prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
boba 77, silnych betaglukanov na trhu je dost malo, ten zo Swansonu je dost silny a cenove pristupny.
Obsahuje 0.55 x 500 mg=275 mg na kapsulu betaglukanov.
Intenzivne pouzivanie(z mojej lekarskej literatury) je 3x400 mg zhruba a udrzobne 2x200 mg.
V tvojom pripade pre vacsieho chlapa by to bolo z tejto znacky 3x2 kapsule intenzivne a 2x1 kapsulu udrzobne.
RNG pomôž mi prosím s betglukánmy. Chcem ich pre priateľa (crohn), len sa v nich neviem zorientovať. Objednala som si zo swansonu Agaricus Blazei Mushroom Extract a v zložení píšu žev 500mg tablete je standardized to 55% beta-D-glucans. Pokiaľ viem tak odporúčaš 2x500mg. Takže v tomto prípade to má byť 2x1000mg?
Prosím ťa poraď mi nejaké kvalitné betaglukány od swanson alebo puritans.
mala by som dotaz. pri damiane viacere zdroje uvadzaju: Ako vedľajšie účinky sa najčastejšie prejavujú bolesti hlavy, začervenanie pokožky a problémy s trávením. Pri vyšších dávkach hrozí nebezpečie slabosti, kŕčov a útlmu dýchania.
Co si o tom myslite? Uziva to niekto z Vas? mate podobne problemy? Dik
Slamka mozem :-)
zastavila som sa v lekarni pod tescom na kamennom namesti, bola tam taka mlada babenka, ochotna.
Aj na trnavskom myte v lekarni su ochotni, robili mi tam minule jodglycerin, v pohode.
Rng, prosím ťa, chcem sa ťa spýtať na psylium. Viem, že to tu bolo už viackrát, aj som hľadala na nete, ale ja by som potrebovala vedieť kedy sa konkrétne užíva. Ráno ešte pred ranajkami a potom koľko treba čakať na ranajky? Alebo večer pred spaním? Mne by to vyhovovalo večer, tak hodinu po večeri by to mohlo byť? Ale pred spaním užívam aj lactobacily. Môžem si dať psylium a potom probiotiká? Ďakujem
Zuzana04, môžeš byť konkrétnejšia - kde v BA?
omylom som to poslala 2krat
RNG
viem,ze ekzem je spojeny s potravinovou alergiou, zatial mu zistili alergiu na vajicko, a za 2 tyzdne ideme na dalsie testovanie.
Ten Citricidal z firmy Higher Nature je ok? Idem si ho objednat za UK, tak by som chcela vediet ci je to ten dobry.
Ohladne toho kokosoveho oleja, nebol by pre neho drazdivy na ten ekzem? Lebo ekzematici maju zakazane take veci.
nika 262: ak nechces objednavat u usa, Citricidal maju aj na biozdravie.sk
maju tam aj oreganovy olej.