prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
5qo, rozhodne tu nepropagujem Atkinsovu dietu, len 2 tyzdne protikandidovej, ktora je vlastne Atkinsova plus pridane protikandidove doplnky(kokosovy olej, oreganovy olej, citricidal, probiotika, vlakniny.)
kaciatko, ten Solgar produkt(tiez patri do megafirmy NBTY)obsahuje dokopy ekvivalent 300 mg korena(200+ 2/1x50)Ja odporucam 2x500 az 1000 mg, to by bolo 2x2 az 3 kapsule
Iskricka, mrkvy co najmenej, ale nemusis ju uplne vylucit. Hrasok by som vylucil, najma suchy, ktory ma plno skrobov(uhlohydraty=sacharidy)
Teda pri tej intenzivnej, dvojryzdennej "bezsacharidovej" protikandidovej diete.
a nejes cukry samozrejme. americania tak chudnu po novom. lebo veria tomu ze ked telo nema dost energie z cukrov bere si ju zo zasob z tukov. za normalnych okolnosti je to podla mna totalne nezdravy sposob chudnutia pre telo. ale cukry potrebuju aj plesne alebo aj rakovinove bunky takze tak:)
iskricka najdi si atkinsonovu dietu mas tam kopec textov na internete. inac mrkva je to najhorsie co mozes jest zo zeleniny v tej diete=vela cukrov. cele to je o tom ze mozes jest tukov bielkovin cize aj masa kolko chces.
prepac, tu je po anglicky
www.farmacia-internacional.net
pisu len 1 kapsulu denne, nie je to malo? vdaka
Ahoj RNG, prosim, ake je davkovanie Dong quai? zohnala som narychlo z lekarne od Solgar (obsah v 1 kapsuli je 200mg cistej praskovej angeliky cinskej koren a 50mg sucheho extraktu z korena)
jedna sa o tieto
www.solgar.it
potrebujem ustalit hormonalnu hladinu. dakujem velmi pekne
Esta sa Vas chcem opytaj aj na strukoviny..
Dobry den pan RNG,
prosim Vas mozu sa pri protikandidovej diete konzumovat sladke druhy zeleniny(mrkva, hrasok..), bravcove maso a huby?
orgonite je podla vsetkeho podfuk. Cele je to zalozene na Reichovej hypoteze, ktora bola propagovana v tridsiatych rokoch minuleho storocia a teraz ju nanovo oprasuju s inymi materialmy a snazia sa dokazat, ze je to na nieco uzitocne, hlavne co sa tyka poli nasmerovanych na oblaky a tym regulovanie dazda.
Samozrejme , zatial sa jedna o hodne mysticizmu a primalo dokazov.
Ale nemozem vylucit, ze na tom nieco malicko je, len je to nafuknute uplne mimo ramca skutocnych efektov eletrostatickych(elektretovych ) poli.