prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Delphia: Zlata si! Cmuk!
RNG: Mam este nieco na teba- suvislost s enzymami.
Chcela by som sa v tom trosku vyznat, aby som pochopila, v com su niektore enzymy lepsie a druhe horsie.
Pozrela som si hlavne tebou odporucane.
Zaujima ma, co je podstatne a dolezite pri vybere. Obsah jednotlivych latok?Znamena to - cim ich je viac, tym je to lepsie?
Dalsia vec je uvadzanie jednotlivych latok- niektore su uvedene v rozlicnych mierach - v mg, USP?, a niektore v pre mna uplne nezrozumitelnych mierach. napr vyrobok BioCore Optimum Complete Enzymes ma take hodnory,ze vobec nechapem.
Ja stale patram, hladam, ale kedze neviem coho a kolko by tam malo byt, je to fakt tazke. Ako sa ty orientujes? Co je pre teba dolezite?
Co ti hovori napr. toto zlozenie?
Složení: psyllium - jitrocel indický 98% čistoty, frukto-oligosacharidy (inulin), lactobacillus acidophillus a bifidobacterium bifidum, směs trávicích enzymů - proteáza(23%), betain HCl (17%), kořen zázvoru(12%), papain(12%), máta peprná(12%), semena fenyklu(12%), bromelain(12%). Všechny enzymy obsažené ve výrobku LEPICOL PLUS jsou rostlinného původu.
Bude tam tych enzymov asi malo.
Delphia, ahoj, ja si myslim, ze neprehliadol, to well...to bude pre Teba,...
Zuzka odpisane :)
Jeej Delphia, som rada ze si tu, napisala som ti mail.
a mna si prehliadol..:(
RNG
Vdaka za odpoved.
Este prosiiim, stale si sa mi nevyjadril k vhodnosti uzivania pupalky, pripadne borakoveho oleja pri znizenej funkcii stitnej zlazy. Doporucoval by si to?
V akych davkach? Kupila som si pupalkovy olej, 1 tbl ma 500 mg, davkovanie pisu 1x denne, ale neviem, ci to nie je malo.
A este k tym informaciam na roznych strankach, vies, pre cloveka co nevie anglicky je dost tazke dostat sa takym informaciam,neviem posudit ktore pripravky su lepsie ako ine a preco.
Aj to objednavanie z USA, viaceri pisali, ze objednat sa da, aj to dorucia, akurat obcas sa treba pasovat s colnikmi a okrem toho to postovne je take vysoke, ze neviem, ci sa to vobec oplaca. Niekto pisal, ze niekedy je to az 70-100 eur, co je teda vazne vela.
Mozno by bolo fajn, keby sme sa viaceri spojili, jeden clovek - ktory sa v tom objednavani vyzna, ma tam registraciu a vie anglicky by to objednal a rozdelili by sme sa o postovne. Ale neviem, ci by s tym ludia suhlasili. Tusim sa to uz v nejakych temach riesilo, neviem ci s nejakym kladnym vysledkom.
tak to napisem po kuskoch, aby to automat nepodstranil, je to Swansonvitamins.com kde kliknete na vrchu na Health library
om,luvam sa do Swansonu sa neda tak prebojovat, skuste -odkaz odstránený-
Okrem dosial uvedenych zdrojov mojich lekarskych informacii, ktopre su zialbohu vsetky viazane na predplatne(knihy a periodika) by som mal spomenut jedneho z velmi popularnych lekarov, najcitanejsieho, hlavne pre to, ze svoje spravy uvadza zadarmo na internete, tj predstavuje obzvlast velke nebezpecie pre organizovanu medicinu.
Ved preto je na neho aj tolko utokov neustale. Ale kedze je aj komercne uspesny(jeho kliniky,) nevedia ho zlikvidovat, ako mnohych inych.
Najdete ho pod www.mercola.com kde ma hromadu roznych clankov.
Ja ho citam hlavne z novosti, ktore uverejnuje Swansonvitamins.com kde v ramci informacii od Lee Swansona o novych produktoch( tyzdenne, Research updates, najdete na swansonhealthnews.com casto uvedie clanky od dr Mercolu.
Takze odporucam si to obcas citat, aby ste boli informovani, co je nove v tomto poli, aspon ciastocne, kedze zrejme ine informacie mate len z casto uplne falosnych reklam vyrobcov potravinovych doplnkov.
well, mozes to zvysit docasne, ale to "danie do poriadku" niekedy zaberie aj viac, nez mesiac.