Otázky na RNG

RNG

etka, bolesti su z poskodenych nervov a ich zapalov. Je mnozstvo prirodnych protizapalovych(curcumin, dumbier, bromelain serrapeptase, boswelin...) ktore potlacia zapaly, rybacie oleje ktore hoja poskodene nervove izolacie, pripadne rozne antiviralne, ktore potlacaju viralne cinnosti na nervoch, ktore su casto dovodom nervovych poskodeni. Pozri na temu herpes
-odkaz odstránený-
Inac rozne deformacie, odstiepene ciastocky kosti a diskov sa daju len operovat.
Preto najlepsia obrana proti takymto problemov su prevencia(vyziva a doplnky podporujuce pevnost kosti, hrubku a mazanie diskov.O to by sa mali lekari zrejme starat, ale dnesny pristup je vyckavanie, az sa v tele nieco pokazi a potom adresovat rozne symptomy.

RNG

carmenita, este som nepocul, ze by koloidne zlato malo nieco spolocne s depresiami.Je to hlavne antimikrobialny prostriedok, podobne ako koloidy striebra, platiny medi a dokonca aj zinku.
Rhodiola je spruzovac, ale na depresie je tu cela dlha tema a tam su uvedene rozne dovody na depresie, od zamorenia tela az po nedostatky roznych neurotransmiterov a vitaminov.
Rhodiolu by som nepocital medzi velmi ucinne na toto, skor mulungu a st johns wort(lubovnik) z rastlin a hromady roznych doplnkov -vytazkov z roznych prirodnych materialov.
Co ti pomoze, neviem, lebo to by som musel vediet, aku pricinu depresie sa jedna.
Spoj sa s ludmi, ktori si liecia depresie, napr cez adresu jeden@atlas.sk

RNG

aadrika, koloidne mineraly su silne alkalicke. Ked s nimi nevypijes dost vody na zriedenie, mozes mat krce v zaludku.
Inac v case ked beries veci co neutralizuju kyseliny v zaludku, nesmies mat v zaludku jedlo, lebo to sa pri nedostatku kyselin moze zacat kazit=bolesti zaludka.
Po brati akalii(mineraly, koloidne mineraly antiacidy) nesmies aspon 2 hodiny jest, kym sa ti tie alkalie nedostanu do,criev.

RNG

inac co sa tyka kyselin, neviem ci ich mas dost a neviem ci si nepouzival veci proti kyselinam, co ti vlastne otvorili volnu cestu nakazam cez zaludok(kde by kyseliny ich znicili) rovno do criev, kde ti sposobili svojimi toxinami zapaly veduce az k degeneracii=crohn.
V kazdom prtipade, ak sa ti "kyslo grga", je to priznak kvasenia v zaludku, ktore sa moze odohravat len vtedy, ked ma zaludok primalo kyselin na znizenie bakterii, hnilobnych a kvasnych kultur.
Kolko a ci ich potrebujes, to si musis vyskusat sam na sebe.
Samozrejme v to je zavisle aj od velkosti jedla. Na mensie potrebujes menej, pripadne nic, na vacsie viac

RNG

anetol, nezabudni aj na vlakniny, pochopitelne velmi jemne, aby nedrazdili crevo, ako napr psylium a pektiny.
Protizapalove som tu uz mnohokrat spomenul a collostrum a aloe su velmi liecive=hojive na creva, treba ich brat ale dost , najmenej 10 gramov.

RNG

osobne som pouzival rhodiolin na povzbudenie, ale zrejme na to treba znacne vyssie davky, ako sa bezne predavaju.
Caj z korenov sa pripravuje tradicne z 10-15 gramov a pochybujem, ze niekto ma na trhu bezne tak silny vytazok.

RNG

katka, spirulinu aj kelp ja osobne kupujem z Swansonvitamins.com, ich kvalita je GMP a ceny maju dobre. Predtym som kupoval Puritan.com, hlavne ich zmes Life's Green, ktora je vyborna.Ta obsahuje nielen riasy ako spirulina, chlorella, dunaliena salina, ale aj mlade travy a ine uzitocne veci.

ETKA

Prosim o radu som zufalá. mám fokálnu herniu disku portruziu . maly ma operovat 10.septembra t.r. mám strach. dopočula som sa o OZONOVEJ TERAPII. dostala som prvu terapiu dva vpichi a po tyždni znovu. chcem sa opitat po prvej aplikácii som sa citila ako znovunarodená . dá sa povedat že bolesti boli na ustupe. po tyždni som dostala druhý krát a moje pôvodné bolesti sa vrátily a velmi sa zvýraznily. neviem čo to má namenat. moja diagnoza znie:radikulárny syndrom S1 v.dx pri paramedialnej hernii disku L5/S1 v pravo s kompresiou koreňa S1.Objektivne koreňový syndrom S1 v pravo, znižený RSA a mediopllantárny s iritačnými prejavmi bez motorického deficitu. dop:obstrek oxygen -ozon foraminálne L5/S1 V PRAVO 2 VPICHY. koncentrácia 27uq/ml. Prosim ta o radu. MáM BOLESTI . OBROVSKé.