prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dobrý den, mohli by ste mi poradiť niečo na trojtýždňové jazvy po augmentácií prsníkov? sú silikónové náplaste alebo prípravky na rovnakej báze dobré, nestačí len nejaká "babská" rada,napr. lekárska vazelína a cibuľová šťava? poradíte mi? mám dvojročnú jazvu po vybratí znamienka a je dosť škaredá, rada by som s tými čerstvými niečo robila. dakujem
popripade este aky roztok z citricidalu urobit a taktiez ako davkovat. dakujem.
Dakujem za rady. V pripade koloidnej striebornej vody kolko kvapiek kvapkat do nosa? Je pripravok Candimis vhodny na kloktanie? Ak ano, aky roztok pripravit? Vdaka.
Rng,dobry den.Chcem sa ta opytat na jednu vec. Co to znamena, ked sa v doplnkoch zinok,med a zelezo navzajomvylucuju? To znamena, ze ani jeden telo neabsorbuje?Ak ano, potom nechapem, preco tieto prvky davaju spolu do jedneho pripravku. Ved predsa by to mali farmaceut. firmy vediet najlepsie, nie? Dakujem.
Prezrela som znova od Swans. selen - okrem Albion chelated selenium, majú v ponuke aj Se from sodium selenite a from L-selenomethionine. Tieto dva teda nie sú tak dobré? (ten posledný sa totiž dá kúpiť i na SK). Ď.
slamkaa, Swanson je jeden z najlepsich zdrojov. Samozrejme maju aj plno slabych vyrobkov(nedostatocne obsahy) ale maju aj hromadu dobrych
Ich Albion chelated selen je vyborny a lacny, kelp je ako vsetky kelpove pilulky z USA miniaturka, takze na dostatok jodu ich treba zobrat mnoho denne(10 az 20)
to iste, co plati na herpes plati na hpv
rng.nazory.eu
Samozrejme zinok(50mg)
selen 400 mcg
jod(3mg)
radim kazdemu, tj aj zdravym, tiez
vitamin C 3 gramu
vitamin D-3 2000 jednotiek
vitamin E 400 IU.
Nuz a k tomu sa mozu pridat aj ine v pripade ze tieto nestacia, napr astragalus(2x jeden gram)
a najsilnejsie, co som vedel zatial dostat bol chaparal(3x1 gram)
Koloidne striebro miestne je dobre, ale zialbohu jeho prienik do celeho tela cez zaludok je velmi obmedzeny kvoli kyselinam v zaludku.
Indonal napriek tvrdeniu vyrobcov nie je antiviralny, ale pomoze zabranit vzniku roznych rakovin z posobenia virusov a inych.
jedine co mozem pridat je citral, ktory je tiez silne antiviralny okrem toho ze je vseobecne antimikrobialny a znacne ucinny proti rakovinam, zialbohu len v anglictine, nemam cas na preklad:
rng.nazory.eu
mikli, nakazy v nose a prinosnych dutinach vyvolavaju tok hlienov, ktore su infikovane z tych nakaz a sposobuju casto hnisanie mandli a prieduskovy kasel, niekedy az zapal pluc.
Nakaza v nise sa da znicit pouzitim kvapiek do nosa, odporucam koloidnu striebornu vodu alebo/a roztok citricidalu.Niekolkokrat denne.
Niekedy je to kvasna infekcia a pomoze oreganovy olej (len na na kloktanie! nie do nosa!), ale aj citricidal je dostatocne ucinny.
Prosím, Kelp a Selen od Swansonu sú dobré prípravky? Ď.
Dobry den RNG,
potrebovala by som poradit ake preparaty mam nasadit proti infekcii genitalneho hpv virusu.
zistili mi to potom, ako sa mi urobili bradavice z vonkajsej aj vnutornej strany, zatial mi nerobili stery len mi to doktorka vypaluje podophylinom, po troch dnoch liecby to zatial zabera najma vo vnutri, zvonku je zlepsenie velmi chabe takze asi ma caka tekuty dusik. problem je v tom, ze mam nejaku koznu reakciu na podophylin, zvnutra aj zvonka som ako keby spalena, je to spojene s zacervenanim, miesta su horuce a vysusene, velmi bolia takze liecbu na 4 dni doktorka prerusila. predpisali mi isoprinosine, ktory ale nemozem brat lebo obsahuje psenicny skrob a ja som celiatik.
frajerovi vypalili 4 bradavice dusikom a bude brat isoprinosine, myslim ze unho minimalne ten kozny prejav mizne velmi rychlo, ale asi bude dobre ak vsetko co budem brat ja bude brat aj on.
chcela by som Vas poziadat o radu, co mam zacat uzivat a v akom davkovani, aby som podporila to fyzicke odstranovanie tym ze systemovo potlacim virus. ja mam imunitu dlhodobo oslabenu, presne hodnoty neviem ale celkovo je to bieda.
zatial uzivam probiotika biopron 9, hlivu ustricovu 600 mg denne, vitamin C 100 mg denne, indonal 2x denne, magnesium calcium zinok od jamiesonu 1 tabletu denne, a zacala som pit caj lapacho a vilcacora. okrem toho som vcera nasadila koloidne striebro lokalne (vyplach a potieranie)a taktiez ho pijem. vo vsetkych tychto veciach si ale nie som ista davkovanim.
na nete som zatial nasla betulin, befungin, astragalus, sagradin, collostrum a dalsie veci, alwe neviem sa v tom zorientovat.
vopred Vam velmi pekne dakujem za pomoc a Vas cas,
jana