Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

Matrix

Ahojte ,nvm kam to napisat,a ci mi rng prave ty poradis,chcel by som len vediet,ked mam tu kandidozu posledny den mi velmi na tvari vyschyna koza a po umyti to je dost niekedy neprijemne ,pretoze mam aj tie kutiky,nvm ci je to zhorsenie v dosledku mojej liecby,ale chcem sa spytat ci nepoznate nejake bylinky alebo nieco cim by som si to mohol potret na zmiernenie lokalne,nieco co mi to nevysusi a nepodrazdi ,dost akutne,dakujem za odpoved..

RNG

na hemoroidy je na trhu krem Preparation H. Ja som ho kratko pouzival a potom som presiel na obycajne kremy s vysokym obsahom prirodnych olejov, pripadne s vitaminom E a tieto pouzivam na toaletny papier na lepsie vycistenie a ciastocne aj vymasirovanie tej oblasti. Postupne sa mi hemoroidy scvrkli a uz roky mi nepredstavuju ziadne problemy.
Ked som ale pouzival vyse tyzdna len suchy toaletny papier, zacalo sa mi to postupne obnovovat.
Preto netreba setrit papierom a kremom.

RNG

yamka, neviem o ziadnych obmedzeniach na vceliu matersku kasicku, ona nie je az prilis hormonalne aktivna, ako je zdrojom vitaminov B a enzymov.
Ja beriem niekedy ked som vycerpany zhruba ekvivalent 3 gramov.
Neberiem to pravidelne.

RNG

kokkso, vstrebavanie v crevach zavisi od velkosti molekul hlavne. A kyselina askorbova alebo neutralne askorbaty(sodny, vapenaty, horecnaty) maju zhruba rovnako velku molekulu, takze sa vsterebavaju a vyluciju zhruva rovnako rychlo. Vynimka je patentovana forma , Ester C, ktora ma vacsiu molekulu, napriek tomu sa este vstrebava velmi dobre, ale vylucovanie z tela je ovela pomalsie, takze sa s nou daju vybudovat vyssie hladiny v krvi.

asitoviesnaj

ahoj RNG prosim ta,raz si niekde pisal ako si sa zbavil hemeroidov.Nejaky krem.Prosim ta ako sa vola?Ci to je jedno aky?

yamka

Moze zena uzivat yam a matersku kasicku vkuse napr. cely mesiac?alebo je to len v urcite dni cyklu??Treba prestavky??

kokksso

RNG, poprosim vas o odpoved na otazku.
Je jedno v akej forme uzivat vitamin C? Viem teda, ze pri vacsom uzivani moze nastat pri kys. askorbovej hnacka a pri neutralnej forme nie, ale ide mi o vyuzitelnost . Teda vstrebe sa tak isto vit.C aj ked je vo forme kys. askorbovej, alebo v tych neutr. formach je lepsie vsrebatelny? Dakujem.

RNG

Sabina jedna, odporucam 35 kvapiek citricidalu do litra vody pre dospelu osobu=denna davka na pitie.
Moze sa aj zdvojnasobnit .

Ten isty roztok sa da kvapkat aj do oci a usi a nosa. Neodporucam silnejsi.
Do nosa je teda napr 4 kvapky na deci vody alebo kokosoveho oleja, to iste je mozne pouzit aj do usi. Do oci odporucam len vodny roztok