prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG ja mam trosku zlozitejsi problem. Mam infekciu HP a po troch liecbach sa jej nemozem stale zbavit - tiez som skusala aj striebro so zinkom (tvoj trik :-) ) + mam alergiu na laktozu a ml. bielkovinu. Vdaka tomu nemozem vela potravin, a to sa uz aj odraza na zdravi. Vela potravin co aj mozem, tak ma z nich nafukuje a mam nehoraznu plynatost - tipujem, ze kvoli HP. Vlaknina ma tiez nafukuje, probiotika beriem pravidelne.Zial ma nafukuje vacsina jedal - snad asi nie len paradajka, uhorka a ovocie.
Teraz som si kupila vyrobok enzosystem - to jem pred jedlom. A chcem teda nieco este na doplnenie. Tak som myslela, ze ta Spirulina alebo Multi mineral.
Inak ani neviem ako riesit moj problem. Chemia nezabera, problemy pretrvavaju :-((
Do PET flasiek mozes davat cokovlek, nie pril;is teple. Koloidna strieborna voda sa moze davat len do flasiek, ktore su dobre premyte deionizovanou vodou, inac sa znehodnoti.
Svetlo mu natolko nevadi, po pol roku som meral (TDS)koloidnu striebornu vodu, ktoru som naschval nechal stat blizo okna na svetle a poklesla (TDS) velmi malo a zachovala si silne kovovu chut(tak to poznat aj bez pristrojov)
rabitku, ked mas traviace problemy pozeraj skor na kyseliny a enzymi, tiez vlakniny a probiotika.
Ja pouzivam zo Swansonu produkt firmy NOW pod menom Super Multienzyme.
Ked mas spravne travenie aj mnozstvo mineralov vytazene z normalnej potravy obvykle postacuje.
Keby ti ani to nestacilo, na rychle povzbudenie vytvarania cervenych krviniek pozri na produkt od Puritan.com pod menom Easy Iron. Tam mas co je vsetko potrebne na tvorenie cervenych krviniek, , dobru formu zeleza na absorbciu, vitaminy B-6, B9)(kyselinu listovu) a B-12.
Mineralove doplnky odporucam v tehotenstve a kojeni, v starsom veku, pocas prechodu, velmi nizkych hladinach mineralov v krvi alebo pri osteoporoze.
Inac by prispravnom traveni a dobrom vybere potravin(hodne zeleniny) clovek nemal mat potrebu brat doplnky mineralov s vynimkou selenu, zinku a jodu, ktore sa zialbohu v nasej potrave nenachadzaju v dostatocnych mnozstvach.(Pripadne aj draslika, na co odporucam pouzivat sol s obsahom draslika(predavana napr v Bille ako "sol so znizenym obsahom sodika" kde cast sodika je nahradena draslikom(38% KCl podla vyrobcu))
Dobry den, chcela by som vas poprosiť o radu ohladom močovych kameňov. Manžel vymočil kamene ich nazov je "Karbonatapatit" , lekarka mu nevedela povedať z čoho sa môžu robiť a čo by mal v strave obmedziť. Ma velke problemi s močovimi cestami ma iba jednu ladvinu. Velmi sa mu pomnožuju bakterie tak preto berie velke davky brusnic, manozy a aloevera. Nakolko mu antibiotika už nezaberaju . Tento stav je už 15 rokov. Pije vela tekutin, hlavne bylinkove a ovocne čaje. Mohli by ste mu niečo poradiť čo by mal brať aby sa mu tie kamene nerobili ? Najnovšie začal uživať aj brezove listy vo forme prašku Betutabs sa to vola . Ale nevieme či je to to prave čo by mal brať. Ďakujeme za rady.
Myóm - asi sa opakujem, ale by som rada vedela, či sa dá odstrániť bez operácie? Za ako dlho by zmizli? Lekári chcú aby som sa rozhodla, ja by som ešte rada skúsila čo odporúčaš, ale pls, v akom množstve a ako dlho ? Čo sú silne enzymi na odstranenie hormonalne zavislych smetisk ? Ďakujem ... a ešte, môžeš poradiť, kde sa okram púpalky dá toto zohnať. Vďaka R
Este chcem povedat, ze sa mi asi nepodari kupit si enzymy v usa. Vyzaduju platbu kreditkou, nie som ochotna zverejnovat cislo kreditky na nete, kamarati co pracuju v bankach mi to vyslovene zakazuju, ze takych pripadov zneuzitia riesia u nich stale. Doporucuju platbu len cez zabezpecene systemy, ako je PayPal. Nieco musim vymysliet, mozno si kupim nieco zo svajciarskej pobocky pur i tan s, je to v europe, ine poplatky, este si zistim tu platbu. Akurat na svajciarskej pobocke nemaju super silne enzmymy, len multi enzymy. Mozno mi to bude aj stacit.
RNG - pytal si sa na pomery v jodovej tinkture.
No v lekarni mi povedala, ze mi moze urobit aky pomer chcem. Mala zarobeny 8% jod v 60% etanole, ten povedala, ze je len na vonkajsie pouzitie, na vnutorne pouzitie mi ho vraj nemoze predat. Dohodli sme sa a urobila mi roztok 4% jodu v 50% etanole.Ten jodid draselny neviem - mozem sa spytat. Ako by bol spravny pomer? Potrebujem to na pouzitie na kozu (mam cysty).
Ahoj RNG.
Chcela by som si kupit potravinovy doplnok od firmy Swanson. Rozmyslam nad SPIRULINOU alebo MULTI MINERAL CHELAT.
Mam traviace problemy, myslim ze mi chybaju rozne enzymy a tiez mam nedostatok zeleza (Folic acid od Jamieson- nepomohol).
Ktory vyrobok by bol pre mna lepsi?
Dakujem.