Otázky na RNG

miloos

ahoj rng mam na teba jednu otazku ohladne tabuliek ucinosti gse. mam v moci enterococcus faecalis a proteus mirabilis. u proteus je ppm 6- to znamena 6mg na kg? cize mam 75 kg=> (75*6)/10=45kvapiek gse?chapem spravne tu tabulku? inac u faecalis v tabulke ucinnosti su tam dva druhy jeden ma v stlpci origin NCTC a druhy ATCC-co prosim ta tieto skratky znamenaju? u jedneho je ppm 60 u druheho 200. ked som spravne pocital to ppm u toho proteus tak tolko gse aby som znicil enterococcus faecalis ani nedostanem? inac mam doma okrem gse este aj oreganovy olej ale ten asi na toto tiez moc nepomoze ze? a co d-manoza?pomoze podla teba na enterococcus faecalis-jedna sa predsa o streptokok v podstate.

vaneska13

dobry den,
mala by som otazku ohladom triphaly.mam balenie, v ktorom kazda kapsula obsahuje 250 mg extrakt (40% tannin). Dala som si jednu tabletu v nedelu na noc, druhu v pondelok na noc. Od vtedy som pocitovala zvlastny diskomfort v crevach - taky jemny tlak. Nejde o nic vyrazne neprijemne, ale ani prijemne. Moze tako reagovat telo na zacinajucu detoxikaciu?
Ak ano,staci 250 mg, alebo treba davku zvysit?
Mimochodom,niekde som citala,ze ak ma triphala sluzit na celkovy detox,mala by sa uzivat s jedlom. Ak ako jemne prehanadlo,tak na noc.Je to pravda?Dakujem.

sabina1

Kedy by sa mali prejavit ucinky oreganoveho oleja a citridicalu?Uz druhy den tym liecim synovi usko a zatial je to bez zmeny.....?

Melanie

RNG, prosim ta, co znamena neurolyzín.
Toto mi povedala jedna zdrav.sestra v nemocnici, ked sa mi snivalo..cudna príhoda.
dakujem za odpo

Carmenita

ahoj, vsimla som si vo viacerych prispevkoch tvoju odbornost, ktorou sa snazis pomoct. mala by som teda aj ja na teba otazocku. co mi pomoze posilnit imunitu? casto som chora,mam aj problemove osmicky, ktore sa mi tiez zapaluju.momentalne som zas po chorobe a bojim sa,ze to tak bude celu zimu, co mi potom sposobuje problemy v studiu.som aj alergik (skoro na vsetko). vopred dakujem za rady.

RNG

kazda bakteria, sposobujuca zapaly criev moze viest k rakovine, viacere su spominane v literature, ako
Streptococus Bovis, rozne Bacteroidy a tiez Clostridium dificile.

ursi

RNG prosim ta, niekde to tu bezalo, no neviem najst, ktore bakterie su zodpovedne za rakovinu hrubeho creva?(a konecnika?) ze to nedavno objavili nejakych par druhov bakterii a ze to maju i male deti. nevies ich nazvy? daju sa vysetrit z rozboru krvi?
DAKUJEM

Najčítanejšie články