prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Peto, krvacavost moze nastat pri davkach nad 35 gramov rybacieho oleja denne. Toto mam od reputabilnych lekarov, ako Julian Whittaker,William Davis, West atd.
Dalej som za tym neisiel, lebo sa spolieham na ich dokladny vyskum takychto tvrdeni.
Preto nikdy neodporucam nad 15 gramov, pre istotu
Pre drvivu vacsinu staci davka 3 az 9 gramov denne
rogina, vsetko je tam spravne, len Wobenzym je velmi slaby a na dostatocny ucinok by si z neho mala brat az 30 tabletiek denne.
Preto som uviedol novsie, silnejsie a lacnejsie v teme
-odkaz odstránený-
Tiez ten jodis je velmi slaby zdroj jodu, vyhovujuci tak akurat tym davno zastaralym odporucenym dennym davkam
Vzhladom na novsie vyskumy a priklad Japoncov treba toho jodu ovela viac a na to som tu velmi casto spomenul jodovu tinkturu alebo roztok lugolu, pouzivat transdermalne, tj 10 kvapiek na spodok brucha raz az dva krat tyzdenne. Vyhladaj si, mnohi tu spominali, ze rozne lekarne na Slovensku ti to na poziadanie namiesaju(2-4 % roztok jodu v 50% alkohole, s pridavkom jodidu draselneho na lepsie rozpustanie jodu)
rogina, vsetko je tam spravne, len Wobenzym je velmi slaby a na dostatocny ucinok by si z neho mala brat az 30 tabletiek denne.
Preto som uviedol novsie, silnejsie a lacnejsie v teme
-odkaz odstránený-
Denz, alergie su z toho, ze telo nevie niektore latky z potravin rozlozit a tie sa hromadia v tele, kym dosiahnu neunosne hladiny, Potom staci len ako sa hovori "posledna kvapka aby pretiekol pohar"
Preto pomoc na to je precistenie tela a to robia v tele enzymi a rozne rozpustidla, najma voda a absorbenty v crevach
Takze pre ludi s alergiamy odporucam pouzivat silne enzymi, pripadne aj kyseliny, lebo cast velkych nestravenych zamorujucich latok v tele(zhluky) su prave kvoli zlemu traveniu z nedostatku kyselin.
Nuz a ked sme pri tom zlom traveni, treba aj vlakniny, ktore mechanicky cistia a absorbuju rozne neziaduce latky v crevach a vynesu ich von. A pri tej prilezitosti je dobre nasadit aj probiotika, ktore napomahaju travit, vytvaraju hromady protilatok proti mikroorganizmom, ktore produkuju toxiny pre nase telo a tym poskodzuju jeho chod.
Mozno to vyzera, ako ze sa vraciam stale na tu istu temu, ale zialbohu v principe telo pracuje len zo vstrebanych zivin, cisti sa enzymami, vodou, absorbentami, pripadne nasou obrannou armadou bielych krviniek.
Takze vyber potravin a travenie je absolutne klucova zalezitost pre vsetko v tele a niekto to potrebuje doplnit-napravit, lebo ma ten proces v niecom poskodeny=nedostatkovy.
RNG, ďakujem vam už som manželovi kupila čaj chanca piedra, ale chcela by som sa vas spytať ako dlhodobo ho môže piť v takej davke ako ste napisali pol litra denne. Či ho po nejakom čase nemusi prerušiť. V moči ma bakterie E.coli, Pseudomonas, Klebsielu. S tymi vždy bojuje bud su to jedny , alebo druhe alebo tretie nikdy nema negativny moč , ale teraz odkedy použiva tie brusinky a ostatne doplnky aspoň neberie antibiotika skoro rok je bez nich , aj ked nalez v moči je vždy 10 na 6 tych bakterii . Ked tie doplnky takto berie nedostava horučky predtym vždy maval 40 aj niekolko krat do roka. Najvyššia teplota bola 41,2 a to sa lekar vyjadril , že dostal urosepsu. Je to začarovany kruh a nemôže ani na jeden deň vynechať tie mega davky ake berie lebo hned sa ten moč zamuti. Proticandidovu dietu držal a myslim si , že tu určite už nema ,ale tieto problemy mu spôsobuje neurogenny močovy mechur- poškodenie krčnej chrbtice. Verim, že aj ten čaj zaberie na tie kamene , ja už nedam dopustiť na doplnky .
RNG: Prednedávnom si spomínal, že priveľké dlhodobé dávky rybieho oleja môžu spôsobiť zriedenie krvi a krvácavosť. Mohol by si o tomto uviesť podrobnosti, prípadne odkaz na literatúru?
Dobrý deň, vraciam sa ešte k mojim myomom. Všetko som si prečitala a zohnala na nete.Teraz mam z toho chaos a potrebujem stručnú radu, čoho a koľko aby som začala.
Čiže
- Wobenzym (starší som nezohnala)
-jodis koncentrát
-púpalkový olej
- wild yam
- probiotiká
Toto by som mala užívať ? Prosím pochopila som to správne. Samozrejme uprava stravy. Ď Rogina
Ahoj RNG-
Moja dcera ma uz dlhe roky problem s alergiou takmer na vsetko v prirode....
Ma ale aj problem s extremne velmi suchou pokozkou na tele....
Co by bolo vhodne uzivat?
Dakujem ti za radu.
a fandím ti aj nadalej.
hnitie v zaludku sa da zastavit na aspon 3 hodiny jedinym glgom striebornej koloidnej vody.
Tym sa zaroven vybiju do znacnej miery vsetky skodlive mikroby v zaludku aspon na cas.