Otázky na RNG

RNG

5qo, rozhodne tu nepropagujem Atkinsovu dietu, len 2 tyzdne protikandidovej, ktora je vlastne Atkinsova plus pridane protikandidove doplnky(kokosovy olej, oreganovy olej, citricidal, probiotika, vlakniny.)

RNG

kaciatko, ten Solgar produkt(tiez patri do megafirmy NBTY)obsahuje dokopy ekvivalent 300 mg korena(200+ 2/1x50)Ja odporucam 2x500 az 1000 mg, to by bolo 2x2 az 3 kapsule

RNG

Iskricka, mrkvy co najmenej, ale nemusis ju uplne vylucit. Hrasok by som vylucil, najma suchy, ktory ma plno skrobov(uhlohydraty=sacharidy)
Teda pri tej intenzivnej, dvojryzdennej "bezsacharidovej" protikandidovej diete.

5qo

a nejes cukry samozrejme. americania tak chudnu po novom. lebo veria tomu ze ked telo nema dost energie z cukrov bere si ju zo zasob z tukov. za normalnych okolnosti je to podla mna totalne nezdravy sposob chudnutia pre telo. ale cukry potrebuju aj plesne alebo aj rakovinove bunky takze tak:)

5qo

iskricka najdi si atkinsonovu dietu mas tam kopec textov na internete. inac mrkva je to najhorsie co mozes jest zo zeleniny v tej diete=vela cukrov. cele to je o tom ze mozes jest tukov bielkovin cize aj masa kolko chces.

kaciatko7

Ahoj RNG, prosim, ake je davkovanie Dong quai? zohnala som narychlo z lekarne od Solgar (obsah v 1 kapsuli je 200mg cistej praskovej angeliky cinskej koren a 50mg sucheho extraktu z korena)
jedna sa o tieto
www.solgar.it
potrebujem ustalit hormonalnu hladinu. dakujem velmi pekne

Iskricka

Dobry den pan RNG,
prosim Vas mozu sa pri protikandidovej diete konzumovat sladke druhy zeleniny(mrkva, hrasok..), bravcove maso a huby?

RNG

orgonite je podla vsetkeho podfuk. Cele je to zalozene na Reichovej hypoteze, ktora bola propagovana v tridsiatych rokoch minuleho storocia a teraz ju nanovo oprasuju s inymi materialmy a snazia sa dokazat, ze je to na nieco uzitocne, hlavne co sa tyka poli nasmerovanych na oblaky a tym regulovanie dazda.
Samozrejme , zatial sa jedna o hodne mysticizmu a primalo dokazov.
Ale nemozem vylucit, ze na tom nieco malicko je, len je to nafuknute uplne mimo ramca skutocnych efektov eletrostatickych(elektretovych ) poli.