prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
oprava, pravdepodobne neberies kvapky ale tabletky. Kvapky su urcene pre deti.
A umele sladidlo aspartame je zlozene z troch nervovych jedov....
Sud sice vyhrali, ale poznam x zien, co maju z dietnych drinkov s obsahom aspartamu denno denne bolesti hlavy, ktore "zazrakom" prejdu, ked ich prestanu pit.
Nuz co, ked maju bolesti hlavy, tak beru lieky proti tomu a ekonomia len tak fici. Hlavne organicka chemia a farmaceutika.
z tych par kvapiekco beries sa rozhodne neda pribrat.
Ake maltofer je zlozeny z Polymaltozy(umely druh cukru) hydrocydu zeleza(hrdza) udajne nejak viazanehom na tu polymaltozu a kyseliny listovej, s pridavkami skodlivych umelych sladidiel ako aspartame.
Hoci je v jednej tabletka az 100 mg zeleza, je vo velmi zlej forme na absorbciu , preto sa skoro cele vyluci v stolici(cierna stolica)
Na tvorenie krviniek treba zelezo v organickych formach, najma ako zlucenina s aminokyselinami, tiez med, vitamin B-6, B-12(kyselina listova ) a B-12.
Bezne tu odporucam ovela lepsie zlozenie, osvecene aj osobne na roznych starsich rodinnych clenoch, produkt megafirmy NBTY predavany napr cez ich maloobchodnu siet Puritan.com alebo Doctorstrust.com pod menom Easy iron. Tam je toho zeleza len 27 mg ale vo forme velmi absorbovatelneho glycinatu(bis glycinate), ktory vie telo priamo pouzit.
RNG
neviete poradit ci sa da pribrat z MALTOFERU?dakujem
tinus, v USA vyrobkoch so znamkou kvality GMP ked je stanoveny obsah imunoglobulinov na 25%, tak tam tolko musi byt v rozmedzi +- 5 % celkoveho mnozstva, tj prepocitane je to 23.75% do 26.25%. A to sa nezavisle a prisne namatkovo kontroluje.
Vyrobca, ktoreho vyrobky nachytaju, ze nie su v ramci +-5% toho, co je na flaske napisane strati pravo pouzivat znacku GMP a podla novych pravidiel FDA ho dokonca mozu zlikvidovat, ked neurobi okamzitu napravu.
Takze seriozni vyrobcovia to rozhodne neriskuju!!!
V Europe toto zatial nie je....
Takze sa nedivte, ze viac doverujem vyrobkom z USA, nez z Europy, teda aspon co sa tyka zaruky, ze v doplnku je to, co na flaske vyrobca pise.
dakujem za odpoved!
nasla som dokonca presne tie, o ktorych si pisal na nejakej madarskej stranke, tak by som ich skusila objednat stade. a v prepocte vyjdu na cca 11 €, co je v porovnani s niektorymi inymi predavanymi na slovensku v cene aj 30 €, super cena. myslis ze cena sa rovna vzdy kvalite? laik ako ja nevie posudit kvalitu, a smozrejme, ze kupuje lacnejsie vyrobky. myslis, ze v tych drahsich je vyssia davka ucinnej latky ako v lacnejsich? existuje vobec zaruka, ze to co vyrobca napise na obas sa aj v skutocnosti nachadza v tablete?
je to pod kolostrum, colostrum aj collostrum.
Inac o collostre som tu uz mnohokrat pisal, mozes si najst vyhladavacom viacero zmienok, pripadne aj na
-odkaz odstránený-
Ako vidim neda sa s tym vybabrat, takze si to musite natukat sami do google.com alebo Swansonvitamins.com
nuz ked nemozem dat vyrobok, dam aspon jeho cislo z katalogu , SW 933 na internete pod Swansonvitamins.com
Alebo to skusim takto aby mi to automaticky nevymazalo:
-odkaz odstránený-
tablety obsahuju vseliake nepotrebne tabletovacie pridavky(e-cka) ja uz roky pouzivam pri potrebe tuto kapsulovanu formu zo Swansonvitamins -odkaz odstránený-, ktora byva casto aj zlacnena.
Problem, co tu je ale, co ti vyrobcovia nepovedia, ze klinicky ucinna davka na rozne problemy je az 10 gramov denne
Ja ho pouzivam na zastavenie hnaciek
-odkaz odstránený- a na rozne imunitme problemy a dokonca ako antimikrobialny prostriedok a na pooperacne "nastartovanie" vycerpaneho tela.
Tak sa mi podarilo zachranit mojho otca po vyse 6 hodinovej tazkej operacii, ked lekari uz nad nim zamavali rukou.
Na take pravidelne branie niekolko kapsul, neviem ci to ma velky zmysel.