prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rng ,jarrow formulas vyroca kde by si ich zaradil?
biba, psylium sa odporuca pouzivat s probiotikami, alebo aspon probiotika 2 hodiny po psyliu. Totiz psylium si mozes predstavit ako drobne metlicky, ktore vymetu creva dokladne a vymeti aj cast kultur(aj dobrych aj zlych), tj aj cast probiotik, takze je dobre tam nasadit nove.
Rng, keď si zarobím citricidal do flaštičky - spray do nosa, koľko mi to vydrží? Myslím, či si mám každý deň zarábať nový alebo to môžem používať týždeň. Dik
Rng, prosím ťa môžem jesť to psylium s lactobacilmi? Ďakujem
lishka,je to zo zlej cirkulacie velmi pravdepodobne. Casto to sposobuju uzke topanky, ktore proskrtia tok krvi a zastavia tok lymfy(otlacky na nohach, clenkoch, napuchnute nohy)
Ak je to lymfaticke, potlac si prstom na jednom mieste par sekund, ked ti tam ostane jamkaniekolko minut, je to edema=napuchnute zo zleho toku lymfy
Sirdie toppanky pomozu, tiez spat s nohami podlozenymi vankysmi aspon 10 cm vyssie, ako ostatok tela.
Kazdemu odporucujem si cistit cievy lecitinom, raz az dva krat do tyzdna lyzica lecitinu na kazdu osobu, da sa dat do jedla, po 15 minutach varenia napr v zeleninovej polievke uplne zmizne(rozpusti sa) nezmeni ani chut.ani vhlad polievky.
Pri tej prilezitosti pripomeniem aj ine doplnky, ktore by mal brat kazdy:
selen
zinok
jod
vitamin C a E
a najma v zime vitamin D-3
ahojte, idem poprosit o radu. teraz v zime mam problem, ze ked pridem z vonku do tepla, tak ma zacne palit prava noha v topanke. lava nic. iba prava. musim si vyzut topanku, aby to trochu preslo. ale potom mam taky pocit, ako ked vam odmrza noha. alebo mam pocit, ze sa mi lame kosticka v prste. brr, no hroza. neviem preco mi to robi. ci je to cievami, abo neviem. tenisky v zime nosit nemozem, bo potom ma nohy, narty bolia z prechladnutia. vdak za radu. :o) pekny vecer.
Branie kazdeho doplnku(jedla)a aj liekov samozrejme zavisi od hmotnosti. Predsa 50 kg osoba a 100 kilova nemozu brat tu istu davku.
Pri vyskume ucinnosti sa vzdy prepocitava davka na kg vahy pacienta.
zuzana, na damianu napr tento zdroj:
www.healthline.com
Uvadza davky 3x2 az 4 gramy byliny na caj ako bezpecne, vyssie davky ako mozne problemy, hlavne kvoli kyanidom, ktore sa v damiane nachadzaju v malych mnozstvach.
Kyanidy sa nachadzaju v roznych formach aj v roznych potravinach a antioxidantoch a vitaminoch(B-12, B-17, extrakty z semien hrozna, granatovych jablk a pod a do urcitych mier su pre nas tieto komplexne zluceniny velmi uzitocne ale pri predavkovani mozu byt skodlive(ako vsetky predavkovania, hoci aj vody a soli)
Ja odporucam 2x0.5 az 2x1 gram, tj ovela menej , na hormonalne problemy to staci, hlavne v spojeni s inymi latkami, ako yam, pupalkovy olej, Dong Quai a podobne.
zuzana04, kolko z toho bolo jodu a kolko KJ(jodidu draselneho)?