prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,neviem si skoro nic najst o koloidnom zlate.vies o nom nieco?bola som u liecitela predpisal mi ho na depresie,3x15 kvapiek denne. a este mam tri tyzdne pit caje z kombinacii,ktore mi napisal (dokopy 1,5l denne).ani to mi nemoze uskodit?a k tomu mam uzivat Rhodiolia rosea...vdaka.
Zdravím RNG: prosím chcem sa opytať či náhodou neviete prečo mi je zle s koloidnych mineralov? A ešte by soom sa chcela opytať či pre koloidne mineraly plati take iste skladovanie ako pri koloidnom sriebre ? môžu sa skladovať v chadničke -neznehodnotí ich to?...dakujem
Ahoj RNG, mám zistenú Crohnovu chorobu už asi druhý rok.Od prvej operácie čo mi vybrali kus čreva som nemal zatial žiadne problémy, beriem Pentasu a Entokort , ktorý mi chcú pomali vysadiť lebo by sa nemal brať dlho (som si vedomý aj toho aký neg.vlpyv majú steroidy na zdravie). Nedávno som bol na kontrole a zistili že na tom mieste mám ešte nejaký zápal. Prečítal som si hodne tvojich príspevkou na tému trávenia kde odporúčaš probio., enzými a kyseliny. Zohnal som si SuperEnzymes od Swansonu, píše sa že obsahuje aj betain HCL. Chcem sa opýtať či by mi stačila jedna tableta tohoto doplnku s každým jedlom, alebo si mám ešte zohnať extra betain HCL a užívať ho spolu s tými enzýmami. Pekný deň
miruliko, t.č.092514721, treba volať aj viac krát väčšinou od 9.00 hod. do 16.00 hod., boli dni, keď nešlo aj toto číslo
Ahoj RNG, kupila som si omega-3- 1000 mg a na moje sklamanie som zistila ze jedna kapsula obsahuje len 300mg omega-3 rozpusteny v rybom oleji. Myslis ze ked sa v obdobi kojenia odporucaju 3000mg, tak to odporucaju tolko rybieho tuku, alebo omega-3? Dakujem krasne..
Ahojte.
Chcem sa len opytat ci tu niekto nevie nove cislo do Lučenca.Chcem si objednat koloidne striebro ale to cislo (0911 279 694) co sa vsade uvadza uz nefunguje.RNG alebo niekto kto ho vie nech napise.Budem velmi vdacny:) Dakujem pa
Chcela by som sa spýtať, či máte niekto nejakú skúsenosť s rhodiolinom.
Pomohol Vám ?
Ďakujem pekne
Este raz vdaka RNG,dufam ze ked tu budes opet ,tak uz ta budem informovat len o uspesnej liecbe!