Otázky na RNG

Matrix

Ahojte ,nvm kam to napisat,a ci mi rng prave ty poradis,chcel by som len vediet,ked mam tu kandidozu posledny den mi velmi na tvari vyschyna koza a po umyti to je dost niekedy neprijemne ,pretoze mam aj tie kutiky,nvm ci je to zhorsenie v dosledku mojej liecby,ale chcem sa spytat ci nepoznate nejake bylinky alebo nieco cim by som si to mohol potret na zmiernenie lokalne,nieco co mi to nevysusi a nepodrazdi ,dost akutne,dakujem za odpoved..

RNG

na hemoroidy je na trhu krem Preparation H. Ja som ho kratko pouzival a potom som presiel na obycajne kremy s vysokym obsahom prirodnych olejov, pripadne s vitaminom E a tieto pouzivam na toaletny papier na lepsie vycistenie a ciastocne aj vymasirovanie tej oblasti. Postupne sa mi hemoroidy scvrkli a uz roky mi nepredstavuju ziadne problemy.
Ked som ale pouzival vyse tyzdna len suchy toaletny papier, zacalo sa mi to postupne obnovovat.
Preto netreba setrit papierom a kremom.

RNG

yamka, neviem o ziadnych obmedzeniach na vceliu matersku kasicku, ona nie je az prilis hormonalne aktivna, ako je zdrojom vitaminov B a enzymov.
Ja beriem niekedy ked som vycerpany zhruba ekvivalent 3 gramov.
Neberiem to pravidelne.

RNG

kokkso, vstrebavanie v crevach zavisi od velkosti molekul hlavne. A kyselina askorbova alebo neutralne askorbaty(sodny, vapenaty, horecnaty) maju zhruba rovnako velku molekulu, takze sa vsterebavaju a vyluciju zhruva rovnako rychlo. Vynimka je patentovana forma , Ester C, ktora ma vacsiu molekulu, napriek tomu sa este vstrebava velmi dobre, ale vylucovanie z tela je ovela pomalsie, takze sa s nou daju vybudovat vyssie hladiny v krvi.

asitoviesnaj

ahoj RNG prosim ta,raz si niekde pisal ako si sa zbavil hemeroidov.Nejaky krem.Prosim ta ako sa vola?Ci to je jedno aky?

yamka

Moze zena uzivat yam a matersku kasicku vkuse napr. cely mesiac?alebo je to len v urcite dni cyklu??Treba prestavky??

kokksso

RNG, poprosim vas o odpoved na otazku.
Je jedno v akej forme uzivat vitamin C? Viem teda, ze pri vacsom uzivani moze nastat pri kys. askorbovej hnacka a pri neutralnej forme nie, ale ide mi o vyuzitelnost . Teda vstrebe sa tak isto vit.C aj ked je vo forme kys. askorbovej, alebo v tych neutr. formach je lepsie vsrebatelny? Dakujem.

RNG

Sabina jedna, odporucam 35 kvapiek citricidalu do litra vody pre dospelu osobu=denna davka na pitie.
Moze sa aj zdvojnasobnit .

Ten isty roztok sa da kvapkat aj do oci a usi a nosa. Neodporucam silnejsi.
Do nosa je teda napr 4 kvapky na deci vody alebo kokosoveho oleja, to iste je mozne pouzit aj do usi. Do oci odporucam len vodny roztok