prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim RNG, len taky mensi dotaz...
Ide o "arizonsky" Chaparral.
Vzadu sa pise: Each capsule contains 500 mg powdered Chaparral leaf.
a kusok vedla ze: Serving Size: 2 Capsules + Amount Per Serving 500 Milligrams...
Tak to nejak nechapem. Tych 500 mg je teda v jednej kapsule alebo v dvoch?
Dakujem za odpoved.
Anne
RNG Moze to byt prava huba Chaga ? www.biomajak.sk
Rng - prosim o nazor na MMS - hydrochlorid, nasla som stranku kde dotycny tvrdi, ze vylieci zo vsetkych chorob tento pripravok, ludia tam popisovali zvracanie a hnacky ako vedlajsi ucinok, ale vraj vysledky su dobre
RNG prosim Ta pekne o radu,som po operacii cyst na vajecniku a zacala somm brat evening primrose oil high strength-1000mg denne.mozem si pridat magnezium a selen?trpnu mi casto ruky,bolia nohy.dakujem pekne za pomoc.
Zaujimalo by ma, ake davky B6 mozu sposobovat predavkovanie.
Tu nieco pisu o B6, ake su denne davky.
primar.sme.sk
Pytam sa preto, lebo ma zaujal tento pripravok, ktory obsahuje slusnu davku Bromalainu + jablcny ocot + kelp + lecitin + vitamin B6.
-odkaz odstránený-
Zaujimave, ako sa tu hovorilo o vitamine C, co je vlastne kyselina askorbova, alebo je lepsie pouzivat neutralnu formu askorbat sodny ?
Nasiel som, ze sa to asi predava aj na Slovensku...
Chcela by som sa opytat,mam bolesti oboch kolien,diagnoza znieGONARTROZA.Ortoped mi dal CONDROSULF A FLEKTOR RAPIT GRANULAT.CHodila som na rehabilitacie,a po mesiaci som bola na kontrole,s tym ze mi to vobec nepomaha,tak mi predpisal dalsie 2 balenia CONDROSULF,a povedal,ze vyzivu do kolena zatial davat nebude,ale v buducnosti to nevylucuje,a povedal,ze sme na zaciatku liecby.Ale vysledky zatial ziadne,a po schodoch je utrpanie ist,prosim o radu,velmi pekne dakuje.
Oprava, 1000mg rybacieho oleja....
Pri predavkovani D3 pisali, ze potom to uz odburava vapnik + este aj nejake ine ucinky. Vraj 80 percent vitaminu D si telo vytvori zo slnecneho ziarenia. Takze uzivanie tohoto vitaminu neni trochu kontraproduktivne ? Respektive vhodne uzivat ho len cez zimu ? Alebo nastavit uzivanie iba 1-2x tyzdenne ?
Ahoj. Zaujimal by ma nazor na odporucane uzivanie tychto vitaminov.
Uzivam:
- Vitamin C od Jamiesonu -500 mg, ale podla nie vzdy denne.
- Vitamin E /Generica/ - 200 UI
- kombinacia Zinok 15mg+Selen 50ug od EDENPharma
- 1200mg Lecitinu od Genericky,
Kedze sa mi zdalo, ze na odporucaniach tu na fore bol v strave casto odporucany aj horcik, kupil som
- 300mg horcika v kombinacii s 10 mcg vitaminu D3 od Medpharmy,
- rybaci olej od Medpharmy v tobolkach 1000mb s obsahom Omega3, EPA a DHA,
- Kelp od Jamiesonu pre obsah jodu,
Co som sa vsak teraz docital je, ze u tej kombinacii horcika a vitaminu D3 je uvedene, ze to je 200 percent OVD! Plus, ze rybaci olej zvacsa obsahuje tiez vitamin D. Lenze vitaminom D sa vraj da predavkovat uz malymi davkami.
U rybacieho oleja odporucaju 1-3 tobolky denne, u toho Horcika+D3 iba 1 tabletu denne.
Tak ma napada, ze v kombinacii s rybacim olejom by mohlo dochadzat k predavkovaniu ?
Inak v minulosti sa mi zdalo, ze mi skor pasovalo neuzivat to v jeden den, alebo lepsie niektore vitaminy brat v jeden den, druhe v druhy den, kedze sa snazim aj stravu mat slusnejsiu.
Uzivat to denne - je to vela, ci malo ? Nehrozi to predavkovanie vitaminom D3, ked pisu ze je to 200 precentna OVD ?