prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosím ťa, môžem užívať v 1 deň aj GSE aj koloidné striebro?
A nôže sa GSE užívať aj 3 mesiace, prípadne dlhšie kvôli chronickej infekcii? Ďakujem
dobry den.chcem sa opytat na Wild yam od firmy Starlife. citala som davkovanie 2x1, teraz som dokonca nasla na nete davkovanie 2x1-2 a na krabicke je napisane len 1 denne a ze "vyvarujte sa vyssiemu davkovaniu."kolko toho teda mozem brat?
RNG
všimla som si aj že si robíš aj vlastnú kozmetiku z kokosového oleja. Chcem si aj ja niečo dobré namiešať. Kúpila som si 400ml extra panenský kokosový olej. Chcela by som ho obohatiť o GSE, vitamín E (400iu) a Zinok (Zinc gluconate 50mg).Koľko týchto doplnkov by si dal ty na ten 400ml kokosák? Ten zinok je vlastne prášok v kapsuly, tak predpokladám že to tam vysypem a to E-čko je taká gelová kapsula tak tú tekutinu znej vylejem do kokosáka, dore rozmýšľam?
Chcela by som sa opýtať na resveratrol. Našla som takýto (za 5,5€): Zloženie: Resveratrol 80mg, Dikalcium fosfát 100mg, Kukuričný škrob, Vláknina, Stearan horečnatý. Spôsob užívania:
1-2 tablety denne s jedlom. prosím, čo si o tom myslíš? Vďaka za odpoveď.
Ahoj RNG. Už dávnejšie som sa začala zaujímať o zdravú výživu, samozrejme ako laik. Chcela by som telu dať maximum čo zo stravy môže prijať. Len sa niekedy neviem z toho vymotať. Je mi jasné, že by mala prevládať „živá“ strava nad varenou. Niekto hovorí že, mäso sa jesť nemá niekto hovorí opačne. O múke ani nehovoriac (tú som hneď zmenila na celozrnnú).Nedávno sa mi dostali do rúk knihy od Dr.Norman W.Walkera kde preferuje len ovocie a zeleninu. Rada by som vedieť tvoj názor na jeho tvrdenia o škrobe a bielkovinách, Citujem:
ŠDKROB
Vzorec molekuly škrobu C6H10O6 říká, že je složena ze šesti atomů
uhlíku, desíti atomů vodíku a šesti atomů kyslíku.Zajímavé na škrobové molekule je, že se nerozpouští ani ve vodě, ani v alkoholu, ani v éteru. Když jsem si tuto skutečnost poprvé uvědomil, poznal jsem okamžitě, proč mělo obilí a sacharidy, které jsem konzumoval ve velkých množstvích, takový ucpávající účinek na játra, která tím ztvrdla jako prkno. Mimoto jsem měl také vysvětlení pro tvorbu písku a kamenů ve žlučníku a ledvinách, pro tvorbu nepřirozených sraženin v krevních cévách a kapilárách, které v celém organizmu způsobovaly změny jako hemoroidy, nádory včetně rakoviny a jiné poruchy. Neexistuje ani špetka škrobu ve struktuře vašeho těla.Tělo stojí moc námahy a energie, aby přeměnilo škroby na cukr
BIELKOVINY
Nejdříve musím připomenout, že lidské tělo nemůže využít žádnou plnohodnotnou bílkovinu - jako je maso, ryba nebo drůbež, ale musí ji rozlož.it na atomy a molekuly, ze kterých je samo složeno. Potom je teprve znovu skládá tak, aby vznikly přesně ty aminokyseliny,které jsou v daném okamžiku potřebné, a které se zcela liší od bílkovin v právě snědeném mase.Během tohoto rozkládacího a rozpouštěcího procesu pracuje tedy zažívací ústrojí přesčas a vyrábí při tom nadměrné množství kyseliny močové. Tato kyselina močová se dostává samozřejmě do těla a je přijímána hlavně svalstvem. Dříve nebo později je bod nasycení některého svalu dosažen a kyselina močová začne krystalizovat. Mikroskopicky malé krystalky jsou tvrdé a ostré. Potom začínají teprve vážné problémy. Při pohybech svalů pronikají krystalky pochvami nervů a vznikající potíže označujeme jako revmatismus, neuritidu, ischias apod.
caj je velmi siroky pojem.
Aky, z coho, ako silny, ako vareny, to su vsetko rozne faktory.
Zeny vedia dobre, ze sa napr ciernym cajom daju zafarbit puncochy na tmavsie, tj nieco sa z neho usadzuje. Nuz ked je toho privela(tak ako zo vsetkeho) moze to byt skodlive.
Na druhej strane su rozne byliny, z ktorych caj naopak cisti ladviny, najznamensia je chanca piedra, z ktorej caj velmi ucinne rozpusta ladvinove kamene(94% ucinny podla jedneho z vacsich vyskumov)
wikush, preto odporucam borakovy a pupalkovy, tiez rybaci olej v kapsuliach. A najma oreganovy, ten stipe v puse ako fras.
Ale davka pupalkoveho, co odporucam je 3 gramy=plna lyzicka
Jediny problem s nim je, ze sa nesmie pouzivatr v tehotenstve, lebo prekrvi maternicu a moze sposobit predcasne porod alebo potrat.
Inac pouziva sa na privodenie porodnych bolesti pri prenosenom dietati, je to velmi bezpecne, rozhodne lepsie, nez nejake chemicke lieky.
vdaka RNG. tak skusim zvysit davkovanie Yamu. uvidim co to spravi, lebo sucasny stav veru nie je s kostolnym poriadkom :))
jara diky, asi to naozaj patrilo mne. pa
takze v pohode mozem aj viac jodu, kedze sa mi to rychlo vstrebava.. a este sa chcem spytat na evening primrose oil, uzivam ho po stvrt lyzickach, ako je na obale uvedene, ale nemozem si pomoct s tou chutou, namojdusu to chuti ako nejaka bravcova mast alebo nieco ine hnusne.. a to som zvyknuta pit octy a ine druhy olejov bez problemov, ale tento olej mi pripada akoby tam naliali nieco ine