadny problem pri tolkych doplnkoch ?

Inak k tym zaplom sliach - nepomohli enzymaticke pripravky ? Taky wobenzym, aj ked si myslis, je tiez protizapalovy.

Inac silnejsi brat Wobenzymu, co sa tyka protizapalovych ucinkov, by mal byt Phlogenzym www.phlogenzym.cz

kaciatko7

prepacte, ze vstupujem do debaty, ale mne to zvlastne nepride, som v podstate zdravy clovek na par malickosti, a denne uzivam aj zo 10 vyzivovych doplnkov, lebo si to potrebne mnozstvo zo stravy jednoducho nedokazem dodat. RNG, keby si si zas otvoril obchody, tak mi ta s mojou sestrou hadam aj vykupime :)
prosim, este som sa chcela spytat, uzivam Calcium 2x400mg od Lamberts, obsahuje vit D, calcium (as carbonate), fruktooligosacharidy...je vhodna tato forma, ak som v minulosti mala problem s oblickami? mineralky nepijem vobec, ale v poslednej dobe mam trosku problemy s mocenim, zapal moc. ciest nemam, tak som rozmyslala, co mi to sposobuje. dakujem velmi pekne