Otázky na RNG

delphia

janka ak niekomu jeho rady "nesedeli" vsak sa nimi nemusel riadit. nikto nebol nuteny nikym. kazdy sa predsa moze rozhodnut sam. prehanas, ked tvrdis, ze cele forum ako keby patrilo jemu, ale z mojej strany prave jeho nazory a rady boli vynimocne a specificke len pre toto forum. a uz ako som napisala, ine temy su hoc kde na inom fore.

janka24

Ked som začala chodit na toto forum a je to už dlhšie už vtedy odchadzal z tade-teda všimla som si,že to pisal.
Napíšem iba svoj názor. Velakrat sa pre niečo tváril dotknuto, sále písal,že odchádza a má svoju stránku, Je pravda ,že tu hodnotne rady,ale nie kadžemu vyhovuju jeho rady. Verím, že je to mudry a vzdelaný človek. Ale tvárite sa akoby mu zrušili jeho stránku a patrilo toto cele forum jemu.
Vtedy, ked odchádzal som si tiež poprodila o radu na jeho stránke, preto som si všimla ,že odchadza,ale bol tu...
Je to iba moj pohlad. Ja Vaše názory neodsudzujem. Chápem, že ste si zvykli na neho. A jeho rady Vám pomohli. A myslím, že stále Vám aj rad pomože. Je to dospelý , skúseny a vzdelaný muž...A ked tak dlho ludom pomáha ,bude im nadalej pomahat...

janka24

delphia, prečo ked píšeš ,že si tu chodila kvoli jeho radam,ale už nebudeš kvoli nejakemu označeniu?
Chapem, čo to pre Vás znamena,ale vy ho skor podporite v tom,že pri nom ostanete.
Zmenili sa funkcie fora-nie rady RNG.

delphia

RNG mi svojimi radami velmi pomohol. preto mi je velmi luto, ze situacia sa vyvinula do tejto podoby.
kvoli jeho radam som sem chodila. ale uz nebudem mat na to dovod.

zdravie.sk malo svoj tromf(RNG), co ine fora nemali. tato stranka uz nema co ponuknut, co by som sa na inych nedocitala. o hlupostiach sa da citat aj inde...

Nina26

zaujímavé najprv nastane zmena v hodnotení a o 18,22hod. príde vysvetlenie, prečo nastala zmena na fore, neviem načo sa tu hráte. Toto bolo otázky na RNG a podla počtu záujemcov a času a vedomostí, ktoré tu tento človek dal nie je o čom rozhodovať, takéto forum si môžu zriadiť všetci, čo majú chuť a vedomosti radiť, ja môžem len poďakovať tomuto človekovi, že tak nezištne pomáhal ľuďom a toľko svojich vedomostí ponúkol. Je to k nezaplateniu. A tieto trendy, čo tu ponúkol RNG sa určite nezastavia.

kaciatko7

Tu nejde len o to, ci RNG je alebo nie je registrovany ako hodnotny, ci nehodnotny. je tu viac veci, ktore su aj medzi Damianom a administratormi. Je to smutne, ale nejde o ferovost.

napokon, zda sa mi, ze ten oficialny oznam o hodnotnych prispievateloch vznikol len ako snaha prilakat RNG naspat na forum a zachranit citatelnost.

Tanka30

Som velmi z toho sklamana , koli panu RNG som sa zaregistrovala na tomto fore .Mali by sme mu byť všetci vdačny a nie ho kritizovať,pretože vela ludom pomohol a aj ja sa už asi rok riadim jeho radami a ozaj sa citim ovela lepšie, zdravšie. Som rada , že aspoň na chvilku som mala tu česť spoznať nazory a rady takeho nezištneho človeka ako je RNG. Ďakujem vam.

Tanka30

Som velmi z toho sklamana , koli panu RNG som sa zaregistrovala na tomto fore .Mali by sme mu byť všetci vdačny a nie ho kritizovať,pretože vela ludom pomohol a aj ja sa už asi rok riadim jeho radami a ozaj sa citim ovela lepšie, zdravšie. Som rada , že aspoň na chvilku som mala tu česť spoznať nazory a rady takeho nezištneho človeka ako je RNG. Ďakujem vam.