prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
kaciatko, poznal som jednu statu pani, vyse 90 roznu, co berie lyzicu lecitinu denne uz vyse 30 rokov, takze zda sa, ze by to nemalo skodit. Nakoniec aj vyrobca napisal na krabicu:lyzica denne nedovolili by mu to, keby to nejak skodilo.
Co sa tyka fytoestrogenov, v cistom lecitine je ich dost malo, ale predsa tam su, preto hlavne muzom neradim brat viac, nez 1-2 krat do tyzdna lyzicu.
Ono by bolo mozno lepsie brat lecitin vyrobeny z vajec, ale ten je velmi drahy a tazko dostupny.
Sojovy lecitin je vyrabany v kvantitach cistenim sojoveho oleja
Dakujem, RNG. este mam otazocku, uzivam granulovany lecitin, ale nie ako si pisal 1PL tyzdenne, ale denne, nemoze mi to v niecom uskodit? obsahuje aj lecitin zo soje nejake fytoestrogeny? beriem ten lecitin aj kvoli peceni, tak som chcela tak intenzivnejsie.
prosim, tie esencialne fosfolipidy. neviem vobec co to je. vdaka.
zuzrac, napisal som ti.
Nezabudajte na fakt, ze nasemu telu az 70% obrannych latok vyrabaju probiotika v crevach, takze si ich treba pravidelne doplnat, najma pri atb. ktore ich obvykle celkom znicia a tym daju casto moznost parazitnym kulturam sa usadit v crevach, co nielenze znizuje imunitu celkove, ale zaplavi telo toxinami
kazdemu radim brat lecitin na cistenie ciev a mozgovu cinnost, ten je zaroven silny zdroj fosfolipidov.
kaciatko 7, neviem. Lieky aj operacie mozu znizit potenciu a dnes v styridsiatke ma uz plno muzov s tym problem, dokonca aj so zvacsenou prostatou.
Existuju povzbudidla na to a na prostatu som pisal uz plno aj tu alebo si to najdi na
-odkaz odstránený-
Dodam tam len, ze casto starsi muzi maju privela estrogenu, viac nez zeny a to im sposobuje problemy.
Tiez rozne chemikalie a zlozky potravin, ktore sa spravaju v tele s kvazi estrogenovou aktivitou to zhorsuju(soja, datelina...).
Estrogen sa da potlacit nielen spomenutymi sterolami, ale aj DIM a I3C(indonal), pripadne sa da zvysit DHEA a progesteron branim yamu aj pre muzov.
tara 1, moze to byt tinitus alebo len zahlienenie.
Na zahlienenie treba brat odhlienovace, ako NAC(na Slovensku acc) a oreganovy olej.
Na tinitus pomahaju niektore protizapalove a najma dlhsie brane antimikrobialne latky, najma antiviralne.A tiez odhlienovace a enzymi.
Niekedy pomozu previdelne brane kvapky do nosa, kazde 3 hodiny, lebo zapaly v strednom uchu mozu zacinat infekciou nosnych a prinosnych dutin a odtial sa dostat cez eustachovu trubicu do vnutorneho ucha.
Na nozne kvapky odporucam najma koloidne striebro a roztok citricidalu(horkac)
dala som zly mejl zuzrac@gmail.com
prosim RNG porad mi co na imunitu. som stale chora hrdlo, priedusky, mandle uz davno nemam. vkuse beriem antibiotika. objednala som od fy jamieson vitaminy ale hend som zrusila ako som to citala tu. takze neviem co teraz uzivat co je a co nie je skodlive.
porad mi na mejl prosim
kaciatko- skor chrbtica....ja fajcim dost a problem ziadny....skor naopak.
Ahoj RNG, prosim, porad, kamaratkin priatel ma problem s potenciou. dotycny (40r) je po operacii chrbtice, viac ako rok, bol aj u sexuologa, ten mu povedal, ze sa s tym neda nic robit. co by bolo vhodne na tento problem uzivat? mohla to operacia mat na to vplyv? napadlo nas, ze ci to nema suvis aj s tym, ze dost fajci.
este by ma zaujimalo nieco ohladom esencialnych fosfolipidov. kedy je vhodne ich uzivat a v akom davkovani. dakujem velmi pekne.