prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zuzana4: V akom meste mali ten Lugol v lekárni? Aj ja by som chcel...
aslamkaa, je to slabe a naviac neuvadzaju aktivitu enzymov, len mg
Pozri na par porovnavanych na -odkaz odstránený-
Prosím, tento enzýmový komplex môže byť? Je toho viac ako v Wobenz. a lacnejšie. Nechcem objednávať zo zahraničia a tento je na SK. Zloženie (v 1 tbl.): pankreatín 120 mg, papaín 61 mg, bromelaín 50 mg, lipáza 20 mg, chymotrypsín 1,10 mg, trypsín 26 mg, superoxiddismutáza 150 mcg.
Ďalšie účinné látky: yucca schidigera 20 mg, hydrolyzovaný kolagén 20 mg, rutín 34 mg,germánium 132 50 mcg. Ď.
ada 25 koloidne striebro a citricidal sa mozu brat samozrejme v ten isty den, len ich nezmiesaj dokopy.
Ja si davam 10-15 kvapiek GSE do caju uz roky ciste prevencne, kedze som velmi nachylny na rozne plucne uz od detstva.
Uz v roku 1982, ked patentovali citricidal, zistili, ze aj radove vyssie davky neposkodzuju nijak telo, tj odporucena davka 35 kvapiek citricidalu sa da brat neobmedzene dlho.
mariaXB, vyrobcovia napisu na krabicky casto ublne kraviny. Jam jedia mexicky indiani ako prilohu k jedlu, podobne ako my zemiaky.
Potravinove doplnky su bezpecne, nedaju sa len tak lahko predavkovat az na celkom male vynimky. A yam medzi ne rozhodne nepatri.
Moja zena v prechode brala 2x1 gram a potlacilo jej to vsetky neprijemne problemy spojene s prechodom.A mala ich neurekom!
Ja beriem obcas yam, lebo ako stary chap mam privela estrogenu a primalo progesteronu a DHEA, a branie yamu to koriguje(naprava).
zabudol som do tej zmesi povedat (na opalovanie) davam aj lyzicku jodovej tinktury a 30 kvapiek GSE
Jod konzervuje a prestupuje cez kozu, a je antimikrobialny a zafarbi zmes telovo.
GSE samozrejme je silne antimikrobialny a tiez sluzi ako konzervant.
boba dobre rozmyslas, ja som si urobil viac takych rozdielnych zmesi.
Zmes na hojenie ran(cukor(1.5 lyzice) kokosak(1 lyzica) a citricidal(6 kvapiek)),
opalovaci krem(kokosak(deci) voda (deci), tekuty vitamin E1/3 deci dostanes napr v Puritan), MSM(2 lyzicky kopcom), ester C palmitat( 7 gramov z kapsul velmi jemne pomlety na kavomlynku s MSM) a superjemny kyslicnik zinku(zubarsky prasok, zinc oxide 0.1 micron 1 az 2 lyzicky, podla toho ci chces 15 alebo 30 tieniaci faktor, zhruba)
Ten opalovaci krem ma okrem vyzivy(kokosak, vitamin C a E) aj MSM, lebo je dobry na svaly a klby, hlavne pre starsich ludi s kazdodenymi bolestami raz tu ,raz tam.
slamkaa, vyskumy s resveratrolom boli robene na potkanoch a davku boli 20 mg na kg vahy.
To by znamenalo 1000 mg na 50 kg osobu.
Ludske pokusy su este v stadiu neuzavretom.
Ja napr beriem obcas 500 az 1000 mg transresveratrolu, co je slusna davka. 60 mg je malicka davka, ktoru zialbohu davaju na trh vyrobcovia doplnkov najcastejsie s uvadzanim vysledkov na potkanoch, kde boli davky radove vyssie.
bob 777 zasada je "vsetko s mierou". Dr Walker je tak trochu extremista, treba ho brat s rezervou.Rastliny tiez obsahuju skroby a nase telo je usposobene na to, aby ich spracovavalo, s mierou.Tak isto maso a ryby. Aj strukoviny a huby.
Zialbohu ludska civilizacia znacne zmenila mieru, akou sme predtym prijmali potravu, ked ludia zili loveckym a zberatelskym zivotom.Najblizsie k tomu prichadza dnesny moderny smer "paleodieta"
Treba si uvedomit, ze hovorit dnes o rastlinach a ovoci znamena vyslachtenych rastlinach a vyslachtenom ovoci pestovanych na polnohospodarsky vycerpanych podach.
po iste plati aj na maso, kde dobytok je vyslachteny, krmia ho slachtenymi a spracovanymi krmnymi zmeskami, tj ma zlozenie masa velmi rozdielne od toho, co sa volne pase na nekultivivanej pode a nedostava rozne rastove hormany, antibiotika a podobne.