prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prosím Vás o radu.Mám priatelku,ktorej adoptívna dcera má bolesti v brušnej dutine spolku s hnačkami.Bolesti pretrvávaju už od 13 rokov,teraz má 21.Absolvovala všetky všetrenia,krv,moč, stolica, gastro,rekto,imunolog,gynekolog,atd.Pre tieto bolesti už bola viackrát hospitalizovaná, ale absolutne lekári nevedia prist na podstatu jej problému.Vylučili celiakiu.Dievčina bola už aj u psychiatra,ale bez nálezu.
RNG prosim Ta mozem uzivat citricidal aj ked mam rodinnu predispoziciu na rakovinu prsnika? niekto to tu pisal ze to moze zvysovat riziko...
logan uzivas poriadne davky, len co je pravda!
To s tum Ubiquinolom a R-lipoickou kyselinou je trosticku prilis zafarbene. Je pravda je urcite formy sa vstrebavaju ovela rychlejsie, ale to neznamena, ze pomalsie sa nakoniec nevstrebu. CoQ-10 treba vstrebavat rozpusten7y v tukoch, preto ucinne je napr aj ten najlacnejsi praskovy nasypat do caju, kde je pridana lyzica kokosoveho oleja. Samozrejme lepsie vstrebatelne su Q-gel, a samozrejme velmi draha forma ubiquinol.
Normalna lipoicka kyselina je 50/50% medzi L a R formou, takze tvrdit, ze R je 8 krat tak ucinna, je jemne prilis prehnane.
Aj telo samotne vytvara oboje, takze nevidim prilis velky dovod na tlacenie "vysokoucinnej" a drahej R formy.
Co je ovela dolezitejsi je rozlozit branie ALA na mnoho mensich davok, kedze jej polcas zivota v plazme je casto len 1/2 hodiny
Ahoj RNG Prosim Ta chcel by som vediet Tvoj nazor,ci sa oplati brat CoQ10 Ubiquinol alebo staci obycajny Ubiquinone,Ubiqinol by mal byt 2 az 8x silnejsi zvlast pre ludi cez 40 rokov. To iste alpha lipoic acid obycajny alebo R- lipoic acid R by mal byt 6 az 12x silnejsi ako obycajny.Ake enzymi by si doporucoval na cistenie tela a od ktorej firmy ,teraz pouzivam serrepeptase 3x 80 000 bromelain 2x 2400,nattokinese 2x100 mg dakujem
Ja som pouzival roky sylimarin z Puritan.com (je to vlastne jedna z maloobchodnych sieti firmy NBTY, podobne ako Doctor's Trust.com ,Good N Natural, Natures Bounty, Holandandbarrett.com a viacero inych,
dnes ho kupujem zo Swansonvitamins, maju rovnako dobre ceny aj kvalitu.
RNG, dakujem velmi pekne. inac, mne od swansonu uplne vyhovuju, budem teraz objednavat, tak to tam prihodim. a maju neskutocny vyber. aj ceny podla mna su dobre. dnes som kupovala v lekarni narychlo sylimarin, lebo mi dosiel, predtym som mala od Lamberts, a tu v lekarni stal 12 euro, 30tbl, 200mg...uzivam 800mg, takze to je na par dni)a to radsej nepozeram na to zlozenie, je tam toho neurekom, tak urcite kopec veci, co tam ani nemusia byt. no ved ako v lekarni, slabe a drahe.
ber dva krat 3 kapsule denne(jednogramove ako napr tieto:
-odkaz odstránený-.
Ovela ucinnejsi je krill olej(olej z drobnych morskych racikov), ale ten je aj znacne drahsi:
-odkaz odstránený-.
Inac aby ste si nemysleli, ze tlacim jednu znacku, je na trhu hromada inych znaciek, ako napr NOW, Doctors Trust,Doctor's Best, NSI,Jarrow, GNC,atd, ktore maju rovnako dobre produkty(teda produkty podobneho porovnatelneho zlozenia, lebo maju aj ine zlozenia, nie az tak dobre)
ja len dufam, ze existuju aj kapsule, ze to netreba pit ako kedysi. zevraj je to velmi neprijemna chut, no ale ak je to zdravsie, tak sa prinutim.
kaciatko, zaobstaraj si radsej dobry rybaci olej a ber okolo 6 gramov denne.Zlepsi ti cirkulaciu, pomoze mozgovej a nervovej cinnosti a samozrejme vstrebavaniu a zabudovaniu mineralov.
Dakujem, RNG, skusim aj tie ostatne askorbaty pohladat. vit D3 uziva sestra (pri rakovine), tak si aj ja zadovazim. vdaka