Otázky na RNG

RNG

959, to usadzovanie je mytus. Krystalizuje len z presyteneho roztoku a dufam pijes dost vody a neberies hrste tych doplnkov.
Okrem zlej absorbcie aj ine dobvody mozu byt na nizky draslik v krvi, tu je ich sedem
www.3fatchicks.com
Niektore lieky na astmu alebo atb. to mozu sposobit,nizka hladina sodika a draslika , tubularna acidoza ladvin alebo alkaloza , podvyziva, cukrovka, hyperaldosteronizmus...

RNG

lola a , co robia colnici a co je zakazane v Europe neviem.Teoreticky, pre osobnu spotrebu a na vyskumne ucely clovek moze objednat prakticky vsetko, pokial to nie je na liste zakazanych drog alebo jedov.
Skus este raz, mozna si narazila pri objednavani na nejakeho chruna

Tanka30

-odkaz odstránený-
Nerozumiem tomu prečo mi ten odkaz odstranili, ved ja tu nič nejdem propagovať iba som sa pytala či si už od nich niekto objednaval, je tam pisane po slovensky a dosť sa mi ta stranka pozdavala .

Tanka30

-odkaz odstránený-
Nerozumiem tomu prečo mi ten odkaz odstranili, ved ja tu nič nejdem propagovať iba som sa pytala či si už od nich niekto objednaval, je tam pisane po slovensky a dosť sa mi ta stranka pozdavala .

Tanka30

CHcela by som sa spytať či si už niekto objednaval vitaminyod SWANSONU z tejto stranky ? Či je spolahliva, lebo by som si chcela odtial objednať.

slamkaa

Prosím, aký je váš názor na koloidné minerály (vraj 74 minerál. a stopov.prvkov,
6,3% fulvinových kyselín, rastlin.pôvodu) www.active-liquid-minerals.com Ď.

959

RNG, dakujem za odpoved, ale ja praveze roky rokuce uzivam tbl.draslikove, solim stale solou z Billy, jem vela jedal, ovocia, zeleniny ktore obsahuju draslik,no lekari nevedia roky zistit, preco aj pri tom vsetkom mam tu hladinu kalia nizku. Tiez uzivam betain pri jedle. Preto sa ta chcem opytat, ci je to pravda,ked mam ten draslik nizky, ci sa mi teda tie mineraly a vitaminy ,ktore denne uzivam /kupujem si vsetky v organicky viazanej forme od teba-teda co ty odporucas /, tak ci sa mi naozaj neabsorbuju a kvoli tomu drasliku sa usadzaju aj tam, kde nemaju,ci ma vyznam ich uzivat. Som z toho v pomykove teraz. Dakujem.

lola_a

dobry den, pan RNG,
mam na vas otazocku, mozno mi budete vediet pomoct. vcera som skusala objednavat doplnky zo swansonu (z usa), ale pri niektorych produktoch, napr pri vacsine probiotik a napr aj pri produkte soil based organisms, ktory ste odporucali, mi pise nieco take, ze mi ho nie je mozne poslat. nato su v takej tabulke vypisane latky, ktorych predaj je v urcitych krajinach zakazany, SK ako take tam nie je, ale pod europou je napisane yohimbe. zeby to tieto pripravky obsahovali?? neviete mi prosim poradit, ako by sa to dalo obist?? cca mesiac-dva dozadu mi jeden pripravok z tych, ktore su vraj teraz na sk zakazane, v pohode prisiel. velmi pekne vam dakujem.