Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

959

RNG, prosim ta, napis mi teda nejaky dobre namiesany pomer toho Lugolovho roztoku.
A myslis, ze by mi jeho uzivanie pomohlo zvysit draslik v tele?
A ten roztok - 5% draslika,10% jodidu dralelneho a zvysok vody- je to dobre? Lebo v lekarni mi povedali, ze take nemiesaju, ze som sa musela pomylit, ze to nepoznaju. -To som chcela na ten draslik / to pisal damian ten pomer, tak neviem, ci sa nepomylil/.

Tanka30

Nina26 a lola-a , ďakujem vam všetkym za rady , až teraz som si všimla, že aj vy ste to tam už skôr napisali, tak dufam , že mi to všetko dojde .

RNG

959, toho draslika na 10 kvapiek, co odporucam je strasne malo, len par miligramov.
A ten lugolov roztok je velmi slaby, obvykle maju viac jodu a jodidu draselneho a najlepsie v 50% alkohole
Ale je to fajn, akokolvek, len z toho slabsieho by som si daval viac kvapiek tyzdenne(15-20?)

RNG

dvojbodka, citricidal/GSE posobi mnoho hodin, koloidne striebro velmi kratko, len niekolko minut.
Roztok citricidalu je lacnejsi.
Oba su ale ucinne na streptokoky.

Nina26

Tanka30 na fa označ international Air, a keď ta preklikne už do uhrady tak, hore vyplniš kartu číslo, do kedy je platná, a je tam security code čo je trojčíslie z ruba karty, zip code som nikde nenašla, tak neviem či myslite to security code.