prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosim ta, napis mi teda nejaky dobre namiesany pomer toho Lugolovho roztoku.
A myslis, ze by mi jeho uzivanie pomohlo zvysit draslik v tele?
A ten roztok - 5% draslika,10% jodidu dralelneho a zvysok vody- je to dobre? Lebo v lekarni mi povedali, ze take nemiesaju, ze som sa musela pomylit, ze to nepoznaju. -To som chcela na ten draslik / to pisal damian ten pomer, tak neviem, ci sa nepomylil/.
Nina26 a lola-a , ďakujem vam všetkym za rady , až teraz som si všimla, že aj vy ste to tam už skôr napisali, tak dufam , že mi to všetko dojde .
RNG, ďakujem vam už som sa aj zaregistrovala, ach ta angličtina , zišlo by sa oprašiť stare vedomosti.
zip code=PSČ
959, toho draslika na 10 kvapiek, co odporucam je strasne malo, len par miligramov.
A ten lugolov roztok je velmi slaby, obvykle maju viac jodu a jodidu draselneho a najlepsie v 50% alkohole
Ale je to fajn, akokolvek, len z toho slabsieho by som si daval viac kvapiek tyzdenne(15-20?)
dvojbodka, citricidal/GSE posobi mnoho hodin, koloidne striebro velmi kratko, len niekolko minut.
Roztok citricidalu je lacnejsi.
Oba su ale ucinne na streptokoky.
Tanka30,
zip code by malo byt nase PSC, podla mna
Slamkaa? Napises sem prosim Ta ze kde v BA si kupila ten olej? A pripadne pribliznu cenu.. Dakujem.