Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

zuzana, davky doplnkov su znacne zavisle od vahy a potreby jednotlivca. Ja som tam dal len priblizne cisla. Uvedom si, to nie su lieky, ale len doplnky s liecivymi ucinkami.
Skontroloval som vyhladavac na Swansonvitamins.com a pod super enzymes vyskoci ich pat, hned prvy je ten, co si objednavam ja a pouzivam S JEDLOM na travenie.
Na cistenie tela ich odporucam brat samozrejme PRED jedlom a staci 2x2 kapsule. Pripadne mozes pouzivat aj ine enzymi od nich, kazdy ma ine zlozky a mozno iny ti bude pracovat lepsie, pozri najma na ich BioCore. Ten obsahuje aj zlozku rozkladajucu glykogen(kysla maltaza) a su jednotlivci s problemom privela glykogenu, tiez obsahuje alfa galaktosidazu pre lepsie travenie niektorych komplexnych cukrov(zeleniny a fazula a naduvanie z nich)

nika262

Rng - mozes mi prosim ta napisat za akej stranky si objednavas ten citricidal, alebo co je lepsie GSE alebo citricidal

majurmi@gmail.com
dakujem

Zuzana04

RNG - vratim sa k davkovaniu, ktore si radil rogine :-)
Pupalka 3x1 gram denne
wild yam 2x1 gram denne

Ide mi o presne davkovanie konkretnych doplnkov:
Kedze pupalka ma u swanson-a davkovanie v 1 tbl 500 mg, alebo 1300 mg, kolko teda toho brat? Z 500 mg toboliek aj 6 denne? A ako tie 1300 mg tablety? Tie staci zobrat len 2 denne?
Wild Yam ma v 1 tbl 405 mg.
Ako teda davkovat? 2 tabletky 2x denne?
neda sa to presne, kedze v 1 tbl nie je presna davka.
A este sa vratim k enzymom.
Tiez su rozne zlozenia v 1 kapsli, ale napr. super enzymes od NOW (super multienzyme od now, ktore spominas ty som nenasla), 3x denne hodinu pred jedlom? Alebo by stacilo aj 2x denne? Lebo napr. hodinu cakat na ranajky asi nezvladnem :-))) rano je vzdy zhon ponahlame sa do prace, dieta do skoly, casove by som to nestihla.

RNG

rogina, jodis neradim, je prilis slaby zdroj jodu a pridrahy na obsah jodu.
Na jod radim najma jodovu tinkturu, 10 kvapiek raz az dva krat na spodok brucha alebo pod pazuchy. Namiesaju ti ju v lepsich farmaciach, ziadaj si podla moznosti 2% jodu a 2.5 % KJ v 50 % alkohole, pripadne aj ine su dobre, ako lugol s 2-4% jodu
Pupalka 3x1 gram denne
wild yam 2x1 gram denne
Probiotika staci brat niekolko dni, kym sa neupravi crevna flora, potom sa dalej rozmnozuju uz sami a pokial neberies antibiotika alebo nedostanes hnacku, staci ich pre istotu doplnit raz za dva tyzdne.

Do kedy sa bery doplnky?
Dokedy ich potrebujes.
Niektore sa beru cely zivot, telo ich stale potrebuje a v beznych potravinach ich nie je dost(selen, zinok, jod, vitaminy C, D-3 a E,probiotika, lecitin),
niektore len podla momentalnej potreby tela.,
Pri systematickych nedostatkoch jednotlivci s tymi nedostatkami ich musia brat stale

margaretaV

Mám pocit pálenia v oblasti členku a päty, rozbolia ma po kratšej chôdzi a mám pocit pichania. Hlavne ma trápi bolesť v oblasti členka, akoby som mala vo vnútri ranu alebo chrastu. Mám krčové žily i herniu disku L4/5. Chodím od jedného lekára k druhému. Prosím aký je Tvoj názor na príčinu a možnosť odstránenia bolesti.Ďakujem

Denz

RNG- Cize co by si odporucil na tu alergiu??
Teda aj na tu extra suchu pokozku??
Nejaky doplnok ci take nieco.....
Vdaka.

Rogina

Do tretice všetko dobré..:-) na stranke rng.nazory.eu sú výrobky, áno, ale ja neviem, netuším, ktorý si mám vybrať. Prosím o radu... ktorý? A ešte !
Ako to všetko užívať ? Pre úplnosť a presnosť:
-jodis koncentrát - kedy, koľko ako dlho
-púpalkový olej - kedy, koľko ako dlho
- wild yam- kedy, koľko ako dlho
- probiotiká detto.
Ď

RNG

tanka, dalsia moznost su plesne v tele, tj nie len v crevach ale invazia do roznych tkaniv.
Skus brat aj niekolko gramov korenia curcumin, pripadne pravidelne 3x4 kapsulky oreganoveho oleja s jedlom. To su silne protiplesnove.

RNG

tanaka, tych 94% ucinnosti bolo na lekarskej studii s touto davkou pouzivanou 2 mesiace. Kedze sa jedna o potravinovy doplnok a nikde nemaju upozornenie na nutne prerusovanie, da sa pit neobmedzene dlho, podla potreby.
Ale na tie nakazy by som odporucil v prvom rade vacsie davky citricidalu, az 70 kvapiek denne, postupne pit. A na noc probiotika, masivne davky, napr take ako su v Ultimate probiotics firmy Swansonvitamins.com

Brusnice a L-manoza su dokazatelne ucinne na streptokoky, ale na ine nie.

Pri castych nakazach a ochoreniach by so adresoval aj zvysenie imunity, napr branim betaglukanov, 3x400 mg denne, po troch-styroch tyzdnoch staci 2x200 mg.

Dobry zdroj je Agaricus Blazei, vyrobok uz spomenutej firmy, ktory ma 275 mg betaglukanov na kapsulu

V pripade castych nakaz by som sa nechal presetrit na boreliozu a plucne chlamidie, lebo tieto casto oslabuju imunitu aj ked sami sa velmi neprejavuju.