prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Inac mnohe zapaly stredneho ucha su sposobene nakazami, ktore zacinaju v nose a prinosnych dutinach, takze kvapkanie koloidnej striebornej vody alebo roztoku citricidalu by som robil dietatu kazde 3 hodiny aspon tyzden pre istotu, ze sa ten povodny zdroj nakazy vynici.
V prinosnych dutinach sa rozne nakazy mozu nachadzat dlhe roky a su zdrojom nakaz hrdla, pluc, vnutorneho ucha kedykolvek je telo oslabene.
sabina 1, zapal stredneho ucha telo riesi vytokmi, osobne by som si nebol isty, ze sa mu to tam skoncilo. Ja by som sa branil napr roztokom citricidalu a hlavne branim oreganoveho oleja, na jeho vahu asi 3x2 tobolky s jedlom. A samozrejme branim probiotik.
Ked ma vytok silny zapach, tak tam nieco hnije a oreganovy olej je proti plesniam a hnitiu.
boba 77, roztok citricidalu treba pit po malych glgoch pocas celeho dna, lebo vypite naraz by mohlo znicit uzitocnu crevnu floru.
Oreganovy olej v kapsuliach sa da brat kedykolvek, pre dospeleho odporucam 3x3 tobolky denne s jedlom(obsah tobolky je 150 mg, z coho 10% je olej z divokeho oregana)
Ja osobne beriem az 3x5, lebo mam nadmernu vahu(nadcent by sa to nazvalo akademicky)
Moj 11rocny syn maval casto zapal stredneho ucha ked bol mensi.Teraz mi asi pred mesiacom povedal ze mu puka v uchu,nic ine mu nebolo tak som tomu nevenovala pozornost.Ale teraz sa bojim,lebo mu z uska zacala tiect zlta tekutina a velmi zapacha,inak ho nic neboli,je zdravy bez teplot.Co to moze byt?Ten zapach je ako by mu tam nieco hnilo...co mu moze pomoct?
Ahoj RNG, prisím poradiť ohľadom užívania citricidalu a oregánového oleja v tú istú dobu spolu s probiotikami, či sa ich účinky nejako nebijú, vzhľadom k tomu že citricidal a oreg.olej sú antimikrobiálne.Respektíve aký časový odstup by mal byť medzi ich užívaním.
Ešte otázka na tému užívania hormónov.Bojujem s endometriózov a chcem sa opýtať či môžem užívať YAM a prír.prog.krém naraz, či to už nebude veľa na organizmus. ĎAKUJEM
smilla, acetyl-L carnitin je ucinnejsia(vodorozpustna, forma, octan carnitinu)) forma L carnitinu.
Sungit/shungit je mineral s obsahom 30% uhlika a ostatok mineraly, najma kremen.
Vsetky jeho "zazracne " ucinky su zalozene na jeho zvlastnej strukture, kde uhlikove castice su negrafitovane ale amorfne(alebo mozno buckeyballs??)
Takze je porezny a moze vydavat do roztokov mineraly a absorbuje elektromagneticke ziarenia.
Inac o tych "zazrakoch" a "poliach" z roznych krystalov sa musis pytat takeho, co na to veri.Ja som len fyzik materialov,a jednam s faktmi, nie poviedkami z Karelie
Lebo ziadne vedecke dokazy som na to este nevidel.
Ale viera je silny uzdravovac(placebo efekt, ako je to nazyvane v medicine, alebo sila vole, "mind over matter" teoria)
netreba presne na kapsule(ale v mg) , lebo aj tak to budem vysipat asi do pitia
dakujem pekne rng..este by som sa ta chcel opytat kolko mg tohto maximum strenght grapefruit seed extrakt v tabletke od swansonu ..tusim 575mg by si pouzil ako ekvivalent davky 35kvapiek citricidalu 60%.
5qo, citricidal je patentovane aktivovany vytazok z grapefruitovych semien.
Swansonvitamins produkt Max. Strength Grapefruit seed a Extract... su alebo mlete semienka alebo len extrakt z nich, tj nejedna sa o ovela ucinnejsi citricidal
Teda nejedna sa vobec o GSE original s obsahom citricidalu(obvykle od 33 do 60%,podla vyrobku.
Inac originalny GSE s obsahom citricidalu(zhruba 50%) mozes dostat aj v tabletkach, ktore vyraba tak isto NutriBiotic, a niekedy je lepsie aj lacnejsie btat kapsule, nez kvapky, hlavne pre tych co chcu zobrat viac ako 35 kvapiek citricidalu za den na nejaku tvrdohlavu infekciu a neznesu tu horku chut roztoku v ustach.
mily RNG, chcem ta poprosit o objasnenie, aky je rozdiel medzi acetyl l-carnitinom a l-carnitinom.
Este by som chcela vediet, ci si pocul o minerali sungit a co si o nom myslis.
Dakujem