Otázky na RNG

tara1

Ahoj RNG, uz par krat si mi dobre poradil a teraz ziadam o radu opat. Asi pred 2tyzdnami mi zalahlo v uchu a pridalo sa jemne prerusovane piskanie, ktore sa neskor zmenilo na stale piskanie. Zalahnutie je pocas dna rozne, raz to prejde, pukne mi v uchu a znova mi zalahne. Bola som na ORL, mam vysetreny sluch, proste vsetky vysetrenia + mam OK aj krcnu chrbticu. Som alergicka a beriem lieky. Zalahnutie a piskanie stale nepreslo. V hrdle pocitujem stale hlien, ktory sa neda vykaslat ani prehltnut, len ho tam citim. Myslim, ze zalahnutie suvisi aj s tym....fakt netusim...vdaka za radu:) Tana

slamkaa

Madooza, info ktoré si chcela ti pošlem na email. Nebolo by vhodné písať sem adresu z určitých dôvod - vysvetlím emailom.

RNG

viktorka 37, ten co prekonal hep. B nepotrebuje byt proti nej ockovany
Osobne nie som za ockovanie proti viralnym chorobam, lebo privela ludi ma na to reakcie a samotne vakciny obsahuju plno zamorujucich latok.
Skorej sa splieham na prostriedky zvysujuce viralnu imunitu vseobecne, nie len proti jednemu virusu alebo dvom a to podavane vo forme neskodnych potravinovych doplnkov ustne, a nie chemikalii a cudzich biologickych latok injekcne rovno do tela

RNG

zuzana 04, ked je tam povidone, tak ti nepovedal pravdu o koncentracii jodu. Povidone je plasticka latka navazujuca na sebe jod v mnozstve 10%. Toto cele sa potom riedi 10 ku jednej roztokom alkoholu, tj vysledna koncentracia jodu je tam 1% a skvrna nevyschyna dobre, preto farbi pradlo.
To iste plati pre jodoglycerin.
Jodova tinktura zlozena z vody, alkoholu(etylalkohol) jodu a KJ vyschne velmi rychlo ha hnedy flak, ktory nefarbi pradlo, len ked sa velmi potis.

Zuzana04

959 uz som to niekde pisala, ale ja som si nechala v lekarni namiesat jodovu tinkturu v pomere 4% jodu, 50% etanolu, tusim je tam jodid draselny 10% a este cosi (nepoznam chemicku znacku). dala som si 10 kvapiek na kozu - ziadne podrazdenie nebolo, len zlte pradlo :-)

viktorka37

Dobrý den. Prosím o radu. Pred 15. rokmi som prekonala hepatitídu B, čiže som HbS poz..Lekár ma zaočkoval vakcínov proti žltačke A a B. Proti A som bola očkovaná asi pred 10. rokmi. Neublíži mi to, má to zmysel?Dakujem

Nina26

borko, Lučenec aktualne t.č.0902514721,ja tam stale objednavam koloidnu vodu, a mam ju veľmi rada na všetko možné aj nemožné :))

RNG

borko, ja som dal konatelke prikaz na zavretie mojich obchodov uz v auguste 2008. Co sa potom dialo nie je mnou kontrolovane. Na fore som sa dozvedel, ze vyrabaju koloidnu striebornu vodu dalej, som rad ze pouzivaju to zariadenie ale to je uz ich vlastne rozhodnutie, ja som z toho von uz davno.

borko

RNG, prosim Vas, neviete, preco cisla na Vami zriadenu vyrobnu koloidneho striebra nie su uz aktualne, teda sa tam neda dovolat? Alebo by ste mi, prosim Vas, neposkytli nejaky kontakt na nich? Ďakujem.

RNG

Lugoly su rozne, 0d 2 do 4% jodu a od 2,5 do 5% KJ
Povodny lugol( podla Francuza J.G.A Lugola z roku 1829) bol ovela silnejsi skladal sa z 5 gramov jodu, 10 gramov KJ v 85 ml destilovanej vody.
Osobne si myslim, ze nad 2% jodu moze vyvolat podrazdenie pokozky a pridavok alkoholu dovoli rychlejsie odparenie(vyschnutie ) flaku

Draslika potrebujeme denne 1600 az 4000 mg denne, tj velmi vela.
10 kvapiek toho roztoku vazi dokopy okolo 350 mg, z coho len velmi malicko je draslik(1 do 2%= 3,5-7 mg draslika)tj lugol nie je poznatelny zdroj draslika