prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
no, nikto neni dokonaly... :) a RNG neni male decko.
Andrej ale to ste mali dať pred tým ako ste RNG zbavili statusu hodnotný prispievatel, RNG by sa neurazil a my by sme sa tu nelutovali...zobrali ste to z opačného konca...tak ale aspoň teraz ako nikdy :)
ked sa navzajom dolutujete, tak si precitajte toto
www.zdravie.sk
Je mi luto, ze to takto dopadlo. RNG a Damian mi velmi pomohli, bohuzial mnoho ostatnych uz to stastie mat nebude. Zrejme za zrusenie "hodnotny prispievatel" moze novy system minuskovania, kde sa zopar dobrodincov, co o lieceni nemaju ani sajnu, na RNG zasadli - zrejme nemohli uniest jeho popularitu,a ho stale urazali a minuskovali. V poslednej dome sa to tu zmenilo na POKEC.
Este raz vdaka RNG a Damian a prajem vela stastia, zdravia a uspechu.
ja sa pripájam k darike a kačiatku, RNG mi síce nikdy nepomohol ale vidím podla otázok adresovaných jemu, že jeho vedomosti určite mnohým pomohli a pomáhajú a svoje názory si vedel podla môjho názoru vždy rozumne zdôvodniť.
odobratie statusu hodnotný užívatel bolo podla môjho názoru neadekvátne...
som velmi sklamana s rozhodnutim administratorov. vzdy som si naivne myslela, ze toto forum je nestranne, bohuzial, dnesok je prikladom, ze to tak ani zdaleka nie je. pomaly, ale iste, sa z tohto fora stava obycajny chat, kde asi nemaju miesto dobre mienene rady a ludia, ktori maju brilantne vedomosti a este k tomu ochotu pomoct, su z tadeto roznymi sposobmi vypoklonkovani.
myslim, teda som si ista, ze panovi RNG bolo ohodnotenie hodnotny prispievatel odobrate nepravom, kedze vzdy sa snazil pomoct a poradit nam vsetkym, uplne neznamym ludom, nikomu nic nevnucoval, len sa snazil ukazat riesenie zdravotnych problemov aj z inej stranky, ako ponuka ortodoxna medicina.
inac, neda mi nepripomenut, ze navstevnost tohto fora, podla mna, bola hojna hlavne vdaka panovi RNG. jeho tema patri k temam, ktore mali najvacsi pocet prispevkov, z toho logicky vyplyva, ze o jeho rady ludia zaujem mali a aj stale maju.
tymto sa pripajam k prispevku dariky, a prosim ostatnych, ktorym vam RNG neraz pomohol, vyjadrite sa.
Gratulujem RNG za sa rozhodol ukoncit stracenie casu na fore. Vlastne koncime OBAJA, kedze tato stranka ide s ortodoxnym prudom, propaguje farmaceutizmus a prasaciu chripku. Toto bol nateraz moj posledny vstup. Az sa administrator spamata a vrati sa mu charakter, vratim sa aj ja. Prajem vela stastia vsetkym, ktori maju zaujem o PRAVDU!
No a ja si myslim,ze je cas,aby vsetci,ktori ste sa tu obracali na RNG o pomoc a radu,aby ste teraz vy dali najavo,ze ste za jeho rady vdacni a ze par ludi,ktorym sa podarilo ho odtialto vystvat minuskami,si dosiahli svoje nepravom.
prosim citatelov, aby prestali na tuto temu adresovat otazky na mna. Ja sa vzdalujem z tohoto fora, kde ma prestali povazovat oficialne za "hodnotneho"
Dufam, ze moje prispevky nevymazu takze kto bude zvedavy na nazor inych-alternativnych lekarov, moze si moje prispevky vyhladat vyhladavacom.
Vela zdravia a osobneho uspechu kazdemu prajem z celeho srdca.
sharon, tu sa nejedna len o samotny hlinnik a jeho zamorenie tela. Tu sa jedna tiez o potlacenie prirodeneho vylucovania toxinov z tela potenim.
Ked to zastavis nasilne a dlhodobo, splodiny sa ti v tele nahromadia a mozes z toho dostat rozne choroby az po rakoviny.
Rakoviny su dosledky dlhodobeho zamorenia tela
Takze obcasne pouzitie snad natolko neskodi, ale pravidelne pouzivanie je nebezpecne a to nie len kvoli zamoreniu hlinnikom a zvyseniu pravdepodobnosti Alzheimerovej choroby, ako sa tu povacsine hovori.