prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Vikush, flak velkosti dlane je asi 10 az 15 kvapiek, co by bolo jeden krat tyzdenne prepocitane na den 3 mg jodu, co je stale len este stvrtina toho, co Japonci dostavaju v priemere(narod zo 132 milion ludmi)
Kedze telo jod skladuje do urcitej miery, trva to nejaky cas, kym sa nahromadi v tele dost. Preto aj lekari vyskumnici v oblasti jodu(Flechas, Abraham a ini) davali ovela vacsie davky(15 az 30 mg denne) a sledovali vylucovanie v moci a ked sa vacsina zacala vylucovat, povazovali telo za dostatocne zaplnene(zasobovane) a prestali tieto masivne davky ako zbytocne velke.
rng, spominal si, ze predavkovanie jodom je velmi nepravdepodobne.. ja totiz mam tu spravnu jodovu tinkturu, ale je bez kvapatka.. takze nekvapkam, ale nanasam jod priamo z flasticky na podbrusko a aj na obe prsniky, kedze mam cystu v pravom.. natieram si jod teda vo velkom a nepravidelne, niekedy aj viac krat do tyzdna.. neprehanam to? alebo cim viac, tym skor mi zaberie na cystu?
nika, atopicke exemy su obvykle z roznych alergii z travenia. Niekedy pomoze brat enzymi, niekedy len najst a vynechat to, co sposobuje alergie.
citricidal na vonkajsie pouzitie mozno pripravit rovnako, ako na vnutorne, 35 kvapiek na liter vody,vhodne aj do nosa a oci
Da sa dat do spray flasky a pouzivat ako postrek,
pripadne aj silnejsie, 3 kvapky na lyzicu kokosoveho oleja(len ,plesne a podobne na kozi a nechtoch na nohach, nie na sliznice!)
ala, neviem
zuzana o4, enzymy sa hodnotia ucinnostou=aktivitou, nie miligramami. Kto na enzymi neuvadza ucinnost, tak maskuje neucinne zlozenie.
BioCore zo Swansonvitamins uvadza spravne aktivity, lebo su dost vysoke. Ze tomu nerozumies, to sa nedivim, lebo je to dost novy system a dosial neustaleny kompletne, ale tak by sa mali vsetky enzymy uvadzat, podla ucinnosti ich jednotlivych zloziek na potraviny.
Ja osobne pouzivam od Swansona produkt firmy Now, Super multienzymes, lebo obsahuju aj BetainHCl a je to dost velka davka.
Ale vyskusal som aj BioCore, lebo obsahuje niektore nezvykle novsie enzymi, galaktosidazu(travenie komplexnych sacharidov zo zelenin a fazule, proti naduvaniu) a glucoamylazu(rozklada glykogen)
delphia, 2 gramu yamu by malo byt dost, ale ked nestaci, mozes to aj zdvojnasobit na urcity cas,bez problemov, yam je nakoniec len jedlo mexickych indianov.
zuzana, pupalkoveho oleja bvykle odporucam 3 gramy
Otazka pre RNG
Mam 1,5 rocneho syna, ma atopicky ekzem a streptokoka v hrdle, v nose. Na kozi zlateho stafylokoka (za uchom)a pod kolenami to ma take skarede a zle sa to hoji, ale odtial mu nebrali ster, no myslim ze aj tam moze byt ten stafylokok, chcela by som pre neho kupit GSE alebo Citricidal, ale neviem ako ho pouzivat v jeho pripade. Vazi 13 kil. Dakujem za odpoved
Ahoj RNG,
môžem piť Lapacho čaj keď chcem otehotnieť? Víem, že počas tehotenstva sa nemá piť, ale keď plánujem tak ešte môžem alebo už ho nemám piť. Ďakujem