Otázky na RNG

sharon stone

Dobrý den!chcela by som sa opýtat na používanie pripravku proti poteniu Driclor,jeho zloženie je Aluminium Chlorid Hexahydrate,alkohol a aqua.Používa sa na osetrovanie koze so zvýšenou potivostou na rukách,nohách a v podpazuší.Chcela by som sa vás opýtat,či je skutočne taký škodlivý vzhladom k tomu,ze obsahuje aluminium,ktorý sa tolko spomína v suvislosti s rakovinou lymfatických uzlín a rakovinou prsnika u zien.Aj bezné antiresp.predávané v drogerii obsahuju aluminium...Kupila som si ho,ale pravdu povediac po prečitaní viacerých člankov na nete sa ho bojim pouzit.neviem,či si mam zaobsttarat antiresp.bez pridavku aluminia,alebo čo by ste mi odporučili,ked sa potím hlavne pod pazuchami?dakujem za vas nazor.

RNG

kaciatko, vstrebatelne su zhruba rovnako, ale proteinove chelaty telo najlepsie vyuziva. Ja pouzivam Albion chelated zinc, ktory dostavam zo Swansonu velmi lacno vo forme kapsuliek(menej eciek, netreba tabletovacie agenty, rychlejsie sa rozpusta.)

959

RNG a este som sa ta zabudla opytat, ci je to v poriadku, ale po naneseni toho roztoku pod pupok som si vsimla, ze je akysi priesvitny, ako voda...divila som sa, nakolko ta tinktura od teba bola uplne tmava, hnedozlta aj tak silne vonala a toto oproti tomu je akoby som si potierala samotnu vodu. Tiez slabucko vonia.Sice mi ostal po vyschnuti fliacik, ale je velmi slabulinky, pomaly tu farbu ani nevidno oproti tej tinktury od teba.

959

RNG,zdravim. Takze dnes mi dosiel ten Lugolov roztok, len mi prosim ta napis, lebo nechapem, kedze to nie je v %, ale gramoch, ze kolko si toho davat a ako casto.
Doteraz som uzivala jodovu tinkturu od teba z obchodu.To som si davala 10-12kvapiek 1x do tyzdna.
Tento Lugol je namiesany tak, ze na 100g je 1g J , 2,5g KJ a ostatok je voda. Tak kolko si mam z neho davat pod pupok, kolko kvapiek a tiez kolkokrat do tyzdna.
Dakujem.

RNG

masua, citricidal aj v celkom nizkych koncentraciach by mal vybit klebsielu
Pozri na tabulky
-odkaz odstránený-. Standardne radim roztok 35 kvapiek citricidalu na liter vody co je denna davka na pitie, ta ista koncentracia je vhodna na vyplachy, do nosa a oci
Ak mas nejaku hnisavu infekciu sposobenu plesnami, skus brat aj oreganovy olej.

masua

dobry den, RNG, prosim Vas o zaslanie tabulky ucinnosti GSE na jednotlive patog. bakterie. lrajcaniova@gmail.com
Poradite mi, prosim, ako zlikvidovat klebsiellu opakovane masivne vykultivovanu z vyteru hrdla? Po angine (strept. pyogenes) liecenej atb + este 2x atb na preliecenie vzhladom na vysledok kontrolnych vyterov. Naposledy broncho-vaxom na predpis na povzbudenie imunity, ale to uz subezne (z vlastnej iniciativy na zaklade tu ziskanych info) s GSE vnutorne a koloid. Ag do nosa + probiotika, Zn, Se a multivitamin. Navyse homeopaticka specialita na posilnenie lymfatickeho systemu (dlhodobo tvorba capov v krc. mandliach pocas infektov hornych dych. ciest a castych zapalov dutin)
Dalsi kontr. vyter by mal byt zaciatkom decembra
Dakujem za vsetky info na tomto fore