prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ester C palmitat je na trhy ako tukove rozpustna forma vitaminu C, neutralna a nedrazdiaca kozu. Vyborne prechadza cez kozu spolu s vitaminom E a kokosovym olejom.
Ja ju kupujem z Puritan.com,
Najdes ju na nete tiez ako "ascorbyl palmitate"
Nezabudni ju vysypat z kapsuliek a pomlet na kavomlynku na jemny prach, inac sa dobre nerozpusti v tukoch.
Pri postupe najprv je kokosak, potom vitamin E potom jemny prach ascorbili palmitate a MSM, potom primiesas zinkovu belobu a potom pridas vodu. Ja si to robim v malom "Food procesore"
Da sa to robit aj ponornym mixerom.
A na margo tej dnešnej stravy ktorú prijímame...
Ak sa tak nad tým človek hlbšie zamyslí a predstaví si koľko negatívnych vecí je v potrave, tak sa vlastne čudujem, že ľudstvo ešte nevymrelo. Niekedy sa hnevám sama na seba, že som sa zdravím a zdravou výživou začala tak zaoberať. Čím viac človek do toho vidí tým je to horšie
boba, zinkova beloba alebo oxid zinku bola kedysi vec, co si mohla dostat v kazdej drogerii, v Bratislave to poznali ako cinkweiss(cinkvajs)
vo swansone maju zopar dobrych, silny pod menom" n zymes pa ",(alternativa na pankreatin)
tiez velmi zaujimavy mnohozlozkovy" Bio Cor "
Ja si od nich objednavam najma produkt firmy NOW pod menom "Super multienzymes", ktory ma znacne vysoke davky zakladnych enzymov a ma aj trochu kyseliny(betain HCl)ktora mi zrejme ako starsiemu cloveku ciastocne chyba.
Enzymov v tele je hromada, neviem ktory tebe chyba ale z tych troch menovanych vyrobkov mne osobne kazdy pomahal
Fúha, tak s tou zmesou na opalovanie si mi dal zabrať. Tá zmes na rany je v pohode ale ten zinc oxide len tak nezoženiem. Nemôže tam ísť obyčajný zinok? Alebo iná forma už nechráni pred UV? A ten ester C palmitat, čo znamená palmitat? Na mna trochu zložité.Dúfam že tomu neublížim keď do kokosáku namiešam klasické doplnky v rovnakých množstvách.
RNG
prosim prosim, potrebujem silne enzymy na swansone je toho kopu, ale neviem, ktory je najlepsi. mozes poslat link? ale aby to nezmazalo, tak prosim skopiruj iba tu cast linku, ktora je za .com
na slovensku je problem zohnat enzymy. objednavala som z delibo.sk, ale tam mi povedali, ze uz to neobjednavaju, lebo ich vraj prestali vyrabat!
nevies mi prosim povedat, ci sa da platit na swansone bankovym prevodom? alebo sa da vylucne iba kartou?
DAKUJEM
RNG
prosim prosim, potrebujem silne enzymy na swansone je toho kopu, ale neviem, ktory je najlepsi. mozes poslat link? ale aby to nezmazalo, tak prosim skopiruj iba tu cast linku, ktora je za .com
na slovensku je problem zohnat enzymy. objednavala som z delibo.sk, ale tam mi povedali, ze uz to neobjednavaju, lebo ich vraj prestali vyrabat!
nevies mi prosim povedat, ci sa da platit na swansone bankovym prevodom? alebo sa da vylucne iba kartou?
DAKUJEM
Nina26, už som ti napísala.
RNG
DAKUJEM