prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý den. Otazka pre Peto T.:Dnes som bola v lekarni,zial práskovu kyselinu askorbovu nemaju,ponukali mi klasický vitamín C.Chcela by som sa opýtat,aký je rozdiel či prijimam tento vitamín v tobolkách,či uz priamo,alebo s postupným uvolnovaním,alebo v praskovej forme.Tiez by som mala otázku na RNG,že sylimarín som si uz kupila,čaj Chance piedra zatial zhánam,dakujem za odporučanie,ale mozte sa vyjadrit aj k tým polypom na zlčníku?tiez by ma zaujímalo,či ste sa niekedy stretli s tým,ze dotyčnému sa podarilo týmito prípravkami zbavit žlčníkových kamenov?!dakujem za odpoved a skutočne si cením Vaše usilie a snahu pomoct ludom,ktorí sa na Vás obracaju so svojimi zdravotnými tazkostami.Takých ludí je naozaj malo.dakujem a prajem pekný večer!
Dobry den.
Spoznala som novy pripravok na ocistenie organizmu, zvysuje imununitny system, su s nim velmi dobre vysledky co sa tyka vsetkych zavaznych ochoreni aj degenerativnych. Je to prostriedok ktory presiel 20 rocnou expertizou.
Blizsie informacie luciahanko@hotmail.com
sharon stone: Proti žlčovým kameňom je dobrým prostriedkom aj vitamín C vo vyšších výživových dávkach (1-3g denne) pretože umožňuje premenu cholesterolu na žlčové kyseliny, a keď je dostatok kyselín, tak sa kamene netvoria a existujúce kamene sa postupne rozpustia a vyplavia kamene.
Užíva sa rozdelené na niekoľko dávok denne, najlepšie s jedlom. Treba voliť prípravky bez zbytočných umelých farbív, sladidiel apod. Dobrou formou je napríklad prášková kyselina askorbová, dostať ju v DM drogérii alebo sa dá objednať v lekárni (Vitar), ešte lepší je askorbát sodný alebo vápenatý, ale ten sa už musí objednávať (napr. u Damiana - badatel.sk - doplnky). Výhoda je, že prášok je bez prísad a dá sa rozpustiť v obľúbenom nápoji a popíjať po celý deň.
Treba viac piť.
Takéto dávky môžu byť nevhodné pri vážnych poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi.
Podrobnejšie: rizikaockovania.sk
rabitku, nafukovanie znamena kvasenie a hnitie. Ked mas dost kyselin, nemoze sa v tebe nic kvasit ani hnit.
Kyseliny potlacaju kvasne procesy(konzervuju)
Telom potrebuje na travenie VSETKY tieto:kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika, nielen niektore z nich
tanka 30, na mocove kamene je caj z byliny chanca piedra, lyzica do pol litra vody.
Na urinarne infekcie zalezi ake su.
Streptokoky sa daju vybit atb, ale nie candida a plesne.
Atb su casto dovodom vybitia probiotik a tym umoznenia premnozenia candid a plesni. Tam odporucam skor citricidal, 35 az 70 kvapiek do litra vody.
Najlepsie je ale prejst cez protikandidovu kuru, kompletnu.:
-odkaz odstránený-
sharon, zlcnikove kamene su z prilis hustej zlci. Moze ti pomoct pit caj z byliny chanca piedra a pouzivat doplnok z ostropestreca marianskeho pod menom Sylimarin(Milk thistle), ktoryb riedi zlc.
Zlcove kamene su casto spojene s jedenim vajec a cokolady.
sharon, zlcnikove kamene su z prilis hustej zlci. Moze ti pomoct pit caj z byliny chanca piedra a pouzivat doplnok z ostropestreca marianskeho pod menom Sylimarin(Milk thistle), ktoryb riedi zlc.
Zlcove kamene su casto spojene s jedenim vajec a cokolady.
rogina, ziadna zaruka na ako rychlo sa ti podari myomy odstranit nie je, tak ako ti nedaju ziadnu zaruku, ze ti operacia na niecom neuskodi alebo ze sa ti myomy nevytvoria znova
Nuz ale myomy su hormonalne zavisle smetiska, tj daju sa odstanit vyrovnanim hormonalnyvh hladin a precistenim tela silnymi enzymami.
Co su "silne enzymi" mozes pozriet napr na -odkaz odstránený-
Ja osobne si kupujem enzym firmy NOW, pod menom Super Enzymes zo Swansonvitamins.com
Tam maju aj dobry yam naj plno inych veci. Samozrejme, nie je to jedina firma, kde nakupujem,dobre su aj Puritan.com, CGI, Iherb.com a ine
Ale viaceri na fore spomenuli ze si objednali z tejto firmy a preslo to bez problemov na Slovensko.
Ja totiz nezijem na Slovensku a pre mna su to lokalne spolocnosti, nie zahranicne.
zuzana 04, neviem aky jod ti ponukaju, samozrejme ze ti ho nepredaju na vnutorne pouzitie a nakreslia na neho smrtky, ako ich ucili v skole, aj ja ho pouzivam zvonku, tj transdermalne, ale to sa aj tak nakoniec dostane dovnutra cez kozu, a to by mali vediet.
Nuz ale zbytocne sa s nimi dohadovat, nikam to nevedie. Dufam, ze ten jod maju dostatocne cisty(farmaceuticka kvalita,) ale to obvykle byva, lebo ho vyrabaju destilaciou z morskych rastlin.