prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ninka trosku si vedla.... je to on a nie ona...
ja1111 vážne neviem, prečo chodíš práve na tuto stranku do kategorie otazky na RNG, máš dobré zdravie a chceš trošku ochorieť :)), aby si mohla aj Ty položiť nejaku otázku?
konecne
dufam,ze ti to vydrzi co najdlhsie a pozdravuj kaciatko
Na par dnim sa odmlcim, mam privela surnej roboty.
inac, aby si vedela, ako som na taketo rozne nachylny, od detstva som mal niekolkokrat rocne tieto nakazy, s vekom sa to zhorsovalo, napr ked bol syn chory 9(nakaza zo skoly) povedal som lekarke, aby mne zaroven predpisala vsetko, co jemu, lebo za den dva som mal to iste, "podelili sme sa" o kazdu nakazu.
Poslednych 15 rokov sa viem uz branit roznymi prirodnymi a uz dlhe roky som nedospel ani ku horucke a "liecim sa" tj protiutocim aj 3-4 krat do roka, dokonca v pripade cestovania(dlhe lety a dychanie toho isteho vzduchu s vyse stovkou ludi) zacnem brat spomenute obrsnne latky 2 dni pred odletom a beriem aj 2-3 dni po prilete, lebo nie je mozne, aby som tam nieco nenalapal.
Teraz mam novy zdroj nakaz, moju zlatu vnucku, ktora donesie od vsetkych deti darceky, "milych malickych mikrobikov"...
Samozrejme jej to nevadi s mladym silnym obrannym organizmom,len jej tyrosticku tecie nos, ale ja som uz stary a moja obrana , aj tak slaba za detstva je teraz este slabsia, takze sa musim extra branit=doplnit si obranne latky
hlieny vo vnutornom uchu hniju. Toxiny, co sa tam vytvoria sa dostavaju do celeho tela. Preto treba taketo problemy riesit co najrychlejsie. Ja osobne na to mam velku nachylnost od detstva, preto pri najmensej znamke, ze na mna nieco lezie(napuchnute uzliny na krku, skrabanie v hrdle, trochu tecuci nos) nasadim vsetko a zatlacim to do 2 dni, takze sa to ani nemoze vyvinut do stavu skodlivosti
Co pouzivam je kvapky do nosa, beriem roztok citricidalu, oreganovy olej, velke davky vitaminu C(ester c), niekedy aj extrakt z olivovych listov a betaglukany, hlavne ked to nezmizne kompletne do 2 dni.
Nuz spravidla cim sa tomu da viac casu sa rozmnozovat, tym tazsie sa to da porazit a tym viac skody v tele to narobi.
Ja sa riadim starym vojenskym heslom:
"najlepsia obrana je utok"
Vies RNG,robim si starosti,ked si predstavim ze mu tam nieco hnije tak ma oblieva pot,co mu tam moze odhnivat,snad nie niektory usny organ,skusala som ho a pocuje dobre,tak som taka neista,ved je to hlava.Pocula som o zanedbanych infekciach a to by som nechcela,neviem sama ako sa to mohlo stat ,maly sa mi na nic nestazoval,bol v pohode,sem tam to pukanie v usiach....mava casto nadchu,preto som s tym nic nerobila.Bojim sa aby nemal nejake nasledky...
milos v 30% GSE je v jednej kvapke 15 mg 100% citricidalu.
200ppm(200 mg na kg vahy) znamena na obsah criev(3 kg?) pravdepodobne 600 mg citricidalu=40 kvapiek GSE+
Keby si chcel ale dosiahnut v celom tele koncentraciu 200 ppm, tak by si musel zobrat 75 x 200 mg citricidalu(100%)=15 gramov =1000 kvapiek GSE. Samozrejme to je cez usta nemozne, lebo to ma tak horku chut, ze ani 200 kvapiek GSE sa prakticky neda zobrat bez dogrcania.
Snad mensia koncentracia, 60 ppm, sa da v celom tele dosiahnut , ale nie kvapkami, ale bratim kapsul, ktore mozes dostat az s obsahom 25 kvapiek GSE na kapsulu
Ja osobne taketo masivne davky velmi neodporucam, lebo tak velke davky vytvoria v crevach koncentacie vysoko nad 200 ppm a tym znicia vsetky nase dobre probiotika(tie sa daju znicit 200 az 400 ppm)
V takom pripade by som dal masivne davky 2-3 dni a za nimi potom niekolko dni masivne davky probiotik, aby telo neprislo o ich obranu.
Vaneska, ja odporucam jeden gram 40% triphaly. Samozrejme s jedlom, lebo inac drazdi. Je to velmi silny koncentrat, ktory sa musi rozriedit.
V Indii(ayurveda) jedia priamo plodiny, z ktorych sa sklada, bez koncentovania(amla, harada, behada/embilica oficinalis, terminalia chebula a terminalia belerica, to su troje divokych ovoci, horkokysle)
sabina, trpezlivost, to potrva viacej dni, lebo vnutorne ucho a prinosne dutiny sa cistia pomerne zle, ked su odvody z nich zanesene