prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Slamkaa a Nina 26, dakujem za odpovede, chcela som si teda priamo z toho Swansonu, ale tiež ma zastavilo to , že tam treba nejaky "Zip code" a to neviem čo je, presne tak ako slamkaa. Nina26, dakujm za ponuku, ale ja som chcela toho vela aj za 100€.
RNG, zdravim. Chcem sa ta ,prosim, opytat, ci je dobre namiesany LUGOLOV ROZTOK v pomere na 100g - 1g jod, 2,5g jodid draselny a zvysok voda. Totizto v lekarni by mi ho namiesali.
Myslis, ze by mi bol dobry na ten moj nizky draslik? Ze by mi to pomohlo?
Ak ano, tak mam si ho tiez davat pod pupok 10 kvapiek 1x tyzdenne ako tu jodovu tinkturu od teba? A moze sa aj uzivat oralne, s vodou? Ak ano, tak kolko kvapiek do kolko vody?
Ono ja som chcela v lekarni iny pomer a to : 5% draslika, 10% jodidu draselneho a 85% vody - to mam od damiana na zvysenie draslika V TELE, ALE V LEKARNI POVEDALI, ZE TAKY ROZTOK NEPOZNAJU.
Tanka30 s delibom nemám skúsenosť. Využila som možnosť objednať swanson prod. od dievčiny z tohto fóra. A oregan.olej (tiež swanson) som zohnala v BA v obchode. Bojím sa objednávať zo zahraničia. Raz som sa už odhodlala obj. zo swansonu, ale pri registrácii chceli zip kód, tak ma to ďalej nepustilo.
aha, dakujem, dufam, ze to teda pride :) pekny den aj tebe
dakujem za odpoved, pan rng, pise mi to tam stale, ale skusim to objednat aj tak, co to spravi :)
prajem pekny den!
RNG prosim vas co je lepsie na staphylococcus aureus v posve ? GSE alebo koloidne striebro? ( k dispozicii mam 10 ppm). Dakujem
Tanka30, objednavala som z Delibo 1x, OK, ale ak toho potrebuješ viac určite sa Ti oplatí objednávať priamo zo Swansonu, pretože ak aj zaplatíš na colnici DPH, musíš objednať do 150 Eur aj s poštovným, ak prekročíš platíš aj Clo, aj tak Ťa to vyjde lacnejšie. Samozrejme ak potrebujemš 1-2 doplnky tak preplatíš poštovné to sa zas neoplatí.Ak by som vedela čo konkretne potrebuješ, možno by som Ti to vedela poslať lacnejšie.
slamkaa, maš pravdu je to delibo, a pišu tam, že ak chceš nejaky vyrobok od SWANSONU, ktory tam nie je tak oni ho môžu zadovažiť, maš s tym "delibo" nejake skusenosti?
slamka, kedysi som to pil, ale dnes postupne odchadzam od nazorov, ze "co je zo zeme je zdrave automaticky" a posudzujem veci na zaklade obsahu, tj v tomto pripade obsahu prvkov.
Logika, ze sa jedna o vyluh zo starych rastlin tam nejaka je, ale za milion rokov sa tam mohlo dostat vselico, co nemusi byt prave uzitocne pre nas.Napr hlinnikove soli.