Otázky na RNG

Laurel

Milý RNG, tak teraz by som ti adresovala otázku ako fyzikovi.
Poznáš orgonit? Čo na neho hovoríš?
Ďakujem za odpoveď.

RNG

laurel, ja si na cesty vzdy beriem koloidnu striebornu vodu, bezne prechadza cez roentgeny na letiskach a zatial som nepoznal na nom nic, ze by sa znicilo.
Na nete sa rozsiruju rozne bludy o nom. Kedze ja sam si vyrabam uz roky koloidne striebro, dokonca som ho vyrabal malovyrobne pre svoje predajne, mam velmi dobre zariadenie na meranie koncentracii a ubytkov, niekolko TDS(total dissolved solids) pristrojov. Jeden dokonca presny na 0.01 ppm na skale 0-100 ppm.
Takze nerozpravam do luftu, a mam na to dokonca papiere(fyzik, absolvent elektrotechnickej fakulty, vyskumny pracovnik nejaky cas vo fyzike materialov)

Laurel

Prosím ťa, RNG, ako je to s koloidným striebrom a elektromagnetickým či mobilným pôsobením naň? Chcem si ho zobrať do zahraničia, no počas cesty ho pred týmto neuchránim.
Ďakujem za odpoveď.

5qo

tam mi to tiez nechceli poslat bohuzial, u nas sa da najlepsie zohnat za 31 euro 4oz- to je tak na 30 dni ...ale ked je to pre celu rodinu tak to nie je moc.

RNG

5qo, ja zijem v USA, mnohi predajcovia neposielaju do zahranicia(tj mimo USA). Musis najst takeho, co je to ochotny urobit.
Ja som osobne kupoval posledne od tohoto, sa mi zda:
www.allhealthtrends.com. Ale nikdy som nekupoval velke balenie, len 2 az 4 ozs
Vsak to pri normalnom obcasnom pouziti vytrva hrozne dlho.

RNG

dorisa, ja nie som jasnovidec, ale problemy s travenim sa riesia obvykle kyselinami, enzymami, vlakninami a probiotikami
Mozno to jej lekari nevedia....

Casto predpisuju antibiotika, a lieky na potlacanie kyselin. Tym travenie este viac poskodia.

RNG

mariona, podla testov robenych na citricidal niekde nie je zmienka na rakovinotvornost (karcinogenitu) ani pri ovela ovela vyssich davkach ako tu odporucane. Takze si niekto vymysla.