Otázky na RNG

jara

RNG, dakujem, druhy syn zasa vracal...bude to virus asi, nasadila som im ten hylak a po troskach bylinkovy caj a zastavilo sa to, zatial po kuskoch suche rozky jedia, dufam, ze bude uz lepsie, ale este s dietou.

RNG

jara, probiotika by mu nemali ziadne take problemy sposobovat.
Uz podla definicie, probiotika su pre creva dobre kultury, takze nemozu sposobovat hnacky .
Zeby boli nejak kontaminovane(vsetko na svete je mozne)
alebo to bol len viralny zapal criev(teda ak sa jednalo o viralnu infekciu, nie bakterialne potravinove zamorenie ako salmonela, escherichia coli camphypobacter a podobne).
Brusna chripka moze na cas zastavit uplne vylucovanie kyselin a potom v zaludku vsetko kvasi a hnije a ked sa to dostane do criev, to hnitie a kvasenie len pokracuje a vytvaraju sa pri tom toxiny, ktore drazdia steny criev a telo sa ten cely obsah pokazeny snazi co najskor vyhodit.
Na hnacky :
-odkaz odstránený-
Nezabudni hydratovat chlapca, dobre su rozne sportove drinky s pridanymi solami.

jara

dobre rano, RNG, syn, ktory mal tie problemy /asi brusnu chripku/ bol asi na treti den lepsie, a vcera vecer som mu dala probiotika s kuskom jablka a bola to hrozna noc...od 22 hod do 3 rano pribl. po hodine ho prehanalo, hrozne zvuky, uplne riedka stolica, zaspal a o 7 rano zasa. Neviem co mu to sposobilo, mal to horsie ako v prve dni, navecer som mu dala ester c 500mg, neviem ci aj to alebo tie probiotika mu nejako zle padli?ked bude v poriadku, co by som mu dala na doplnenie potrebnych zivin. Mam spirulinu, mozem? Dakujem.

RNG

ten enzym sa vola Super Multienzyme a kupujem ho z Swansonvitamins.com, ale mozes ho dostat od hromady predajcov, pozri na www.google.com

Inac zle travenie=zla absorbcia=nedostatok roznych zivin, co sa odraza v tisicoch procesov v tele

RNG

kiki, napravenie travenia vyzaduje vsetky z menovanych: kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika.
Ja osobne beriem produkt firmy NOW, ktory obsahuje aj betain aj viacero silnych enzymov.
Miesto extra vlaknin(psylium, pektiny, arabinogalaktany)ktore som bral kedysi dnes jem plno zeleniny, kazdodenne.
Probiotika beriem len obcas, pre istotu, lebo pokial nemas hnacku alebo nepouzijes antibiotika, probiotika sa normalne v crevach rozmnozuju sami.

RNG

polypy, podobne ako aj rozne ine neziaduce utvary v tele("smetiska " ako hrcky, cysty, myomy tumoru...) sa odstranuju enzymami
Enzymaticke doplnky brane na prazdny zaludok sa absorbuju do krvi a cistia cele telo od neziaducich materialov a nefunkcnych utvarov.
Branie jodu pri tom pomaha

RNG

Sharon, postupne uvolnovanie vyzaduje extra pridavky(e-cka), ktore nie pre kazdeho pracuju rovnako, u niektorych ludi s malo zaludocnymi kyselinami sa vobec tabletka nerozpusti. Naviac niektore z tych e-ciek su neziaduce v organizme.
Chanca piedra je podla literatury 94% ucinna na rozpustenie ladvinovych kamenov, ale zialbohu ovela menej na zlcova e. Ale kombinacia sylimarinu a chance piedry ma dost vysoku ucinnost, hoci nemam na to ziadne cisla zo statistik od lekarov.
Odmoruje aj schizandra, podobne ako sylimarin.
Redsia zlc ale definitivne nedava moznost kamenom rast, naopak cast z nich eroduje a tak sa ich telo moze zbavit.Je to metoda pomala, ale uplne bezpecna.

Je aj velmi agresivna metoda na zbavenie kamenov, ale ta sa moze robit len pod dozorom lekara, ktory tuto metodu pozna, lebo tam sa kamene zmakcia fosfatmi a vypudia velkou davkou olivoveho oleja, teda aj z pecene, kde sa nachadza tych kamenov plno.
Metoda je znama pod menom Liver clensing. Je na to viacej roznych receptov, ja tu uvediem starsi od doktorky Huldy Clark, ktora este nepouzivala metodu zmakcovania kamenov fosfatmi 3 dni pred cistenim.
curezone.com

kiky

Ahoj RNG,

pred tyzdnom som ti pisala vysledky z imunologie a gastroenterologie-podozrenie na celiakiu a alergia na mlieko. Zistili mi teda aj protilatky na kvasinky a nasadili Nizoral. Beriem ho teda už viac ako týžden ale nezaznamenala som žiadnu zmenu a to mam predpisanu len dvojtyždnovu liečbu. Naopak problemy pretrvavaju stale ma velmi nafukuje, mam plyny v crevach, obcasnu bolest brucha a hlavne stale chudnem. Aj stolicu mam viackrat za den(akoby nestravenu),stiepia sa mi nechty a aj dasna mam zapalene. Ako mam postupovať? Objednala som si už aj Betain HCl ale neviem aka dlha je dodacia doba...