Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

pauli 73

Andrej ale to ste mali dať pred tým ako ste RNG zbavili statusu hodnotný prispievatel, RNG by sa neurazil a my by sme sa tu nelutovali...zobrali ste to z opačného konca...tak ale aspoň teraz ako nikdy :)

Sony31

Je mi luto, ze to takto dopadlo. RNG a Damian mi velmi pomohli, bohuzial mnoho ostatnych uz to stastie mat nebude. Zrejme za zrusenie "hodnotny prispievatel" moze novy system minuskovania, kde sa zopar dobrodincov, co o lieceni nemaju ani sajnu, na RNG zasadli - zrejme nemohli uniest jeho popularitu,a ho stale urazali a minuskovali. V poslednej dome sa to tu zmenilo na POKEC.
Este raz vdaka RNG a Damian a prajem vela stastia, zdravia a uspechu.

pauli 73

ja sa pripájam k darike a kačiatku, RNG mi síce nikdy nepomohol ale vidím podla otázok adresovaných jemu, že jeho vedomosti určite mnohým pomohli a pomáhajú a svoje názory si vedel podla môjho názoru vždy rozumne zdôvodniť.
odobratie statusu hodnotný užívatel bolo podla môjho názoru neadekvátne...

kaciatko7

som velmi sklamana s rozhodnutim administratorov. vzdy som si naivne myslela, ze toto forum je nestranne, bohuzial, dnesok je prikladom, ze to tak ani zdaleka nie je. pomaly, ale iste, sa z tohto fora stava obycajny chat, kde asi nemaju miesto dobre mienene rady a ludia, ktori maju brilantne vedomosti a este k tomu ochotu pomoct, su z tadeto roznymi sposobmi vypoklonkovani.
myslim, teda som si ista, ze panovi RNG bolo ohodnotenie hodnotny prispievatel odobrate nepravom, kedze vzdy sa snazil pomoct a poradit nam vsetkym, uplne neznamym ludom, nikomu nic nevnucoval, len sa snazil ukazat riesenie zdravotnych problemov aj z inej stranky, ako ponuka ortodoxna medicina.
inac, neda mi nepripomenut, ze navstevnost tohto fora, podla mna, bola hojna hlavne vdaka panovi RNG. jeho tema patri k temam, ktore mali najvacsi pocet prispevkov, z toho logicky vyplyva, ze o jeho rady ludia zaujem mali a aj stale maju.
tymto sa pripajam k prispevku dariky, a prosim ostatnych, ktorym vam RNG neraz pomohol, vyjadrite sa.

damian

Gratulujem RNG za sa rozhodol ukoncit stracenie casu na fore. Vlastne koncime OBAJA, kedze tato stranka ide s ortodoxnym prudom, propaguje farmaceutizmus a prasaciu chripku. Toto bol nateraz moj posledny vstup. Az sa administrator spamata a vrati sa mu charakter, vratim sa aj ja. Prajem vela stastia vsetkym, ktori maju zaujem o PRAVDU!

darika

No a ja si myslim,ze je cas,aby vsetci,ktori ste sa tu obracali na RNG o pomoc a radu,aby ste teraz vy dali najavo,ze ste za jeho rady vdacni a ze par ludi,ktorym sa podarilo ho odtialto vystvat minuskami,si dosiahli svoje nepravom.

RNG

prosim citatelov, aby prestali na tuto temu adresovat otazky na mna. Ja sa vzdalujem z tohoto fora, kde ma prestali povazovat oficialne za "hodnotneho"
Dufam, ze moje prispevky nevymazu takze kto bude zvedavy na nazor inych-alternativnych lekarov, moze si moje prispevky vyhladat vyhladavacom.
Vela zdravia a osobneho uspechu kazdemu prajem z celeho srdca.

RNG

sharon, tu sa nejedna len o samotny hlinnik a jeho zamorenie tela. Tu sa jedna tiez o potlacenie prirodeneho vylucovania toxinov z tela potenim.
Ked to zastavis nasilne a dlhodobo, splodiny sa ti v tele nahromadia a mozes z toho dostat rozne choroby az po rakoviny.
Rakoviny su dosledky dlhodobeho zamorenia tela

Takze obcasne pouzitie snad natolko neskodi, ale pravidelne pouzivanie je nebezpecne a to nie len kvoli zamoreniu hlinnikom a zvyseniu pravdepodobnosti Alzheimerovej choroby, ako sa tu povacsine hovori.