prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj rng,
dnes som pozerala v televizii relaciu, v ktorej hovorili o ucinkoch kolostra (na zvysenie imunity) a dost ma to zaujalo, preto sa chcem spytat, co si o tom myslis. uvazujem, ze si kupim tabletovu formu na prevenciu. hladala som na internete a nasla som vacsinou od barnys alebo potom este od tachyon, a tie boli lacnejsie. ktore by si mi odporucil? pripadne vedel by si mi poradit nejakeho ineho vyrobcu? dakujem
fero, never kazdemu bludu, co napisu vyrobcovia na flasky.
Olovo je skodlive a ak je ho tam vela, vobec by to nemali schvalit ako doplnok. To iste sa tyka hlinnika.
Tych mame v tele zialbohu privela z nasej civilizovanej stravy a prostriedia.
Co sa tyka cinu, jeho nedostatok udajne vedie k sediveniu, ale zatial to nemam overene z viacerych lekarskych zdrojov, takze by som sa zatial cinu vyhybal vo vacsich mnozstvach ako tazkemu kovu vseobecne.
Ako dotatocne znaly chemie a biologie, ziadny koloidny mineral nevytlaci ziadny iny organicky viazany v tele ako zamorenie z tela, tym viac ten isty. To je blbost na kvadrat.
carmenita, adaptogen rhodiola rosea(arctic root,) a vytazky z nej(rhosavin)podporuju hlavne mentalne, proti depresiam, unave,ospalosti, zvysuju energiu tela.
Jedine hormonalne ovplyvnujuce pripravky su v kombinacii rhodioly s inymi, ako yam, damiana a Dong Quai(angelika cinska).
Ziadna literatura dokazujuca hormonalne ucinky sa i zatial neobjavila okrem adaptogenickeho posilnenia celeho tela a tym aj sexualnej cinnosti.
RNG, na etikete koloidných minerálov sa uvádza, že koloidný hliník, olovo, stroncium... dokážu vytesniť (vylúčiť z tela) toxické odpadové formy tých istých prvkov.
Aký je prosím ťa na to tvoj názor?
Chcel som si ich objednať, no obsah hlinika a olova ma zmiatol.
nina 26, jedna kvapka vigantolu obsahuje dnes(od roku 2006, kedy Merck zmenil v obsahu D-2 za D-3) zhruba 500 IU D-3.Aspon tak to tvrdi navod na internete.
A teda az do 4 kvapiek denne sa da podla viacerych literatur brat stale.
Narazove davky boli az 50 000 IU injekcne, hoci nechapem pre co to muselo byt podavane injekcne a aky dovod bol na taku velku davku naraz. Ale je to tukorozpustny material, tj sa hromadi v tele a az do 2000 IU ho telo vie bez problemov pouzit denne.
V pripade potreby sa to da zvysit na kratku dobu az do 5000 IU, ale nie na prilis dlho.
Skutocne toxicke davky su ale az nad 100 000 IU po niekolkych mesiacoch, kde pri vyskume s 10 000 IU neboli pozorovane ani dlhodobe ziadne toxicke ucinky.
www.ajcn.org
Takze s tym predavkovanim je tu zase sirene bububu medickou komunitou.
D-3 je potrebny na imunitu, na rozne telesne procesy, , proti rakovinam, proti depresiam atd. Denna odporucena davka, ktorej sa este stale zatate drzia je hanebne nizka.
severanka 123,
tiež som kupovala z Lučenca a zaujímalo by ma, či sa ešte niekomu podarí tam dovolať a objednať. Mne sa to x krát nepodarilo.Ja teraz objednávam cez badatel.sk - treba napísať na ich email a som spokojná.
RNG, rhodiolu mi odporucil kvoli nerovnovahe hormonalneho systemu.ze mam vysadit antikoncepciu a brat tu rhodeolu.Pouziva sa na taketo nieco?a nepocul si uz nahodou o tom liecitelovi? vola sa pinter a byva v Dvoroch n. Zitavou
RNG prosim Ta ohľadom D vitaminu, čo sa pýtala ala12 tak Vigantol zloženie 1 ml obsahuje 0,5 mg vit D3 cholecalciferolum, tak to asi nie je prírodný ale syntetický D?
ala, lekari z vyskumu odporucaju dnes 1000 az 2000 IU vitaminu D-3.Idu az tak daleko, ako 5000 IU. Samozrejme si musis davat pozor, aby to bol D-3 nie nejaky synteticky(D-2=ergocalciferol)
Neviem, aky je obsah D-3 tvojho rybacieho oleja.
Rng prosím ťa, keď beriem rybí olej v kapsuliach, je tam aj vitamín D? Bude mi to stačiť cez zimu alebo mám brať aj vigantol? Dik? A